Tiivi Naantalin Asuntomessuilla

Asuntomessut järjestetään Naantalin Luonnonmaan kauniissa saaristomiljöössä 15.7.–14.8.2022. Suomen halutuin ikkunamerkki Tiivi on jälleen mukana Asuntomessuilla useissa upeissa messukodeissa.

Tiivin messuosasto löytyy kohteen 4. Kannustalo Auman yhteydestä.

Asuntomessujen kantavana teemana on luonnon kunnioitus ja hyvinvointi

Luonnon kunnioitus sekä hyvinvointi ja onnellisuus ovat tämän vuoden Asuntomessujen kantavia teemoja. Asuntomessualue Lounatuuli ja messukodit onkin rakennettu luontoa ja ympäristöä kunnioittaen. Tämän huomaat mm. rakennusmateriaaleissa, messukotien tilasuunnitteluissa sekä pihoissa. Myös messualueen sijainti on teeman mukainen: keskellä luontoa, mutta lähellä Naantalin keskustaa palveluineen.

Isoja lasipintoja ja arjen helppoutta – Muuta käsityksesi ikkunoista ja ovista Naantalissa

Isojen kiinteiden ikkunoiden suosio on noussut merkittävästi niin uudis- kuin korjausrakentamisessa ja trendi on jälleen nähtävissä Naantalin Asuntomessuilla. Kiinteät ikkunat mahdollistavat suuremmat ikkunakoot, ja minimalistisen karmirakenteen ansiosta valoaukko on suurempi kuin samankokoisessa avautuvassa ikkunassa. Lisäksi kiinteässä ikkunassa on vain kaksi pestävää pintaa, sisä- ja ulkopuoli.

Tiivin laajalla ikkuna- ja ovivalikoimalla voidaan luoda näyttäviä ja suuria lasipintoja, unohtamatta kodin energiatehokkuutta, turvallisuutta tai hyvinvointia. Ikkunoilla ja ovilla on suuri rooli kotien suunnittelussa, sillä ne luovat puitteet tilojen toiminnoille, kalusteiden valinnalle ja muulle sisustukselle. Ikkunoiden tuoma luonnonvalo on vain yksi osa tilojen suunnittelua, mutta myös niiden materiaali, väri ja muotoilu sekä ominaisuudet määrittävät tilojen tunnelmaa ja toiminnallisuutta.

Naantalin Asuntomessukohteissa korostuu myös arjen helppous ja hyvinvointi. Tiivi pyrkiikin tuotteillaan ja palveluillaan tekemään rakentamisesta, remontoinnista ja asumisesta mukavampaa, helpompaa ja turvallisempaa.

Koe Tiivi Naantalin Asuntomessuilla

Tiivin ikkunoita ja ovia onkin nähtävillä useassa eri messukodissa. Muun muassa Tiivin edistyksellinen ja markkinoiden kaunein Kristalli-ikkuna loistaa messukodeissa minimalistisella tyylikkyydellään sekä ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan. Kristalliin voi tutustua mm. Kannustalo Auma -messukodissa. Kristallin elegantin ja viimeistellyn tyylin kruunaa piilossa olevat piilosaranat, sekä käyttömukavuutta ja turvallisuutta lisää sisään kelautuvat kaihdinnarut. Ikkunat voidaan varustella lukuisilla erilaisilla lasituksilla ja lisävarusteilla kuten auringon lämpösäteilyä estävillä auringonsuojalaseilla, mobiilisignaalia vahvistavilla Antennilaseilla tai terveellisempää sisäilmaa suodattavalla Siitepölyverkolla.

Tiivin premium-tason ikkuna- ja ovimallisto on syntynyt pitkän kokemuksen ja tuotekehityksen tuloksena, ja ikkunat ja ovemme ovatkin olleet osa suomalaisia koteja jo 40 vuoden ajan. Tiivin kotimaisissa ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät energiatehokkuus, korkea laatu ja innovatiiviset ominaisuudet. Kaikkien tuotteidemme korkea laatu kumpuaa Pohjois-Pohjanmaan perinteikkäästä ja arvostetusta käsityöläisyydestä, ja kotimaiset tuotteemme valmistetaan tänäkin päivänä tehtaallamme Haapajärvellä.

Tiivin ikkunoihin, oviin ja palveluihin pääset tutustumaan messuosastollamme kohteen 4. Kannustalo Auman yhteydessä.

Tutustu Tiivin ikkunoihin ja oviin seuraavissa messukodeissa Naantalissa:

  • Kohde 4: Kannustalo – Auma
  • Kohde 7: Kastelli – Hirsi Aisti
  • Kohde 8: Lakka – Betoniviidakko
  • Kohde 11: Kastelli – Kultaranta
  • Kohde 12: Talo Pukkila

Tutustu kohteisiin ja Tiivin ikkunoihin sekä oviin: