Maksuton arviointikäynti

Rakennatko omakotitaloa tai harkitsetko ikkunaremonttia? Asiantuntijoiltamme saat apua ikkunoiden ja ovien valintaan sekä kustannusten arviointiin.

Ikkunoiden ja ovien mittaaminen itse on usein haastavaa. Arviokäynnillä asiantuntijamme ottaa mitat, jolloin olemme luonnollisesti vastuussa mittojen oikeellisuudesta. Samalla suunnittelemme projektin toteutuksen alusta loppuun asti. Alla olevasta kalenterista voit varata ajan maksuttomalle arviokäynnille. Halutessasi voit olla meihin yhteydessä myös soittamalla 0800 184 484 tai chatin kautta.

Oletko rakentamassa omakotitaloa?

Asuntomessujen kunniaksi arvomme kaikkien 12.7.-11.8. välisenä aikana ilmaisen arviokäynnin varanneiden omakotitalorakentajien kesken Tiivi-ovipaketin, joka sisältää 3kpl Tiivi-ovia!

Lue lisää asuntomessuista.

Näin varaat maksuttoman arviokäynnin:

  1. Syötä postinumerosi nähdäksesi alueesi Tiivi-asiantuntijat.
  2. Täytä lomakkeelle yhteystietosi sekä kohteen tiedot.
  3. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä varmistaakseen arviokäynnin ajankohdan ja muut yksityiskohdat.

Huomioithan, että emme pysty takaamaan arviokäynnin toteutumista toivomallesi ajankohdalle ja siksi asiantuntijamme sopii asian aina kanssasi henkilökohtaisesti.

Oviarvonnan säännöt:

Kampanja-aika 12.7.-11.8.2019. Arvonta 12.8.2019. Arvonta koskee vain uutta omakotitaloa rakentavaa yksityishenkilöä. Palkinto sisältää enintään 3 kpl Tiivi ulko- ja parvekeovia. Palkinto sisältää lukkorungon ja Tiivi vakiovärit. Lukkosylinteri, painikkeet, lisävarusteet ja erikoisvärit lisähintaan. Sisältää toimitusmaksun Suomeen mantereelle.