Alumiini- ja teräsovet

Tarjoamme asiakkaillemme CE-merkittyjä Metallityö Välimäen Suomessa valmistamia alumiini- ja teräsovia esimerkiksi kerrostaloihin ja erilaisiin julkisiin tiloihin.

Tiiviltä Metallityö Välimäen valmistamat alumiini- ja teräsovet

Metallityö Välimäki on nokialainen 1982 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut laadukkaiden teräs- ja alumiiniovien sekä -ikkunoiden ja lasiseinien valmistukseen. Tuotteet valmistetaan Nokialla ja niiden laadun takeena ovat korkealaatuiset raaka-aineet sekä hyvät suhteet profiilitoimittajiin. Tuotteet ovat aina jokaiseen kohteeseen tarkoin suunniteltuja materiaaleineen ja väreineen.

Me Tiivillä tarjoamme asiakkaillemme CE-merkityt Metallityö Välimäen alumiini- ja teräsovet kohteeseen kuin kohteeseen. Kaikki ovet suunnitellaan aina tarkasti kohdekohtaisesti. Alumiini- ja teräsovet asennetaan pitkän kokemuksen kautta saavutetulla ammattitaidolla.

Alumiiniovet

Välimäen alumiiniovet ovat helppokäyttöisiä ja erittäin kestäviä. Ne kestävät Suomen vaihtuvassa ilmastossa sekä kovassakin käytössä pitkään. Alumiiniovet ovat tyypillinen valinta esimerkiksi kerrostalojen, toimistojen, koulujen, sairaaloiden ja muiden julkisten tilojen ulko-oviksi.

Teräsovet

Välimäen teräsovet sopivat monenlaisiin tiloihin ja rakennuksiin. Ne kestävät aikaa ja kovempaakin käyttöä. Teräsovet sopivat esimerkiksi päiväkotien ja hallien sisäänkäynteihin tai muihin julkisiin tiloihin sisä- ja ulko-oviksi.

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous alumiini- ja teräsovista täyttämällä alla oleva tarjouspyyntölomake. Voit myös vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä lähimpään projektipäällikköömme. Osaavat asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

Kaipaatko apua? Projektipäällikkömme ovat palveluksessasi kaikkialla Suomessa

Asiantuntijoiltamme saat monipuolisesti lisätietoja tuotteistamme sekä apua remonttien suunnitteluun ja toteutukseen.