Asuntomessut 2021 Lohja

Markkinoiden parhaat Tiivin ikkunat, ovet ja palvelut Lohjan Asuntomessuilla

Vuoden 2021 Asuntomessuja vietettiin 9.7.-8.8. Lohjalla. Tiivi, Suomen halutuin ikkunamerkki, oli jälleen mukana Asuntomessuilla edustettuna upeissa messukodeissa.

Tiivi on enemmän kuin ikkuna

Tiivin premium -tason ikkuna- ja ovimallisto on syntynyt pitkän kokemuksen ja tuotekehityksen tuloksena. Tiivin ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät energiatehokkuus, korkea laatu ja innovatiiviset ominaisuudet. Kotimaiset Tiivi-ikkunat valmistetaan tehtaallamme Haapajärvellä.

Tiivi palvelee uudis- ja saneerausrakentajia yli 40 vuoden kokemuksella. Tiivin ISO9001 sertifioidulla ikkuna- ja oviasennustyöllä on 10 vuoden takuu. Tiivin palvelukokonaisuudella haluamme tehdä rakentamisesta ja asumisesta mukavampaa, helpompaa ja turvallisempaa.

Tiivi ja Asuntomessut 2021 – vain parhaat ikkunat ja ovet kotiisi

Suuret ikkunapinnat jatkoivat suosiotaan uudisrakentamisen trendeinä myös Lohjan Asuntomessujen messukodeissa. Oikeilla ikkunavalinnoilla on suuri merkitys, sillä ne vaikuttavat kodin asumismukavuuteen ja toimivuuteen vuosikymmenten ajan. Ikkunoilla voi vaikuttaa paitsi kodin energiatehokkuuteen, myös mobiiliverkon kuuluvuuteen, auringonsuojaukseen, turvallisuuteen, sekä ennen kaikkea sisustukseen ja ulkonäköön.

Tiivi on ikkunoiden ja ovien edelläkävijä. Tiivi Kristalli -ikkuna ja ovimallisto sisältävät lukuisia edistyksellisiä ominaisuuksia. Tiivi Kristalli -ikkunoiden ja ovimalliston elegantin tyylin viimeistelevät piilossa olevat saranat. Sisäänkelautuvat kaihdinnarut tuovat ikkunaan helppoutta ja turvallisuutta.

Jokainen koti ansaitsee arvoisensa oven

.Tiivin ulko-ovissa on panostettu sekä laatuun että ulkonäköön ja kaikki ovimallistojemme ulko-ovet rakennetaan aina mittatilaustyönä.

Tiivin ulko-ovet jakautuvat kolmeen mallistoon: KLASSIKKO, CITY ja LOFT. Tyyliltään monipuolisten mallistojen ulko-ovet tarjoavat kattavasti valinnanvaraa, josta on helppo löytää sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan sopiva ulko-ovi kohteeseen kuin kohteeseen. 

puupaneliovi tiiviltä

Siitepöly verkko ikkunoihin ja uudet puupaneliovet

Tiivin ikkunoihin saatava Tiivi Siitepölyverkko mahdollistaa terveellisemmän sisäilman. Auringonsuojalasit estävät auringon lämpösäteilyä ja lisäävät asumismukavuutta. Rakenneratkaisut ovat viimeisteltyjä ja materiaalit laadukkaita sekä kestäviä. 

Tiiviltä on saatavilla myös mittatilaustyönä ja puusepän käsityönä valmistetut puupaneliovet, jotka syntyvät yhteistyössä sisarbrändimme Sydänpuun kanssa. Puupaneliovissa kohtaavat puurakentamisen perinteet kohtaavat modernin ulko-oven rakenne ja tyylikäs muotoilu.