Alumiini- ja teräsovet

Tarjoamme asiakkaillemme CE-merkittyjä Metallityö Välimäen Suomessa valmistamia alumiini- ja teräsovia esimerkiksi kerrostaloihin ja erilaisiin julkisiin tiloihin.

Alumiini- ja teräsovet

Metallityö Välimäki on nokialainen vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut laadukkaiden teräs- ja alumiiniovien sekä -ikkunoiden ja lasiseinien valmistukseen. Välimäen tuotteet valmistetaan Nokialla ja heidän tuotteiden laadun takeena ovat korkealaatuiset raaka-aineet sekä hyvät suhteet profiilitoimittajiin. Tuotteet ovat aina jokaiseen kohteeseen tarkoin suunniteltuja materiaaleineen ja väreineen.

Tiiviltä Metallityö Välimäen valmistamat alumiini- ja teräsovet

Me Tiivillä tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat Nokialla valmistetut Metallityö Välimäen alumiini- ja teräsovet kohteeseen kuin kohteeseen. Kaikki ovet suunnitellaan aina tarkasti kohdekohtaisesti, ja ne ovat lisäksi CE-merkittyjä. Alumiini- ja teräsovet asennetaan pitkän kokemuksen kautta saavutetulla ammattitaidolla.

Alumiiniovet

Välimäen alumiiniovet ovat helppokäyttöisiä ja erittäin kestäviä. Ne kestävät Suomen vaihtuvassa ilmastossa sekä kovassakin käytössä pitkään. Alumiiniovet ovat tyypillinen valinta esimerkiksi kerrostalojen, toimistojen, koulujen, sairaaloiden ja muiden julkisten tilojen ulko-oviksi.

Teräsovet

Välimäen teräsovet sopivat monenlaisiin tiloihin ja rakennuksiin. Ne kestävät aikaa ja kovempaakin käyttöä. Teräsovet sopivat esimerkiksi päiväkotien ja hallien sisäänkäynteihin tai muihin julkisiin tiloihin sisä- ja ulko-oviksi.

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous alumiini- ja teräsovista täyttämällä alla oleva tarjouspyyntölomake. Voit myös vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä lähimpään projektipäällikköömme. Osaavat asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

 • Hidden

  Taloyhtiön tiedot

 • Kohde tiedot

  • Hidden
   Max. file size: 200 MB.
   Liitteen koko max 200 Mt
  • Drop files here or
   Max. file size: 100 MB, Max. files: 10.
    Liitteen koko max 100 Mt
  • Yhteystiedot


   • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Oman alueesi projektipäälliköt