Ikkunoiden lisävarusteet

Tiivillä on paljon erilaisia lisävarusteita, joilla viimeistelet ikkunasi ja saat niistä juuri sellaiset kuin haluat. 

Tiivi-ikkunoiden ja -ovien lisävarusteita sekä varaosia voit ostaa kätevästi suoraan verkkokaupastamme.

Tuuletusikkuna

Tuuletusta varten ikkuna voidaan varustaa tuuletusikkunalla. Kristalli -ikkunoiden tuuletusikkunoissa on Autolock -aukipitolaite. Autolock on ikkunan välisuljin, joka kytkee ulko- ja sisäpuitteen toisiinsa. Aukipitolaite lukitsee ikkunan portaattomasti haluttuun asentoon ja välisulkimen lukitus voidaan vapauttaa yhtäaikaisesti puitetta avaamalla ja irrotusnappia painamalla.

Ikkunaventtiili

Uusi ikkuna on tiivis ja ikkunoiden kautta tuleva korvausilma otetaan ikkunaventtiilin kautta sisälle asuntoon. Ikkunaventtiileissä on suodattimet, jotka putsaavat tuloilman ennen sen siirtymistä huonetilaan. Melualueella venttiili voidaan varustaa äänenvaimentimella. Ikkunaan asennettavia venttiilejä on kahdentyyppisiä: raitisilma- ja tuloilmaventtiilejä. Automaattisessa tuloilmaikkunassa asukkaan ei tarvitse säätää venttiiliä säiden tai vuodenaikojen mukaan, vaan venttiili tekee sen itse automaattisesti. Tiivin uusi automaattinen raitisilmaventtiili on nimeltään KLIK.

sälekaihtimet

Sälekaihtimet

Integroiduissa kaihtimissa kaihtimen asentoa säädetään yhdestä nupista. Mekanismi on siististi puitteen sisällä. Integroituvia kaihtimia on saatavilla myös mekanismilla, joka kelaa kaihtimen narut puitteen sisälle. 

Kuvassa Tiivi Kristallin integroitu sälekaihdin. Kiinteään ikkunaan, sekä Kippi-ikkunaan asennetaan pinta-asenteinen sälekaihdin tai vekkikaihdin.

Hyttyspuite

Hyttyspuite pitää tuulettaessa hyönteiset kodin ulkopuolella. Puite on vaivaton irrottaa esimerkiksi pesun tai talven ajaksi. Tiivi-hyttyspuitteeseen voidaan yhdistää myös kehäristikko.

This image has an empty alt attribute; its file name is tiivi-karmit.jpg

Kehäristikko

Ikkunoihin asennettava ristikko mahdollistaa erilaisen ilmeen ikkunoihisi. Tiivin irtoristikko tehdään kehänä, joka mahdollistaa ristikon helpon irrottamisen esimerkiksi pesun ajaksi. Lisäksi siihen on mahdollista lisätä hyttyspuite. Tarjolla on useita, eri tyyleihin sopivia ristikkomalleja. Ristikko on mahdollista saada myös kiinteänä ns. liimaristikkona. 

kukkapuite

Kukkalauta

Kukkalauta on saatavilla lisävarusteena kaikkiin Tiivi-ikkunoihin.

Siitepölyverkko

Tiivin Siitepölyverkko auttaa pitämään siitepölyn ulkona. Millimetrintarkasti valmistettu verkko estää siitepölyn pääsyn huoneeseen ja pitää huonetilat raikkaana. Siitepölyverkolla varustettu tuuletusikkuna mahdollistaa siitepölyallergikoille turvallisen sisäilman siitepölyaikana ilman, että huoneen tuuletuksesta pitäisi luopua. Samalla siitepölyverkko suojaa myös hyönteisiltä.