Ulko-ovet

Tiivi ulko-ovi on aina kestävä ja energiatehokas valinta.

Tyylikäs Tiivi-ulko-ovi ilmentää kotisi tyyliä ja tuo ryhtiä julkisivuun. Kaikki ovimallistomme ovet rakennetaan aina yksilöidysti mittojen ja tarpeidesi mukaan, juuri sinun kotiasi varten.

Tiivi ulko-ovi on talon käyntikortti, joka antaa vahvan ensivaikutelman kodistasi. Ulko-oviemme kehityksessä on panostettu erityisesti kestävyyteen, helppokäyttöisyyteen ja tyylikkääseen ulkonäköön. Tämä näkyy esimerkiksi Kristalli -ulko-ovimalliston korkealaatuisena kaksikomponentti-maalipintana ja huippulaatuisena piilosaranointina.

Ulko-ovi Lämpöovi Plus -rakenteella

Tiivin ulko-oviin on valittavissa myös Lämpöovi Plus -rakenne, jonka ansiosta ulko-ovi on vielä noin 30 prosenttia tavallista ovea eristävämpi. Lämpöovi Plus -rakenteen ansiosta ulko-ovi toimii erinomaisesti vaihtelevissa sääolosuhteissa ja voit nauttia kodistasi kaikkina

Ulko-ovi dB-rakenteella

Tiivin ulko-ovet on mahdollista saada hyvin korkealla ääneneristyksellä. Äänieristysovet saavuttavat jopa melualueilla yleisenä rajana olevan yli 35 dB:n (tieliikennemelu) ääneneristyksen. dB-ovirakenne ei muuta oven ulkonäköä – voit valita laajasta mallistosta sinun kohteeseesi sopivan ovimallin.

Kristalli ulko-ovet

Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta Kristalli on markkinoiden edistyksellisin ulko-ovi.

Uniikki ulko-ovet

Tiivi Uniikki on pitkäikäinen ulko-ovi, joka on kehitetty suomalaisten kotien tarpeisiin.

Ovien lisävarusteet

Räätälöi lisävarusteilla ulko-ovi vastaamaan kaikkia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.