Lasivaihtoehdot

Tiivi tarjoaa ikkunoiden lasitukseen lukuisia vaihtoehtoja aina näkösuojana toimivasta koristelasista melualueilla vaimennusta parantavaan ääneneristyslasiin. 

Asiantuntijoiltamme saat apua lasien valintaan ja lisätietoja mahdollisuuksista yhdistää yhteen ikkunaan useita eri ominaisuuksia.

Rakennatko omakotitaloa?

Uuteen omakotitaloon kannattaa valita paitsi laadukkaat myös ominaisuuksiltaan sellaiset ikkunat, jotka lisäävät asumismukavuutta ja turvallisuutta. Valitsemalla tarpeitasi vastaavat ikkunat, teet kodistasi toimivan ja viihtyisän.

Tiivin monipuoliset lasivaihtoehdot vastaavat vaativankin rakentajan tarpeisiin.

Connect Antennilasi

Tiivi Connect Antennilasi parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloissa. Se toimii mobiilisignaalille reittinä rakennuksen ikkunan läpi. Antennilasi levittää signaalin ainutlaatuisen laajasti mahdollistaen kännykän ja muiden mobiililaitteiden toimivuuden missä tahansa kohtaa huonetta. Connect Antennilasi ei rajoita muiden lasivaihtoehtojen tai sälekaihtimien käyttöä.

Energialasi

Energialaseilla parannat kotisi energiatehokkuutta. Lämpöhukka minimoituu eikä ikkunan läheisyydessä ilmene vedon tunnetta, joten myös asumismukavuus lisääntyy.

Ääneneristyslasi

Ääneneristyslaseilla vähennät tehokkaasti kotisi ympärillä olevia meluhaittoja. Esimerkiksi vilkkailla tie- ja lentoliikennealueilla saat ääneneristyslaseista apua kotisi rauhan takaamiseksi.

Auringonsuojalasi

Auringonsuojalaseja suositellaan kodissasi niihin tiloihin, jotka ovat suurimman osan päivästä auringonpaisteessa. Auringonsuojalasit estävät sisätilojen lämpenemistä ja häikäisevää valoa.
Lue lisää auringonsuojalasista

Huurtumaton lasi

Huurtumaton lasi estää ikkunoiden ulkopinnan huurtumista ja parantaa asumismukavuuttasi. Suosittelemme huurtumattoman lasin valintaa kaikkiin matalaenergiaikkunoihin. 
Lue lisää ikkunoiden huurtumisesta

Turvalasi

Turvalasilla luot lasin kestävyyden ansiosta parempaa turvallisuutta. Turvalasia on käytettävä ikkunoissa, kun lasipinnan korkeus lattiasta on alle 70 cm. 

Näkösuojalasi

Näkösuojalasi tarjoaa esimerkiksi kadulle aukeavissa ikkunoissa tyylikästä näkösuojaa, mutta päästää silti auringon valon lävitseen

Näkösuojalasin tyylit

Saat kuvat suuremmaksi klikkaamalla.