3 syytä valita tiivi

Suomessa valmistetut Tiivi-ikkunat ja -ovet ovat olleet osa suomalaisia koteja jo yli 40 vuoden ajan. Tiivi on luotettava ja taloudellisesti vakavarainen yritys. Modernin tuotantojärjestelmämme ansiosta tilaamasi tuotteet valmistuvat aikataulussaan, ja ne toimitetaan sinulle sovittuna päivänä.

1. Ylivertaiset tuotteet

1. Ylivertaiset tuotteet

Jokainen koti ansaitsee vain parasta: laatua, mukavuutta ja ripauksen ylellisyyttä. Tiivi muuttaa käsityksesi ikkunoista Suomen innovatiivisimmilla tuotteilla ja laajimmilla takuilla

1. Ylivertaiset tuotteet
2. Kattavimmat palvelut

2. Kattavimmat palvelut

Ikkunat vaikuttavat kotiin vuosikymmeniä, joten niiden valinnassa ja asennuksessa on hyvä turvautua ammattilaisen apuun. Tiivi on kumppanisi suunnittelusta toteutukseen.

2. Kattavimmat palvelut
3. Osaavimmat asiantuntijat

3. Osaavimmat asiantuntijat

Alan suunnannäyttäjänä toimiminen ja vaativien projektien toteuttaminen edellyttää jatkuvaa osaamisen kehittämistä. Tiiviltä saat ratkaisut vuosikymmenten kokemuksella.

3. Osaavimmat asiantuntijat

1. Ylivertaiset tuotteet

☆☆☆☆☆

Mielestämme jokainen koti ansaitsee vain parasta: laatua, mukavuutta ja ripauksen ylellisyyttä. Tiivi ylittää odotuksesi Suomen innovatiivisimmilla ja tyylikkäimmillä tuotteilla, jotka pienentävät lämmityskustannuksia ja lisäävät asumismukavuutta.

Tiivi on enemmän kuin ikkuna

Tiivin laadukkailla ikkunoilla ja ovilla on pitkä elinkaari ja hyvällä huolenpidolla ne säilyvät sukupolvelta toiselle eivätkä vaadi jatkuvaa uusimista. Modernin tuotantojärjestelmän ansiosta tuotteemme valmistuvat ympäristöystävällisesti ilman materiaalihukkaa. Teemme myös jatkuvaa kehitys- ja tutkimustyötä entistä älykkäämmän, ekologisemman ja energiatehokkaamman rakentamisen ja korjaamisen puolesta.

ENNENNÄKEMÄTTÖMIÄ
INNOVAATIOITA

Tiivi tunnetaan edistyksellisistä ikkuna – ja oviratkaisuista, joiden ainutlaatuiset ominaisuudet parantavat kodin energiatehokkuutta ja helpottavat arkea monella tapaa.

TAKUUVARMAA
LAATUA

Kotimaisten Tiivi-tuotteiden laatu perustuu pitkäjänteiseen tuotekehityksen, jatkuvaan testaukseen sekä vuosikymmenten kokemukseen. Ammattitaidolla valmistamillamme ikkunoilla ja ovilla on jopa 10 vuoden tuotetakuu ja 5 vuoden tekninen rakennetakuu.

ERINOMAINEN
KÄYTETTÄVYYS

Tiivin ikkunat ja ovet on suunniteltu vastaamaan niin rakentajien kuin remontoijien tarpeisiin. Monipuolisista toiminnallisuuksista huolimatta tuotteiden päivittäisessä käytössä korostuvat ennen kaikkea helppous ja turvallisuus.

TYYLIKÄS OSA
SISUSTUSTA

Tiivin tuotteissa korostuu kotimainen design, ammattitaitoinen pintakäsittely ja ja huolellinen viimeistely. Tyylin viimeistelevät yksityiskohdat on helppo valita oman kodin ilmettä vastaaviksi.

2. Kattavimmat palvelut

☆☆☆☆☆

Kartoitamme ikkunoiden vaihtotarpeen ja autamme rakentajia ja remontoijia tuotteiden teknisten ominaisuuksien ja lisävarusteiden valinnassa. Markkinoiden ainoa sertifioitu asennus takaa täydellisen lopputuloksen. Tiivi on apunasi suunnittelusta toteutukseen.

Täyden palvelun ikkuna- ja ovikumppani

Paikalliset Tiivi-ammattilaiset palvelevat omakotitalon rakentajia ja remontoijia kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä. Vahvuutemme on täyden palvelun kokonaisuus, joka koostuu ylivertaisista tuotteista, alan kattavimmista palveluista ja asiantuntijoidemme ammattitaidosta.

MARKKINOIDEN AINOA
SERTIFIOITU ASENNUS

Erinomaiselle asennuksellemme on myönnetty ainoana Suomessa ISO 9001-2015 -laatusertifikaatti. Näin voit olla varma, että Tiivin täyden palvelun ikkunoiden asennus on investointi pitkälle tulevaisuuteen.

IKKUNOIDEN
KUNTOKARTOITUS

Tiesitkö, että moni kodin ongelma saattaa johtua huonokuntoisista ikkunoista ja  ratketa yksinkertaisesti vaihtamalla vanhat ikkunat nykyaikaisiin? Tiivin asiantuntijalta saat arvion ikkunoiden vaihtotarpeesta veloituksetta.

RAKENTAJALLE JA REMONTOIJALLE
SUUNNITTELUAPUA

Tiivi Suunnitteluapu on maksuton palvelu, joka auttaa kaikissa ikkunoita ja ovia koskevissa kysymyksissä olipa kyse sitten mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista.

TALOYHTIÖILLE IKKUNOIDEN
HUOLTOTYÖT

Ikkunoiden ja ovien säännöllinen huolto ylläpitää taloyhtiön asumismukavuutta ja turvallisuutta. Tiivin ammattitaitoinen huolto kattaa kaikkien valmistajien ikkunat.

3. Osaavimmat asiantuntijat

☆☆☆☆☆

Vuosikymmenten kokemus on luonut Tiivin asiantuntijoille kattavan ja yksityiskohtaisen tietämyksen siitä, millaisiin asioihin esimerkiksi projekteissa ja tuotekehityksessä kannattaa kiinnittää huomiota.

Erinomaiset tuotteet ja paras palvelu perustuvat asiantuntijuuteen

Olemassa olevien tuotteiden parantaminen, kokonaan uusien innovaatioiden kehittäminen ja parhaan palvelun tarjoaminen ovat hyviä esimerkkejä siitä, mihin jatkuvalla osaamisen kehittämisella voidaan parhaimmillaan päästä.

INNOVATIIVINEN
ANTENNILASI

Datasiirto ja puhelujen kuuluvuus ovat kasvava haaste moderneissa kodeissa, sillä energiatehokkaat rakennusmateriaalit vaimentavat mobiilisignaalia. Tiivi on kehittänyt ongelmaan ratkaisun!

HYVÄSTÄ IKKUNASTA
ENTISTÄ PAREMPI

Uudistetun avattavan puu-alumiini-ikkunamme parannukset ovat lähes huomaamattomia, mutta sitäkin merkittävämpiä.

IKKUNAREMONTTI
KANNATTAAKIN TEHDÄ TALVELLA!

Asennuspäällikkö Hannu Kari Tiiviltä kertoo, että moni seikka puoltaa talvea otollisimmaksi ajankohdaksi ikkunaremontille.

KIINTEÄ IKKUNA,
JONKA VOI AVATA?

Tiivi Maisema -ikkunaan on saatavilla myös avattava ikkunaosa samaan karmiin. Tiivi Maisema tuuletus- ja yhdistelmäikkunalla voidaan luoda isoja ikkunapintoja ja yhdistää niihin vähäeleisiä ja tyylikkäitä tuuletusosia.

Huolellinen laadunvarmistus takaa markkinoiden parhaat ikkunat ja ovet

Suomen laadukkaimpia ikkunoita ja ovia on valmistettu Haapajärven tehtaallamme jo yli 40 vuoden ajan. Tehtaan toimintaa leimaa ennakkoluuloton asenne tuotteiden ja toiminnan kehittämiseen, ja me olemmekin olleet jo vuosikymmenet tuotekehityksen edelläkävijä ja tuoneet markkinoille toimialan innovatiivisimpia tuotteita.

Markkinoiden parhaat tuotteet ja ominaisuudet vaativat tietenkin parikseen parasta laatua, ja siitä me olemme tarkkoja. Laadunvalvonta onkin tärkeässä osassa toimintaamme ja tarkkailua tehdään laajasti koko tuotannon alusta loppuun, materiaalivalinnoista asiakkaalle toimitukseen saakka.

Katso videolta miten meillä Tiivillä toteutuu alan parhaiden ikkunoiden ja ovien laadunvarmistus.

Ikkunat uuteen omakotitaloon

Suunnitteletko uuden omakotitalon rakentamista? Tiiviltä saat mittatilaustyönä juuri sellaiset ikkunat kuin tarvitset.

Apua ikkunaremontin suunnitteluun

Laadukkaat kotimaiset Tiivi-ikkunat parantavat myös energiatehokkuutta ja niiden innovatiiviset ominaisuudet helpottavat arkea ja lisäävät asumismukavuutta.