Asuntomessut 2023 – kohde 11. Villa Sten

Kohteen suunnittelun perustana merimaiseman tuominen mahdollisimman moneen tilaan suurten ikkunapintojen avulla. Näyttävä ja ilmava kokonaisuus on saanut nimensä tontilla sijaitsevasta kivenlohkareesta.

Rantatontillinen näyttävä kivitalo yhdistää julkisivussaan vaaleaa puuta ja tummaa rappausta. Suuret ikkunapinnat todellakin varmistavat, että merimaisema on saumattomasti osana sisätilojen sisustusta.

Ikkunoiksi Tiivin valikoimasta olohuoneeseen on valittu jättimäinen, lähes 10 m2 kokoinen Kiinteä Maisema ikkuna, joka nimensä mukaisesti tuo merellisen maiseman ja luonnonvalon sisään oleskelutilaan. Olohuoneeseen on lisäksi sijoitettu Profinin suurikokoinen liukuovi, joka toimii erinomaisesti kulkuna terassille, näyttävyytensä lisäksi. Ikkuna ja liukuovi ovat molemmat varustettu Auringonsuojalasilla, että oleskelutila ei pääse liikalämpenemään ja oleskelu sääolosuhteista riippumatta on mukavaa.

Tutustu Villa Stenin virtuaaliesittelyyn alta:

Myös päämakuuhuoneeseen valittu suurikokoinen Kiinteä Maisema ikkuna on varustettu Auringonsuojalasilla, kuten olohuoneessakin. Tämän lisäksi makuuhuoneissa on käytetty avattavia ikkunoita ja niiden integroidut sälekaihtimet huolehtivat, että makuuhuone on mahdollista hämärtää myös kesäöiksi.

Kodinhoitohuoneeseen ja päämakuuhuoneen terassille avautuvaksi oveksi on valittu ulosavautuvat parvekeovet, joissa molemmissa on vaijeritoimintoinen pintakaihdin. Teknisen tilan oveksi Tiivin City-mallistosta valikoitui A1 mallin ovi mustan värisenä. Kodin julkisivun kruunuksi eli pääoveksi on valittu Tiivin City-malliston C5 ovi mustan värisenä ja lasiaukkoon on valittu satiinilasi näkösuojaa tuomaan.

Villa Sten

Tiivin tuotteet: Kiinteä Maisema XL, avattavat ikkunat, Auringonsuojalasi, City A1 ulko-ovi, City C5 ulko-ovi, satiinilasi, integroitu sälekaihdin, vaijeri sälekaihdin

Tutustu kohteeseen tarkemmin