Laadukas ulko-ovi Tiiviltä.

Ulko-ovet – Uudet mallistot nyt saatavilla!

Sen tietää, kun saapuu kotiovelle.

Tiivin kotimainen ulko-ovi tuo säästöjä energiakustannuksiin, lisää asumismukavuutta ja parantaa kodin äänieristystä.

Tiivin ulko-ovet jakautuvat nyt kolmeen uuteen mallistoon: KLASSIKKO, CITY ja LOFT. Tyyliltään monipuolisten mallistojen ulko-ovet tarjoavat kattavasti valinnanvaraa, josta on helppo löytää sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan sopiva ulko-ovi kohteeseen kuin kohteeseen. Katso myös muut valikoimistamme löytyvät ovet.

Pyydä tarjous ulko-ovesta saadaksesi kotiisi mittatilaustyönä valmistetun kotimaisen Tiivi-oven, joka kestää aikaa ja katseita.

PIILOSARANAT LISÄVARUSTEENA

Piilosaranointi on ainutlaatuinen lisävarusteominaisuus Tiivin ulko-ovissa. Ulko-oven rakenteen sisään upotetut saranat tukevat ovea juuri oikeista kohdista. Piilosaranoinnin ansiosta ulko-ovi pysyy ryhdikkäästi paikallaan ja ovi on aina kevyt ja vaivaton avata sekä sulkea. Piilosaranat on saatavana Tiivin ulko-oviin, poislukien palo-, varaston-, äänieristys-, parveke- ja terassinovet.

MARKKINOIDEN PISIN TAKUU

Tiivin pitkät takuuajat ovat tuotteiden ja palvelujen laadun vakuutena. Tiivin ulko-ovi onkin varustettu markkinoiden pisimmällä, 5 vuoden komponenttitakuulla ja 15 vuoden suoranapysymistakuulla.

Tärkeää tietoa rakentajille ja remontoijille!

Tiivin uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista, apua tuotteiden valintaan sekä muistutuksia arvonnoista ja tarjouksista.

Ominaisuuksia, jotka tekevät ulko-ovesta kotioven

Jokainen koti ansaitsee arvoisensa oven. Niinpä Tiivin ulko-ovissa on panostettu sekä laatuun että ulkonäköön ja kaikki ovimallistojemme ulko-ovet rakennetaan aina mittatilaustyönä. Lisäksi ulko-ovet ovat monipuolisesti räätälöitävissä värityksen ja lisävarusteiden osalta.

TYYLIKKYYS

Useita eri tyylejä, joilla luoda lähtemätön ensivaikutelma ja tuoda ryhtiä julkisivuun.

LUOTETTAVUUS

Erinomainen lämmöneristävyys, säänkestävä pintamateriaali, innovatiivinen tuplatiivistys ja murtosuojausta parantavat piilosaranat.

KESTÄVYYS

Edistyksellinen rakenne ja laadukkaat materiaalit on suunniteltu kestämään aktiivista käyttöä.

klassisen tyylikkäät ulko-ovet

Klassikko-malliston ulko-ovet

Perinteitä kunnioittaen

Klassikko-malliston ulko-ovet on suunniteltu etenkin remontoitavia omakotitaloja ja rivitaloja silmällä pitäen. Perinteitä huokuvat ulko-ovet on helppo sovittaa kohteen julkisivuun alkuperäistä tyyliä kunnioittaen. Klassikko-mallistosta löytyy myös tyylikkäitä ulko-ovia uusiin perinnetaloihin.


ulko-ovet urbaaniin ympäristöön

City-malliston ulko-ovet

Urbaania henkeä

City-malliston ulko-ovet on suunniteltu kestäväksi ja toimivaksi osaksi kaupunkikoteja. Uudisrakentamisen lisäksi pelkistetyn kulmikkaat ulko-ovet soveltuvat vanhojen talojen sisäänkäyntien modernisointiin. City-mallistosta löytyy valinnanvaraa esimerkiksi puuverhoiltujen talojen, hirsitalojen ja 70–80-lukujen tiilitalojen oviremontteihin.


ulko-ovet loft-mallisto

Loft-malliston ulko-ovet

Tyyliä moderniin kotiin

Loft-malliston ulko-ovet on suunniteltu modernien kotien katseenkääntäjiksi. Majesteettista ulkomuotoa koristavat ulko-oven pintaan upotettavat koristelistat ja naulattomat alumiinilasilistat. Loft-mallisto soveltuu uudisrakentamiseen ja esimerkiksi funkkistalojen oviremontteihin.


puupaneliovi tiiviltä

Puupaneliovet

Tiivin uudet mittatilaustyönä ja puusepän käsityönä valmistetut puupaneliovet syntyvät yhteistyössä sisarbrändimme Sydänpuun kanssa. Puupaneliovissa kohtaavat puurakentamisen perinteet kohtaavat modernin ulko-oven rakenne ja tyylikäs muotoilu.


Ulko-ovien levikkeet

Tiivin ulko-oviin on saatavilla laaja valikoima käytännöllisyyttä ja näyttävyyttä lisääviä levikkeitä. Levikkeet on mahdollista saada kiinteänä tai avattavana.

Ulko-ovet asennettuna

Tiiviltä saat ulko-ovet asennettuna. Ammattilaisen suorittama huolellinen ulko-oven asennus varmistaa sen, että ovi toimii kuten pitääkin. Asennusprosessimme perustuu aina tarkkaan mittaukseen ja asennuksen osuudesta voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Ulko-oven asennuksen jälkeen saat asentajaltamme vielä opastuksen ulko-oven oikeaoppiseen käyttöön. Tarvittaessa kauttamme onnistuu myös vanhan ulko-oven kierrätys.

Kun tilaat ulko-oven asennettuna, saat myös asennustyölle Suomen pisimmän, 10 vuoden takuun. Koko asennusprosessi on harkiten suunniteltu. Tunnustuksena pitkäjänteisestä laadun kehittämistyöstä Tiivin asennuspalvelulle on myönnetty ainoana Suomessa laatusertifikaatti ISO 9001-2015.

Lue lisää Tiivin täyden palvelun oviremontista.

Pyydä ulko-ovitarjous

Ulko-oven hinta ja lisävarusteet: Pyydä ulko-ovitarjous

Mietityttääkö ulko-oven hinta? Ulko-oven hinta on monen eri tekijän summa. Koska jokainen kohde on erilainen, nopein tapa saada tarkka arvio ulko-oven hinnasta on pyytää ulko-ovitarjous.

Tiivin ulko-oven hinta määräytyy esimerkiksi valitun mallin, koon, ominaisuuksien ja värin perusteella. Lisäksi ulko-oven hintaan vaikuttavat erilaiset lisävarusteet, joiden avulla voit räätälöidä ulko-oven vastaamaan kaikkia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Pyydä siis ulko-ovitarjous jo tänään ja selvitä kotisi uuden ulko-oven hinta!