Tiivi Loviisan Asuntomessuilla

Asuntomessut järjestetään Loviisanlahden itäisellä rannalla, poikkeuksellisen edustavassa ja merellisessä miljöössä 7.7.–6.8.2023. Suomen ylivertaisin ikkunamerkki Tiivi on jälleen mukana Asuntomessuilla useammassa upeassa messukodissa.

Tiivin messuosasto löytyy kohteiden 3.-4. Kannustalon paritalojen yhteydestä.

Merellisiä maisemia ja monikäyttöisiä tiloja

Asuntomessujen pääteemoina ovat vuonna 2023 asunnon merkitys laajemmin kuin kotina, sekä valaistus ja merellisyys. Nykyisin koti voi toimia perinteisen roolinsa lisäksi myös etätyöpisteenä tai vapaa-ajan asuntona. Kuningattarenrannan talojen tilat ovat suunniteltu niin, että ne muuntuvat eri elämäntilanteisiin ilman suurempia remontteja. Ympäröivän luonnon monimuotoisuutta, kuten kallioleikkauksia ja puita korostetaan valaistuksella. Merellinen asuinympäristö tuo asukkaille mukanaan vastuun ympäristön ja meren hyvinvoinnista ja suunnittelussa on huomioitu alueen eläimistön ja rantamaiseman luonnonmukaisuuden vaaliminen.

Suuret kiinteät ikkunat jatkavat suosiotaan myös kesän 2023 asuntomessualueella Loviisassa. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia upeasta kotia ympäröivästä luonnosta ja erityisesti merellisistä maisemista, kuin suuret lasipinnat kohti merta. Yksityisyys on myös toisaalta Kuningattarenrannan asukkaille tärkeää ja näin ollen myös kapeammat ja pienemmät ikkunat saavat jalansijaa ilmansuuntiin, joissa on toisia koteja tai kulkuväyliä lähettyvillä.

Loviisassa näet miksi Tiivi on enemmän kuin ikkuna

Tiivin ylivertaisilla ja räätälöitävillä ikkuna- ja ovituotteilla saadaan luotua ajattomia, käytännöllisiä ja tyylikkäitä ratkaisuja, joissa on huomioituna eri-ikäisten perheenjäsenten turvallisuus, arjen sujuvuus ja mukavat asumisolosuhteet. Auringonsuojalasi on tänäkin vuonna tärkeässä roolissa, kun maiseman määrä halutaan maksimoida tinkimättä kuitenkaan sopivasta sisälämpötilasta tai vailla huolta häikäisystä. Connect Antennilasi taas tukee Kuningattarenrannan teemaa, jossa koti toimii erinomaisesti myös etätyöpisteenä tai yrityksen toimitilana varmistaessaan nopeat ja sujuvat yhteydet niin internetin, kuin puhelimen kuuluvuudenkin osalta.

Tiivin toteuttaa myös Loviisan asuntomessukohteissa tärkeimpiä kulmakiviään eli ylivertaisten tuotteiden tuomaa arjen helpotusta ja maksimaalista asumismukavuutta, kattavimpien palveluiden tuomaa helppoutta suunnittelun tuen ja takuiden tuoman turvan puolesta. Osaavimmat asiantuntijamme ovat läsnä messualueen kodeissa tuotteiden innovatiivisten ominaisuuksien, sekä huomattavan tyylikkäiden ja laadukkaiden tuotteidemme muodossa, jotka kestävät myös Loviisan merellisten sääolosuhteiden tuomaa rasitusta.

Koe Tiivi Loviisan Asuntomessuilla

Tiivin ikkunoita ja ovia on nähtävillä muutamassa eri messukodissa, joista jokainen on upean ainutlaatuisia. Markkinoiden kestävimpään ja kauneimpaan Kristalli – ulosaukeavaan ikkunaoveen voit tutustua Kannustalojen paritaloissa eli kohdenumeroissa 3. ja 4. Kristalliin tutustuessa kannattaa kiinnittää erityisesti huomioita viimeisteltyyn ulkonäköön, jota täysin huomaamattomat piilosaranat ja näiden luoma linjakkuus ilmentävät. Suurikokoisiin Tiivi Maisema kiinteisiin ikkunoihin voit tutustua kohdenumerossa 11. Villa Sten ja nähdä itse kuinka taulumaisen kaunis Tiivi Maisemaikkuna tuo merellisen maiseman esteettömästi sisätiloihin ihasteltavaksi. Kaikissa kolmessa kohteessa näet myös Tiivin julkisivun kruunaavat vaikuttavan näköiset ulko-ovet.

Tiivin premium-tason ikkuna- ja ovimallisto on syntynyt pitkän kokemuksen ja tuotekehityksen tuloksena, ja ikkunat ja ovemme ovatkin olleet osa suomalaisia koteja jo 40 vuoden ajan. Tiivin kotimaisissa ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät energiatehokkuus, korkea laatu ja innovatiiviset ominaisuudet. Kaikkien tuotteidemme korkea laatu kumpuaa Pohjois-Pohjanmaan perinteikkäästä ja arvostetusta käsityöläisyydestä, ja kotimaiset tuotteemme valmistetaan tänäkin päivänä tehtaallamme Haapajärvellä.

Tiivin ikkunoihin, oviin ja palveluihin pääset tutustumaan messuosastollamme kohteiden 3. ja 4. Kannustalon paritalojen yhteydessä. Tiivin ikkunoita ja ulko-oven voit nähdä myös kohteessa 11. Villa Sten.

Tutustu Tiivin ikkunoihin ja oviin seuraavissa messukodeissa Loviisassa:

  • Kohde 3: Kannustalo paritalo
  • Kohde 4: Kannustalo paritalo
  • Kohde 11: Villa Sten

Tutustu aiempien vuosien messukohteisiin