Asuntomessut 2022
Kohde 11: Kastelli – Kultaranta

Naantalin Asuntomessujen kohde 11, Kastellin Kultaranta on suunniteltu avaraksi ja valoisaksi kodiksi, jossa neliöitä ei ole haluttu hukata turhaan.

Kastellin Kultaranta edustaa vastuullista, kestävää ja modernia asumista fiksulla tilasuunnittelulla sekä runsailla säilytystiloillaan.

Kultaranta on yksikerroksinen puurakenteinen koti, joka sulautuu kevyesti ympäröivään metsämaisemaan. Tiivin kiinteät Maisemaikkunat sekä avattavat Kristalli -ikkunat tuovat sisälle runsaasti luonnonvaloa ympäri talon ja avaavat samalla kauniin metsämaiseman osaksi sisätiloja. Kuinka rauhoittavaa onkaan herätä rentouttavaan vihreään kansallismaisemaan.

Suuri ja valoisa olokeittiö isoine ikkunoineen yhdistettynä taloa kiertävään terassiin, tarjoaa täydelliset puitteet yhdessäololle niin perheen kuin ystävienkin kesken. Tiivin tarjoama Profinin ylväs lasiliukuovi yhdistää terassin ja olokeittiön yhtenäiseksi ulkoilmaravintolaksi. Yhdessä kiinteiden Maisemaikkunoiden kanssa, lasiliukuovi muodostaa näyttävän lasilseinän. Tässä kodissa on haluttu maksimoida luonnonvalon määrä ja siten panostaa asukkaiden hyvinvointiin.

Tutustu kohteeseen virtuaaliesittelyn muodossa

Kultarannassa on haluttu hyödyntää kodin jokainen neliö fiksusti, mutta kuitenkin siten, että kotiin saatiin paljon säilytystilaa. Suuret ikkunat tuovat paitsi valoa, ne lisäävät hurjasti myös tilantuntua. Kun ikkunapinta-alaa on paljon, on tärkeää, että ikkunat ovat yhtä energiatehokkaita kuin seinärakenteetkin. Tiivin kotimaiset ikkunat ovatkin markkinoiden laadukkaimpia ja energiatehokkaimpia. Vuosikymmenien tuotekehityksen tulos näkyy tämän päivän ikkunoissamme ja Tiivin kaikki ikkunat täyttävätkin parhaan A-energialuokan vaatimukset. Energiatehokkaat ikkunat vähentävät kotisi lämmityskustannuksia ja lisäävät asumismukavuutta hyvällä ääneneristyksellä.

Kastelli Kultaranta

Tiivi -tuotteet: Tiivi Kiinteät Maisemaikkunat, Tiivi Avattavat Kristalli -ikkunat, Profin Lasiliukuovi

Kerrosala: 142 m2
Huoneistoala: 123 m2
Tilat: 4H, K, VH, KHH, 2WC, PUH, PE, S, TEKN