Kristalli ulko-ovet

Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta Kristalli on markkinoiden edistyksellisin ulko-ovi.

Paksu ovilehti, jykevä tammikynnys, tiivisteet ovilehdessä ja karmissa, kolmekerroksinen selektiivieristyslasitus sekä lukuisat muut huolellisesti mietityt yksityiskohdat takaavat sen, että jokainen Kristalli-ulko-ovi on myös lämpötaloudeltaan erinomainen. Tiiviisti sulkeutuva ja ryhdikäs ulko-ovi pitää myös ulkomelun tehokkaasti loitolla.

Kristalli-ovien edistyksellisen rakenteen ansiosta ovi kestää erinomaisesti Suomen säiden aiheuttamaa rasitusta ja pysyy suorana haastavissakin kohteissa. Siksi lupaamme oville markkinoiden kattavimman takuun.

1

Pitkäikäinen ja kestävä

Kristalli-ovissa käytetyn edistyksellisen rakenteen ja maalaustekniikan ansiosta ovi pysyy suorana. Täydellisesti oveen tiivistyvän lasitusratkaisun ansiosta ovi on entistäkin tyylikkäämpi ja kestävämpi.

2

Helppohoitoinen

Edistyksellisen kaksikomponenttimaalaustekniikan ja erikoiskovan korkeapainelaminaatti- pintamateriaalin ansiosta Kristalli-oven väri säilyy kirkkaana ja puhtaana pidempään. Kristalli-ovi kestää aktiivisemmassakin arjessa.

3

Huolellisesti viimeistelty

Huoliteltujen yksityiskohtien sekä materiaalivalintojen ansiosta saat entistä tyylikkäämmän ulko-oven. Lisävarusteena saatavat oven sisässä piilosaranat, ulkopuolen tyylikäs viilupinta, lasitusratkaisut sekä kynnyksen viimeistely tekevät Kristalli-ovesta ainutlaatuisen kokonaisuuden.

4

Energiatehokas

Erinomainen tuplatiivistys ja oven lämmöneriste takaavat markkinoiden tiiveimmän ulko-oven. Lämpö säilyy sisätiloissa ja kylmä ulkoilma kotisi ulkopuolella. Saat säästöä energiakustannuksissa ja lisää asumismukavuutta.

Oviin saatavilla olevat lisäominaisuudet

Tiivi-oviin on saatavilla lisäominaisuuksia, joiden avulla saat ovestasi juuri sellaisen kuin tarvitset.