Värivaihtoehdot – Tiivi-ikkuna on osa sisustusta

Tiivi-ikkunoiden puuosat maalataan, kuultokäsitellään tai lakataan toiveiden mukaan. Alumiiniosat jauhemaalataan ja lisäksi voit valita myös ulkopuolen pellitysten värin.

HUOM! Näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan sähköisesti ja värien toistumiseen vaikuttavat mm. näytön tyyppi ja asetukset. Luonnossa värin kokemiseen vaikuttavat mm. materiaalin pinta ja kiilto sekä valaistus. 

Tiivi-ikkunoiden puuosien värit

Tiivi-ikkunoiden puuosiin on saatavilla kaksi vakioväriä sekä viisi näyttävää Tiivi Kuulto -vaihtoehtoa. Lukuisia muita värisävyjä tilauksesta. 

Tiivi Kuulto tuo esille puun elävyyden ja ikkunan osaksi sisustusta useilla värivaihtoehdoilla. Kuultovärjätty sisäpuite kestää tavanomaista ikkunaa paremmin esimerkiksi sauna- ja pesutiloissa, joissa ilman kosteuden muutokset ovat suuria. 

Eri puulajit ja metsien erilaiset kasvuolosuhteet näkyvät puun ainutlaatuisuudessa: Sen vaihtelevissa värisävyissä ja puunsyyn yksilöllisenä kuviona. Ikkunoiden läpikuultava väri yhdessä puun luonnollisen sävyn kanssa muodostaa tuotteisiin kauniita värivaihteluita.

VALKOINEN
NCS S 0502-Y
(kiiltoaste puolihimmeä 20)

Puuosien vakioväri.

Lakattu mänty väri
LAKATTU
MÄNTY
(myös kirkkaalla lakalla)

Puuosien vakioväri.

MUSTAKUULTO

Tiivi Kuulto -väri.

VALKOLAKKA

Tiivi Kuulto -väri.

TAMMI

Tiivi Kuulto -väri.

TIIKKI

Tiivi Kuulto -väri.

PÄHKINÄ

Tiivi Kuulto -väri.

TEKNOS
KUULTOVÄRIT

Saatavilla tilauksesta.

Alumiiniosien vakiovärit

Jauhemaalattu alumiini kestää erinomaisesti sään rasituksia. Alumiini ei ruostu, joten pintaan syntynyt naarmu ei johda rakenteen vahingoittumiseen. Rikkoontunut kohta voidaan kuitenkin korjata Tiivin huolto-ohjeen maalausohjeiden mukaisesti. 

Alumiinin vakiovärien kiiltoaste on puolikiiltävä 70.
Lukuisia muita värisävyjä on saatavana tilauksesta.

VALKOINEN
RAL 9010

Alumiiniosien vakioväri.

MUSTA
RAL 9005

Alumiiniosien vakioväri.

TUMMANRUSKEA
RR32

Alumiiniosien vakioväri.

TUMMANHARMAA
RAL 7024

Alumiiniosien vakioväri.

TIKKURILA
RAL-VÄRIT

Saatavilla tilauksesta.

TEKNOS
ULKOVÄRIT

Saatavilla tilauksesta.

Ulkopuolen pellitysten värit


Pellitysten värivalinnoilla sovitetaan suojapellitykset talon verhouksen väreihin sopiviksi. Ulkopuolen pellitysten vakiovärit ovat valkoinen RR 20 ja tummanruskea RR 32.

Pellitysten erikoisväreinä on saatavilla värisävyt vihreä RR 11, vaaleanharmaa RR 21, harmaa RR 22, tummanharmaa RR 23, punainen RR 29, ruskea RR 31, musta RR 33 ja tiilenpunainen RR 750. Muita erikoisvärejä on saatavilla tilauksesta. 

Löydä lähin Tiivi-asiantuntijasi

Asiantuntijoiltamme saat lisätietoa tuotteidemme ominaisuuksista ja lisävarusteista sekä apua kustannusten arviointiin.