Ovien lisäominaisuudet ja -varusteet

Viimeistele ulko-ovestasi entistä kestävämpi, tyylikkäämpi ja turvallisempi. Lisävarusteita ja varaosia löydät myös verkkokaupastamme.

Ovien lisäominaisuudet

Tiivi-oviin on saatavilla lisäominaisuuksia, joiden avulla saat ovestasi juuri sellaisen kuin tarvitset. Lisäominaisuuksien saatavuus vaihtelee malleittain. Tarkempaa tietoa saat tuotekorteista tai lähimmältä Tiivi-asiantuntijaltasi.

Piilosaranat

Piilosaranointi on ainutlaatuinen lisävarusteominaisuus Tiivin ulko-ovissa.

Oven rakenteen sisään upotetut saranat tukevat ovea juuri oikeista kohdista. Sen vuoksi piilosaranointi ei vaadi kuin kaksi saranaa kannattelemaan tukevasti koko oven.

Äänieristys

Tiivin ulko-ovet on mahdollista saada hyvin korkealla ääneneristyksellä.

Äänieristysovet saavuttavat jopa melualueilla yleisenä rajana olevan yli 37 dB:n (tieliikennemelu) ääneneristyksen. dB-ovirakenne ei muuta oven ulkonäköä – voit valita laajasta mallistosta sinun kohteeseesi sopivan ovimallin.

Palonkestävyys

Tiivin palo-ovi on CE-merkitty, paloluokan EI15 tai EI30 ulko-ovi, jota ei ulkonäöllisesti erota Tiivin tavallisesta ulko-ovesta.

Kaikki Tiivin ulko-ovimalliston umpiovet ja useat lasiaukolliset ovet voidaan valmistaa EI30-luokan palo-ovina. Lisäksi City- ja Klassikko-mallistojen umpiovia on saatavilla EI15-luokan palo-ovina.

Pitkävedin

Pitkävedin tuo tyyliä ovesi avaukseen ja ulkonäköön. Ovi aukeaa avaimella kääntämällä tehden oven käyttämisestä kevyttä ja vaivatonta. Pitkävetimen korkeus on 1800 mm, ulkopuolella vääntönuppi, sisäpuolella painike Stockholm F1.

Kevyempi rakenne

Osa Tiivin ulko-ovista on saatavilla myös rakenteeltaan ulko-ovea hieman kevyempänä versiona, jolloin ovilehden paksuus on 60 mm. Monikäyttöinen ovi soveltuu esimerkiksi varastonoveksi, takaoveksi, kodinhoitohuoneen oveksi sekä ulko-oveksi mökkeihin ja vapaa-ajan asuntoihin.

Ilman ristikkoa

Osa Tiivin Klassikko-malliston lasiaukollisista ulko-ovista on saatavilla myös ilman ristikkoa, mikäli oven ilmeestä halutaan hieman pelkistetympi ja modernimpi.

Painikkeet

Voit valita Tiivi-oveen haluamasi painikkeen tyylisi mukaan. Oheisten painikkeiden lisäksi tarjolla on myös pitkävedin. Pitkävedin tuo tyyliä ovesi avaukseen ja ulkonäköön. Pitkävedin korostaa oven arvokkuutta ja kruunaa kotisi sisäänkäynnin. Ovi aukeaa avaimella kääntämällä tehden oven käyttämisestä kevyttä ja vaivatonta.

Kaihtimet ja oviverkko

Lasiaukollisiin terassi- ja parvekeoviin voidaan valita myös kaihtimet tuomaan näkösuojaa ja auringonsuojaa.

Perinteinen
sälekaihdin

Tiivin perinteinen kaihdin on yksinkertainen asentaa myös jälkikäteen. Saatavilla valkoisena ja hopeisena.

Tyylikäs
vekkikaihdin

Visor-vekkikaihdin on tarkoitettu erityisesti kiinteisiin ikkunoihin sekä yksilehtisiin parvekeoviin. Saatavana useita värivaihtoehtoja

Tiivi
Oviverkko

Oviverkolla varustettu terassi- ja parvekeovi mahdollistaa sisätilojen tuulettamisen oven kautta ilman kutsumattomia kesävieraita.

Ovien lasit

Lasiaukollisissa Tiivin ulko-ovissa on vakiona kirkas lasi. Voit myös halutessasi valita oveen jonkin neljästä erilaisesta näkösuojalasista.

Kirkas lasi

Vakiolasina oviin sisältyy kirkas lasi, joka on perinteinen valinta lasiaukollisiin oviin johon ei tarvita erityistä näkösuojaa.

Cotswold

Urakuvioitu koristelasi antaa hyvän näkösuojan.

Flemish

Hillitty ja tyylikäs kuviointi tarjoaa hieman näkösuojaa.

Satiinilasi

Hyvä näkösuoja ja suosittu erityisesti modernissa rakentamisessa.

Stippolyte

Sileämpi koristelasi, joka antaa hyvän näkösuojan.