Ikkunoiden lisävarusteet – Viimeistele Tiivi-ikkuna tarpeidesi mukaan

Kaipaatko tyylikkäitä yksityiskohtia vai lisää toiminnallisuuksia? Oikeilla lisävarusteilla saat ikkunasta parhaimman hyödyn irti.

Lisävarusteet hyvään sisäilmaan

Tiivin ikkunoihin on saatavilla lisävarusteita, jotka helpottavat tuuletusta, takaavat tehokkaan ilmanvaihdon ja auttavat varmistamaan terveellisen sisäilman. Oikeilla lisävarusteilla tuuletus Tiivin ikkunoilla onnistuu ilman huolta esimerkiksi siitepölystä tai hyönteisistä.

Tuuletusikkuna

Tuuletusta varten ikkuna voidaan varustaa tuuletusikkunalla. Kristalli -ikkunoiden tuuletusikkunoissa on Autolock -aukipitolaite. Autolock on ikkunan välisuljin, joka kytkee ulko- ja sisäpuitteen toisiinsa. Aukipitolaite lukitsee ikkunan portaattomasti haluttuun asentoon ja välisulkimen lukitus voidaan vapauttaa yhtäaikaisesti puitetta avaamalla ja irrotusnappia painamalla.

KLIK-raitisilmaventtiili

Uusi ikkuna on tiivis ja ikkunoiden kautta tuleva korvausilma otetaan ikkunaventtiilin kautta sisälle asuntoon. Ikkunaventtiileissä on suodattimet, jotka putsaavat tuloilman ennen sen siirtymistä huonetilaan. Melualueella venttiili voidaan varustaa äänenvaimentimella. Ikkunaan asennettavia venttiilejä on kahdentyyppisiä: raitisilma- ja tuloilmaventtiilejä. Automaattisessa tuloilmaikkunassa asukkaan ei tarvitse säätää venttiiliä säiden tai vuodenaikojen mukaan, vaan venttiili tekee sen itse automaattisesti.

Hyttyspuite

Hyttyspuite pitää tuulettaessa hyönteiset kodin ulkopuolella. Puite on vaivaton irrottaa esimerkiksi pesun tai talven ajaksi. Tiivi-hyttyspuitteeseen voidaan yhdistää myös kehäristikko.

Siitepölyverkko

Tiivin Siitepölyverkko auttaa pitämään siitepölyn ulkona. Millimetrintarkasti valmistettu verkko estää siitepölyn pääsyn huoneeseen ja pitää huonetilat raikkaana. Siitepölyverkolla varustettu tuuletusikkuna mahdollistaa siitepölyallergikoille turvallisen sisäilman siitepölyaikana ilman, että huoneen tuuletuksesta pitäisi luopua. Samalla siitepölyverkko suojaa myös hyönteisiltä.

Kaihtimet

Sälekaihtimet kannattaa aina hankkia ikkunatoimituksen yhteydessä, sillä näin ikkunoihin toimitetaan varmasti oikeankokoiset sälekaihtimet. Sälekaihdinten hinta määräytyy ikkunan koon mukaan.

Integroitu
sälekaihdin

Integroiduissa kaihtimissa kaihtimen asentoa säädetään yhdestä nupista. Mekanismi on siististi puitteen sisällä. Integroituvia kaihtimia on saatavilla myös mekanismilla, joka kelaa kaihtimen narut puitteen sisälle. 

Perinteinen
sälekaihdin

Tiivin perinteinen kaihdin on yksinkertainen asentaa ikkunan asennuksen jälkeen. Saatavilla valkoisena ja hopeisena.

Tyylikäs
vekkikaihdin

Visor-vekkikaihtimen saa Tiivin kiinteisiin ja avattaviin ikkunoihin sekä yksilehtisiin parvekeoviin. Saatavana kolme tiheysvaihtoehtoa ja useita värivaihtoehtoja.

Muut lisävarusteet

Tiivin ikkunoihin on saatavilla myös lisävarusteita, jotka mahdollistavat erilaisen ilmeen ikkunoihisi ja lisäävät käytännöllisyyttä.

Kehäristikko

Tiivin irtoristikko tehdään kehänä, joka mahdollistaa ristikon helpon irrottamisen esimerkiksi pesun ajaksi. Lisäksi siihen on mahdollista lisätä hyttyspuite. Tarjolla on useita, eri tyyleihin sopivia ristikkomalleja. Ristikko on mahdollista saada myös kiinteänä ns. liimaristikkona. 

Kukkalauta

Kukkalauta on saatavilla lisävarusteena kaikkiin Tiivi-ikkunoihin. Sisäpuolelle tuleva ikkunalauta tai kukkalauta kiinnitetään joko suoraan tukiraudoilla ikkunan karmiin tai erillisillä tuilla ikkunan alapuoliseen seinään. Kukkalaudat on valmistetaan useimmiten maalatusta tai pinnoitetusta kalustelevystä. 

Esimerkkejä ristikkomalleista

Laatusertifioitu asennus 15 vuoden takuulla

Kun valitset Tiivi-ikkunat ja -ikkunaremontin, valitset todistetusti ensiluokkaista laatua. Saneerattavien pientalokohteiden asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatin. Sen ansiosta pystymme tarjoamaan tekemillemme saneerattavien pientalokohteiden asennustöille 15 vuoden takuun.

Jokainen asentajamme on koulutettu noudattamaan tarkoin työturvallisuutta ja korkeaa laatua sekä siisteyttä jokaisessa työn vaiheessa. Hyödynnä pitkä kokemuksemme sekä ammattitaitomme ja varmistu uusien ikkunoiden ja ovien toiminnasta vuosikymmeniksi.

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta?

Vai haluatko lisätietoja teknisistä ominaisuuksista, lisävarusteista, mitoituksesta, hinnoittelusta tai räätälöitävyydestä? Voit kääntyä puoleemme kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Lähin
Tiivi-asiantuntija

Oman alueesi Tiivi-asiantuntijoilta saat apua remonttikohteen, uudiskohteen ja taloyhtiön ikkuna- ja oviasioissa.

Maksuton
suunnitteluapu

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Pyydä meiltä
tarjous

Olitpa sitten rakentamassa tai remontoimassa, meiltä löytyvät aina sopivat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä.