5 vinkkiä taloyhtiön ikkunaremontin kilpailutukseen

Ikkuna- ja oviremontti on merkittävä investointi, jonka jokainen taloyhtiö tekee vain kerran tai kahdesti talon elinkaaren aikana.

On tärkeää että remontti toteutetaan ja tuotteet valitaan siten, että ne parantavat asumisen laatua vuosikymmeniä. Kokosimme tuhansien ikkunaremonttien kokemuksella yksiin kansiin ne asiat, jotka taloyhtiön ikkunaremontissa on syytä ottaa huomioon jo kilpailutusvaiheessa.

Oppaaseen on koottu vinkkejä esimerkiksi seuraavista kilpailutuksen kannalta merkittävistä aiheista:

1

Alkukartoitus

Asiantunteva ennakkosuunnittelu auttaa selvittämään remontin toteuttamiseen ja kustannuksiin vaikuttavia tekijöitä.

2

Ikkunatyyppi

Nykyaikaiset ikkunat tarjoavat runsaasti räätälöinnin mahdollisuuksia niin teknisten ominaisuuksien kuin ulkonäön osalta.

3

Ilmanvaihto

Lämmöneristyksen lisäksi ikkunat ovat merkittävässä roolissa taloyhtiön ilmanvaihdosta ja sisäilman laadusta puhuttaessa.

4

Asennus

Paraskaan ikkuna ei huonosti asennettuna toimi kuten pitäisi. Asennus on myös asukkaille näkyvin osa remonttia.

5

Luotettavuus

Rakennusala on valitettavan tunnettu yrityksistä, joiden toiminta ei ole kannattavaa ja jotka eivät kanna vastuutaan mahdollisissa reklamaatiotilanteissa.

Lataa ilmainen opas ja onnistu ikkunaremontin kilpailutuksessa

Onnistunut kilpailutus takaa, että ikkunaremontin lopputulos on toivotun kaltainen, remontti toteutuu sujuvasti asukkaiden arki huomioiden ja aikataulut ja budjetti pitävät. Tähän oppaaseen on koottu seikkoja, joiden huomioon ottaminen vaikuttaa merkittävästi onnistuneen ikkunaremontin toteuttamiseen taloyhtiöissä.

Lataa opas sähköpostiisi täyttämällä alla oleva lomake:

  • Taloyhtiön tiedot


  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.