Tiivi Oviverkko – Tuuleta ilman huolta hyönteisistä

Oviverkolla varustettu terassi- ja parvekeovi mahdollistaa sisätilojen tuulettamisen oven kautta ilman kutsumattomia kesävieraita.

Oviverkko on kätevä ja helppo tapa tuulettaa terassi- tai parvekeoven kautta

Tiivin oviverkko valmistetaan mittatilaustyönä juuri sinun uuteen Tiivi oveesi. Sivuun rullautuva Oviverkko asennetaan terassi- tai parvekeoven sisäpuolelle, karmin pintaan, jolloin se pienentää mahdollisimman vähän oven kulkuaukkoa. Oviverkko on helppo avata ja sulkea vahvasta kahvasta, ja se myös rullautuu automaattisesti kotelon sisään, mikäli siihen törmätään. Paikallaan ollessaan Tiivi Oviverkko on lähes huomaamaton.

Miksi valita Tiivin Oviverkko?

  • Kätevä ja huomaamaton tapa tuulettaa oven kautta pitäen hyönteiset loitolla
  • Turvallinen ja helppo käyttää
  • Valmistetaan yksilöllisesti mittatilaustyönä uuteen oveesi valmiiksi asennettuna
  • Valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista
  • Avainlippu-sertifioitu

Helppo ja turvallinen käyttää

Oviverkko on helppo ja kevyt käyttää, minkä lisäksi se on myös turvallinen. Oviverkko on helppo avata ja sulkea vahvasta kahvasta. Verkko kelautuu automaattisesti kotelon sisään, jos siihen törmätään. Verkko rullautuu alumiinikotelon sisään ja pysyy siellä hyvin suojassa ja näkymättömissä silloin, kun sitä ei käytetä tuuletukseen.

Valmistus yksilöllisesti mittatilaustyönä

Jokainen Tiivi Oviverkko suunnitellaan yksilöllisesti oveen tarkalleen sopivaksi ja valmistetaan aina mittatilaustyönä. Oviverkko on saatavana vain uuteen Tiivin oveen valmiiksi asennettuna.

Materiaalit ja värit

Laadukas, mittatilaustyönä valmistettava Tiivi Oviverkko valmistetaan kestävistä materiaaleista. Varsinaisen oviverkon väri on aina harmaa, ja verkon materiaali on lujaa muovipinnoitettua lasikuitua. Oviverkon kahva on musta. Alumiiniprofiileista valmistetun kehän ja rullakotelon voi valita kolmesta väristä: pulverimaalattu valkoinen, anodisoitu hopea ja anodisoitu ruskea.

Oviverkko on saatavilla seuraaviin Tiivin tuotteisiin (myös parioviin) valmiiksi asennettuna:

Ikkunat vaikuttavat omakotitaloon vuosikymmeniä – Hyödynnä ilmainen Suunnitteluapu!

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta? Tiivi Suunnitteluapu on maksuton palvelu, joka auttaa kun haluat löytää sopivat ikkunat omakotitaloon. Voit kysyä esimerkiksi mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista.

Hyödynnä siis Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!