Ovien lisävarusteet

Räätälöi lisävarusteilla ulko-ovi vastaamaan kaikkia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

Tiivin verkkokaupasta löydät tiivisteet, painikkeet, lukkorungot, vastaraudat, ovijarrut, aukipitolaitteet, korjausmaalit ym. Tutustu alla kaikkiin varaosiin.

POTKUPELTI

Huolehtii tehokkaasti oven siisteydestä suojaamalla oven alaosaa lialta ja kolhuilta. Potkupellin materiaali on ruostumaton teräs.

OVIKELLO

Oveen asennettava mekaaninen ovikello. Värisävy kromi.

OVISILMÄ

Ovisilmiä on kaksi erilaista: perinteinen mekaaninen ja uusi elektroninen. Ovisilmä asennetaan 1500 mm korkeuteen.

VARMUUSKETJU

Varmuusketju tuo lisäturvaa. Varmuusketju asennetaan tehtaalla.

POSTILUUKKU

Tehtaalla asennettava postiluukku. Värivaihtoehtoina kromi ja messinki.

OVISULJIN

Ovipumppu vetää oven kiinni. Väri rosteri.

VENTTIILI

Oveen voidaan asentaa korvausilman hallittuun ottamiseen tarkoitettu lautasventtiili. Venttiiliä käytetään usein varasto- ja autotallinovissa.

YALE DOORMAN

Oviin on saatavissa Yale Doorman -älylukko. Lukkoa käytetään koodilla tai tunnisteella – et tarvitse perinteistä avainta! Saatavilla harmaana ja valkoisena. Lue lisää tuotekortista

YALE LINUS

Oviin on saatavissa turvallinen Yale Linus älylukko, joka mahdollistaa oven avaamisen ja lukitsemisen älypuhelimella, mekaanisella avaimella tai koodilla. Lue lisää tuotekortista

MEKAANISET LUKITUKSET

Oviin on saatavissa Abloyn Easy ja Dorma-Kaban lukituksia. Tarjoamme sekä uusia avainjärjestelmiä, että asiakkaan olemassa olevan avaimen kanssa yhteen sarjoitettavia järjestelmiä.

Ovien lasit

Lasiaukollisissa Tiivin ulko-ovissa on vakiona kirkas lasi. Voit myös halutessasi valita oveen jonkin neljästä erilaisesta näkösuojalasista.

Kirkas lasi

Näkösuojalasin tyylit

Saat kuvat suuremmaksi klikkaamalla.

Ovien painikkeet

Voit valita Tiivi-oveen haluamasi painikkeen tyylisi mukaan. Seitsemän painikkeen lisäksi tarjolla on myös pitkävedin. Pitkävedin tuo tyyliä ovesi avaukseen ja ulkonäköön. Pitkävedin korostaa oven arvokkuutta ja kruunaa kotisi sisäänkäynnin. Ovi aukeaa avaimella kääntämällä tehden oven käyttämisestä kevyttä ja vaivatonta.

Saat kuvat suuremmaksi klikkaamalla.