Asuntomessut 2021 Lohja

Markkinoiden parhaat Tiivin ikkunat, ovet ja palvelut Lohjan Asuntomessuilla

Tämän vuoden Asuntomessut järjestetään Lohjalla 9.7.-8.8.2021. Tiivi, Suomen halutuin ikkunamerkki, on jälleen mukana Asuntomessuilla edustettuna upeissa messukodeissa.

Asuntomessut 2021 järjestetään kauniin Lohjanjärven rannalla Hiidensalmen asuinalueella, vain parin kilometrin päässä Lohjan keskustasta. Hiidensalmesta rakentuu monipuolinen asuinalue, jonka kerrotaan soveltuvan eri elämäntilanteissa oleville ihmisille.

Tiivin messuosasto löytyy kohteen 10, Lakkakivitalot Talo Joutselan yhteydestä. Asiantuntijamme ovat paikalla viikonloppuisin vastaamassa kysymyksiisi.

Asuntomessut 2021 kantavina teemoina ympäristöystävällisyys ja kohtaamiset

Hiidensalmen Asuntomessualue sekä messukodit on suunniteltu kestävyysnäkökulma, sujuva arki sekä kohtaamiset huomioiden. Ympäristöystävällisyys sekä kohtaamiset ovat tämän vuoden Asuntomessujen kantavia teemoja. Tämä näkyy mm. rakennusmateriaaleissa, messukotien tilasuunnitteluissa sekä messualueen sijainnissa aivan Lohjan keskustan kupeessa, mutta keskellä luontoa.

Tiivi ja Asuntomessut 2021 – vain parhaat ikkunat ja ovet kotiisi

Suuret ikkunapinnat jatkavat suosiotaan uudisrakentamisen nykytrendeinä, niin myös Lohjan Asuntomessujen messukodeissa. Oikeilla ikkunavalinnoilla on suuri merkitys, sillä ne vaikuttavat kodin asumismukavuuteen ja toimivuuteen vuosikymmenten ajan. Ikkunoilla voi vaikuttaa paitsi kodin energiatehokkuuteen, myös mobiiliverkon kuuluvuuteen, auringonsuojaukseen, turvallisuuteen, sekä ennen kaikkea sisustukseen ja ulkonäköön.

Tiivi on ikkunoiden ja ovien edelläkävijä. Tiivi Kristalli -ikkuna ja ovimallisto sisältävät lukuisia edistyksellisiä ominaisuuksia. Tiivi Kristalli -ikkunoiden ja ovimalliston elegantin tyylin viimeistelevät piilossa olevat saranat. Sisäänkelautuvat kaihdinnarut tuovat ikkunaan helppoutta ja turvallisuutta. Tiivin Kristalli -ikkunoihin voi tutustua Kastellin kohteessa 4, Veistos. Kristalli muuttaa käsityksesi ikkunoista.

Tiivin ikkunoihin saatava Tiivi Siitepölyverkko mahdollistaa terveellisemmän sisäilman. Auringonsuojalasit estävät auringon lämpösäteilyä ja lisäävät asumismukavuutta. Rakenneratkaisut ovat viimeisteltyjä ja materiaalit laadukkaita sekä kestäviä. 

Jokainen koti ansaitsee arvoisensa oven. Niinpä Tiivin ulko-ovissa on panostettu sekä laatuun että ulkonäköön ja kaikki ovimallistojemme ulko-ovet rakennetaan aina mittatilaustyönä. Tiivin ulko-ovet jakautuvat kolmeen uuteen mallistoon: KLASSIKKO, CITY ja LOFT. Tyyliltään monipuolisten mallistojen ulko-ovet tarjoavat kattavasti valinnanvaraa, josta on helppo löytää sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan sopiva ulko-ovi kohteeseen kuin kohteeseen. Tiivin ulko-ovia voit ihastella Lakka Kivitalojen Talo Joutsela -messukodissa.

Tiiviltä on saatavilla myös mittatilaustyönä ja puusepän käsityönä valmistetut puupaneliovet, jotka syntyvät yhteistyössä sisarbrändimme Sydänpuun kanssa. Puupaneliovissa kohtaavat puurakentamisen perinteet kohtaavat modernin ulko-oven rakenne ja tyylikäs muotoilu.

Ainoana Suomessa ISO9001 sertifioitu asennustyö 10 vuoden takuulla

Tiivi palvelee uudis- ja saneerausrakentajia yli 40 vuoden kokemuksella. Tiivin ISO9001 sertifioidulla ikkuna- ja oviasennustyöllä on 10 vuoden takuu. Tiivin palvelukokonaisuudella haluamme tehdä rakentamisesta ja asumisesta mukavampaa, helpompaa ja turvallisempaa. – Tiivi Enemmän kuin ikkuna.

Koe Tiivin ikkunat, ovet ja palvelut Asuntomessuilla

Tiivin premium -tason ikkuna- ja ovimallisto on syntynyt pitkän kokemuksen ja tuotekehityksen tuloksena. Tiivi-ikkunat ovatkin olleet osa suomalaisia koteja jo 40 vuoden ajan. Tiivin kotimaisissa ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät energiatehokkuus, korkea laatu ja innovatiiviset ominaisuudet. Kaikkien tuotteidemme korkea laatu kumpuaa Pohjois-Pohjanmaan perinteikkäästä ja arvostetusta käsityöläisyydestä. Kotimaiset Tiivi-ikkunat valmistetaan tehtaallamme Haapajärvellä.

Tiivin ikkunoihin, oviin ja palveluihin pääset tutustumaan messuosastollamme kohteen 10 Lakka Kivitalojen Talo Joutsela yhteydessä. Asiantuntijamme ovat näyttelyosastollamme viikonloppuisin.

Asuntomessut 2021 Lohja Lakka
Havainnekuva Lakkakivitalot Talo Joutsela, messukohde 10.

Asuntomessut 2021 Lohja

Tutustu Tiivin kohteisiin Lohjan Asuntomessuilla.