Toimitusehdot – Tiivi verkkokauppa

Nämä ehdot ovat voimassa 13.3.2024 lähtien


Yleistä verkkokaupasta

Tiivi Verkkokaupan tuotteita myy Pihla Group Oy (y-tunnus 1882624-9). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja yhteisöille. Lähetyksiä toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitseviin osoitteisiin.

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta https://www.tiivi.fi/kauppa


Maksaminen pankkitunnuksilla tai maksukorteilla

Tuotteet ja niiden rahtikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit.

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut Tiiville.

Yhteystiedot:
Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa,
Asiakaspalvelu, puh: 0600 01 02 03

Maksaminen laskulla tai osamaksulla

Svea Ekonomi eKauppa (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan vähintään 14 päivän maksuajalla. Huomioithan seuraavat asiat: Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan. Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä tai mikäli käytät ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu antamaasi toimitusosoitteeseen. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Laskun muuttaminen luotoksi

Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku luotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät luoton tarkemmat luottoehdot. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Luoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi.

Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

Osamaksu

Svea Ekonomi eKauppa (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa.

Voit maksaa ostoksesi luotolla osissa, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Käyttäessäsi ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu haluamaasi toimitusosoitteeseen, muussa tapauksessa ostokset toimitetaan Väestörekisteristä löytyvään osoitteeseesi.

Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Saat kotiisi luottosopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös luoton tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästä. Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin edellä olevan linkin kautta. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai luottosopimuksestamme, jonka löydät osoitteesta www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Svea noudattaa henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.

Yhteystiedot:

Svea Ekonomi Ab, filial i Finland
Atomitie 2 C
00370 Helsinki
Asiakaspalvelu, puh: 09 4242 3330, sähköposti: asiakasinfo@svea.fi


Tuotteiden toimitus

Verkkokaupassa myytävien varaosien toimitusaika on normaalisti 5 työpäivää. Mittatilauksena valmistetavilla tuotteilla, kuten hyttyspuitteilla ja potkupelleillä toimitusaika on noin 3-4 työviikkoa. Tiivi ei vastaa mistään toimituksen mahdollisesta viivästymisestä aiheutuvista kuluista. Kuluttajakaupassa noudatetaan Suomen kuluttajansuojalain säännöksiä. 

Tuotteet toimitetaan asiakkaan tekemän valinnan mukaan joko toimitusosoitteeseen tai postin palvelupisteeseen, josta ne ovat noudettavissa. Posti informoi asiakasta, kun lähetys on noudettavissa. Tilauksia toimitetaan vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin.

Kuljetusvaurioista tai toimituksen sisältöä koskevista puutteista on informoitava Postia ja Tiiviä viimeistään 7 päivän kuluessa, jotta voimme olla tilaajaan yhteydessä ja sopia virheen korjaamisesta. Reklamoinnin dokumentoinnin vuoksi suosittelemme käyttämään sähköpostia tiivi. pientarvike@tiivi.fi. Mikäli asiakkaalla ei ole käytössään sähköpostia, voi virheistä ilmoittaa puhelimitse Tiivin Pientarvikemyyntiin 0400 545 357 (parhaiten tavoitettavissa kello 10-14).    

Tuotteiden palautus

Varastotuotteina olevat tarvikkeet ja varaosat asiakas voi palauttaa, mikäli ne ovat käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Mittatilauksena valmistetuilla tuotteilla (esim. hyönteispuitteet, erikoismaalatut tuotteet, määrämittaan leikatut tuotteet) ei ole palautusoikeutta. Palautusilmoitus on tehtävä viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Jotta maksutapahtumat ja palautukset voidaan kohdistaa oikein, pyydämme asiakasta ottamaan Tiiviin yhteyttä ennen tavaroiden palautusta. Palautusohjeet saa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tiivi.pientarvike@tiivi.fi. Voit myös soittaa Tiivin asiakaspalveluun (puhelin 0800 184 484). Asiakas vastaa palautuvan tuotteen toimituskustannuksista, mikäli palautus ei johdu Tiivin virheestä. Palautathan tuotteen meille samalla toimitustavalla kun olet sen noutanut, eli jos tuote on tullut Postin kautta, tee myös asiakaspalautus Postiin.

Ylivoimainen este

Tiivi ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota sen ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksentekohetkellä. Lakko, sulku, boikotti tai muu työtaistelutoimenpide sekä alihankkijaa kohdannut ylivoimainen este katsotaan myös tällaiseksi vapauttamisperusteeksi.

Muuta

Asiakas sitoutuu tilaushetkellä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tiivin vastuu kaikissa virhetilanteissa rajoittuu tilattujen tuotteiden kauppasummaan.

Puhelimitse tai sähköpostilla vastaanotetusta tilauksesta laskutamme käsittelykulut 9€.

Olemme luopuneet paperisten lähetyslistojen lähettämisestä ympäristösyistä.

Tiivi pidättää oikeuden tuotteita, hintaa ja toimitusaikaa koskeviin muutoksiin. Mikäli sivuilla ollut oleellinen virhe koskien tuotteen hintaa tai sisältöä pidätämme oikeuden muuttaa hintaa tai tuotetta myös tilauksen jälkeen. Tällöin olemme yhteydessä asiakkaaseen ja kaupan voi halutessaan purkaa ilman kuluja. Tällainen oleellinen virhe voi olla esimerkiksi pilkkuvirhe hinnoittelussa tai tuotteen poistuminen valikoimasta.

Tiivi käsittelee kaikkia asiakastietoja luottamuksellisesti eikä luovuta niitä kolmannelle osapuolelle. Rekisteriselosteen voit lukea täällä: https://www.tiivi.fi/tietosuojaseloste/