Ulko-ovet – Vain parasta kotiin Tiiviltä

Sen tietää, kun saapuu kotiovelle. Tiivin kotimainen ulko-ovi on helppo tapa kruunata kodin ilme ja jättää melu ja vilu ulkopuolelle.

Tutustu ulko-ovimallistoihimme

Loft

Tyyliä moderniin kotiin

Loft
Loft
Levikkeet

Käytännöllisyyttä lisäävät

Levikkeet
Levikkeet

Klassikko-malliston ulko-ovet

Klassikko-malliston ulko-ovet on suunniteltu etenkin remontoitavia omakotitaloja ja rivitaloja silmällä pitäen. Perinteitä huokuvat ulko-ovet on helppo sovittaa kohteen julkisivuun alkuperäistä tyyliä kunnioittaen. Klassikko-mallistosta löytyy myös tyylikkäitä ulko-ovia uusiin perinnetaloihin.


City-malliston ulko-ovet

City-malliston ulko-ovet on suunniteltu kestäväksi ja toimivaksi osaksi kaupunkikoteja. Uudisrakentamisen lisäksi pelkistetyn kulmikkaat ulko-ovet soveltuvat vanhojen talojen sisäänkäyntien modernisointiin. City-mallistosta löytyy valinnanvaraa esimerkiksi puuverhoiltujen talojen, hirsitalojen ja 70–80-lukujen tiilitalojen oviremontteihin.


Ominaisuuksia, jotka tekevät ulko-ovesta kotioven

Jokainen koti ansaitsee arvoisensa oven. Niinpä Tiivin ulko-ovissa on panostettu sekä laatuun että ulkonäköön ja kaikki ovimallistojemme ulko-ovet rakennetaan aina mittatilaustyönä. Lisäksi ulko-ovet ovat monipuolisesti räätälöitävissä värityksen ja lisävarusteiden osalta.

TYYLIKKYYS

Useita eri tyylejä, joilla voi luoda lähtemättömän ensivaikutelman ja kruunata kodin julkisivun.

LUOTETTAVUUS

Erinomainen lämmöneristävyys, säänkestävä pintamateriaali, innovatiivinen tuplatiivistys ja murtosuojausta parantavat piilosaranat.

KESTÄVYYS

Edistyksellinen rakenne ja laadukkaat materiaalit on suunniteltu kestämään aktiivista käyttöä.

Loft-malliston ulko-ovet

Loft-malliston ulko-ovet on suunniteltu modernien kotien katseenkääntäjiksi. Majesteettista ulkomuotoa koristavat ulko-oven pintaan upotettavat koristelistat ja naulattomat alumiinilasilistat. Loft-mallisto soveltuu uudisrakentamiseen ja esimerkiksi funkkistalojen oviremontteihin.


Puuovi ECO ulko-ovet

Tiivin uudet mittatilaustyönä ja puusepän käsityönä valmistetut, ympäristöystävälliset puupaneliovet syntyvät yhteistyössä sisarbrändimme Sydänpuun kanssa. Puupaneliovissa puurakentamisen perinteet kohtaavat modernin ulko-oven rakenteen ja tyylikkään muotoilun. Puupaneliovissa on ekologinen puukuitueriste, joka tekee ovesta entistäkin ympäristöystävällisemmän valinnan kodin sisäänkäynnille. Täyspuinen ovi on energiatehokas ja eristää ääntä erinomaisesti.


Ulko-ovien levikkeet

Tiivin ulko-oviin on saatavilla laaja valikoima käytännöllisyyttä ja näyttävyyttä lisääviä levikkeitä. Levikkeet on mahdollista saada kiinteänä tai avattavana.

UUTUUS: Uusi paksumpi ulko-ovirakenne

Syyskuussa myyntiin tullut uusi paksumpi ulko-ovirakenne on Tiivin viimeisin uutuus ulko-oviin. Paksumpi ulko-ovirakenne on 92 mm paksu, sekä tavallista ulko-ovirakennetta turvallisempi, ääntä eristävämpi, sekä energiatehokkaampi. 

Lisävarusteet
ja -ominaisuudet

Monipuolisten lisävalintojen avulla viimeistelet ulko-ovestasi entistä kestävämmän, tyylikkäämmän ja turvallisemman.

Ovien
värivaihtoehdot

Tiivin ulko-ovet saat ulko- ja sisäpuolelta haluamasi värisenä. Kuuden vakiovärin lisäksi valittavissa on laaja valikoima erikoisvärejä.

Ulko-ovet asennettuna Tiiviltä

Ammattilaisen suorittama huolellinen ulko-oven asennus varmistaa sen, että ovi toimii kuten pitääkin. Asennusprosessimme perustuu aina tarkkaan mittaukseen ja asennuksen osuudesta voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Ulko-oven asennuksen jälkeen saat asentajaltamme vielä opastuksen ulko-oven oikeaoppiseen käyttöön. Tarvittaessa kauttamme onnistuu myös vanhan ulko-oven kierrätys.

Kun tilaat ulko-oven asennettuna, saat myös asennustyölle Suomen pisimmän, 10 vuoden takuun. Koko asennusprosessi on harkiten suunniteltu. Tunnustuksena pitkäjänteisestä laadun kehittämistyöstä Tiivin asennuspalvelulle on myönnetty ainoana Suomessa laatusertifikaatti ISO 9001-2015.

Lue lisää Tiivin täyden palvelun oviremontista.

Tiivin uutiskirje sisältää tärkeää tietoa rakentajille ja remontoijille

Tiivin uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista, apua tuotteiden valintaan sekä muistutuksia arvonnoista ja tarjouksista.

Ulko-oven hinta – Pyydä ulko-ovitarjous!

Mietityttääkö ulko-oven hinta? Ulko-oven hinta on monen eri tekijän summa. Koska jokainen kohde on erilainen, nopein tapa saada tarkka arvio ulko-oven hinnasta on pyytää ulko-ovitarjous.

Tiivin ulko-oven hinta määräytyy esimerkiksi valitun mallin, koon, ominaisuuksien ja värin perusteella. Lisäksi ulko-oven hintaan vaikuttavat erilaiset lisävarusteet, joiden avulla voit räätälöidä ulko-oven vastaamaan kaikkia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Pyydä siis ulko-ovitarjous jo tänään ja selvitä kotisi uuden ulko-oven hinta!