Loviisan Asuntomessut 2023

Asuntomessut järjestettiin Loviisanlahden itäisellä rannalla, poikkeuksellisen edustavassa ja merellisessä miljöössä 7.7.–6.8.2023. Suomen ylivertaisin ikkunamerkki Tiivi oli jälleen mukana Asuntomessuilla useammassa upeassa messukodissa.

Merellisiä maisemia ja monikäyttöisiä tiloja

Asuntomessujen pääteemoina olivat vuonna 2023 asunnon merkitys laajemmin kuin kotina, sekä valaistus ja merellisyys. Nykyisin koti voi toimia perinteisen roolinsa lisäksi myös etätyöpisteenä tai vapaa-ajan asuntona. Kuningattarenrannan talojen tilat muuntuvatkin eri elämäntilanteisiin ilman suurempia remontteja. Merellinen asuinympäristö tuo asukkaille mukanaan vastuun ympäristön ja meren hyvinvoinnista ja suunnittelussa oli huomioitu alueen eläimistön ja rantamaiseman luonnonmukaisuuden vaaliminen.

Suuret kiinteät ikkunat jatkoivat suosiotaan myös kesän 2023 asuntomessualueella Loviisassa. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia upeasta kotia ympäröivästä luonnosta ja erityisesti merellisistä maisemista, kuin suuret lasipinnat kohti merta.

Virtuaaliesittelyissä Tiivi-tuotteita sisältävät kohteet

Tiivin ylivertaisilla ja räätälöitävillä ikkuna- ja ovituotteilla saadaan luotua ajattomia, käytännöllisiä ja tyylikkäitä ratkaisuja, joissa on huomioituna eri-ikäisten perheenjäsenten turvallisuus, arjen sujuvuus ja mukavat asumisolosuhteet. Auringonsuojalasi oli tänäkin vuonna tärkeässä roolissa, kun maiseman määrä halutaan maksimoida tinkimättä kuitenkaan sopivasta sisälämpötilasta tai vailla huolta häikäisystä. Connect Antennilasi taas tukee Kuningattarenrannan teemaa, jossa koti toimii erinomaisesti myös etätyöpisteenä tai yrityksen toimitilana varmistaessaan nopeat ja sujuvat yhteydet niin internetin, kuin puhelimen kuuluvuudenkin osalta.

Tutustu kohteisiin virtuaaliesittelyn avulla!

Tiivin toteuttaa myös Loviisan asuntomessukohteissa tärkeimpiä kulmakiviään eli ylivertaisten tuotteiden tuomaa arjen helpotusta ja maksimaalista asumismukavuutta, kattavimpien palveluiden tuomaa helppoutta suunnittelun tuen ja takuiden tuoman turvan puolesta.

Villa Sten

Kohteen suunnittelun perustana oli merimaiseman tuominen mahdollisimman moneen tilaan suurten ikkunapintojen avulla. Näyttävä ja ilmava kokonaisuus on saanut nimensä tontilla sijaitsevasta kivenlohkareesta.

Katso koko referenssi »

Tiivin tuotteet: Kiinteä Maisema XL, avattavat ikkunat, Auringonsuojalasi, City A1 ulko-ovi, City C5 ulko-ovi, satiinilasi, integroitu sälekaihdin, vaijeri sälekaihdin

Kannustalojen paritalo

Kannustalojen tyylikäs yksikerroksinen paritalo kätkee sisälleen sujuvan arjen varmistavat toiminnot.

Katso koko referenssi »

Tiivin ikkunat: Kristalli-ikkunat, Huurtumaton lasi, Auringonsuojalasi, Connect Antennilasi, turvalasi, integroidut sälekaihtimet

Tiivi ovet: Ulko-ovi City B2, Kokolasinen terassiovi, Äänieristys ulko-ovi Kannustalolle suunniteltu malli

Tutustu aiempien vuosien messukohteisiin