Pyydä tarjous ja voita ulko-ovi!

Arvomme kaikkien kesäkuussa Tiivin ikkunaremontista tarjouksen vastaanottaneiden kesken vapaavalintaisen ulko-oven Yale-älylukolla ja kaikilla lisävarusteilla.

Palkinnon arvo jopa 3600 €. Osallistumisaika 1.–30.6.

Pyydä Tiivin kesätarjous ikkunaremontista!

Nyt on oiva hetki selvittää oman ikkunaremontin hinta ja sen tarjoamat hyödyt ja mahdollisuudet.

Huomioithan, että tarjouksen laskeminen vaatii paikallisen Tiivi-asiantuntijan suorittamaa maksutonta arviokäyntiä kotiisi. Täytä yhteystietosi, niin sovimme arviokäynnin yksityiskohdista kanssasi henkilökohtaisesti. Arviokäynnin varaaminen ja tarjouksen pyytäminen eivät velvoita sinua mihinkään.

Pyydä tarjous ja voita jopa 3 600 €:n Tiivi-ovi!

Varaa oma arviokäyntisi 1.–30.6. saadaksesi sinulle räätälöidyn tarjouksen Tiivin ikkunaremontista. Kaikki tarjouksen vastaanottaneet ovat automaattisesti mukana arvonnassa. Voittaja voi itse valita haluamansa oven, myös Puuovi ECO -mallistosta!

Arvonnan tarkemmat säännöt »

  • Yhteystiedot

    • Hidden
    • Tarjouksen laskeminen vaatii paikallisen Tiivi-asiantuntijan suorittamaa maksutonta arviokäyntiä kotiisi.
  • Tietoa kohteesta

    • Hidden

    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

Ylivertaiset tuotteet ja asiantunteva palvelu tekevät Tiivistä enemmän kuin ikkunan

Tiivi tunnetaan edistyksellisistä tuotteista, kaiken suunnittelusta toteutukseen kattavista palveluista sekä vuosikymmenten kokemukseen perustuvasta asiantuntijuudesta.

Tiivi tarjoaa rakentajille ja remontoijille ikkuna- ja oviratkaisuja, joiden ainutlaatuiset ominaisuudet parantavat kodin energiatehokkuutta ja helpottavat arkea vuosikymmenten ajan. Huolellinen laadunvarmistus takaa sen, että markkinoiden parhaat ikkunat ja ovet kestävät aikaa ja katseita.


Lue alta lisää Tiivin maksuttomasta Suunnitteluavusta tai valitse toinen itseäsi kiinnostava aihe!

SUUNNITTELUAPU – Näin hyödynnät asiantuntijoidemme osaamista maksutta

Nykyaikaisia ikkunoita valittaessa on koon, tyylin ja teknisten ominaisuuksien lisäksi tärkeää ottaa huomioon myös esimerkiksi ilmansuunnat, auringonsuojaus, kännyköiden kuuluvuus ja turvallisuus. Tiivi Suunnitteluapu varmistaa, että saat ylivertaisista ja innovatiivisista ikkunaratkaisuistamme kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Ville Huuhtanen, Tiivi-asiantuntija

Tiivi Suunnitteluapu helpottaa valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi vuosikymmeniä

Tiivi on täyden palvelun kumppani omakotitalon rakentajille ja remontoijille. Tiivi Suunnitteluapu tarjoaa asiantuntijamme käyttöösi veloituksetta, jotta voimme aidosti auttaa sinua valitsemaan kotiisi sopivat ikkunat sekä tarvittavat lisävarusteet.

Paikalliset asiantuntijat apunasi kaikkialla Suomessa

Alan osaavimpiin kuuluvat asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä olipa kyse sitten mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista.

ERIKOISLASIT – Näin voit vaikuttaa lasivalinnoilla jopa kännykän kuuluvuuteen

Tiivin ikkunat ovat ylivertaisia myös asumismukavuuden kannalta, johon erilaiset lasitukset tarjoavat monipuolisesti parannusmahdollisuuksia. Tarjolla on auringonsuojalasin, huurtumattoman lasin ja Connect Antennilasin kaltaisia innovatiivisia vaihtoehtoja.

Leila Mäenpää, tuotepäällikkö

Tiivin monipuoliset lasivaihtoehdot vastaavat vaativan rakentajan ja remontoijan tarpeisiin

Tiivin innovatiivinen Connect Antennilasi parantaa merkittävästi mobiiliverkon toimintaa sisätiloissa. Auringonsuojalasi puolestaan estää sisätilojen lämpenemistä ja haitallista UV-säteilyä. Tiivin ikkunoihin voit valita myös esimerkiksi huurtumattoman lasin tai tyylikkään näkösuojalasin.

Vinkkejä lasitusten valintaan

Asiantuntijoiltamme saat neuvoja lasitusten valintaan sekä lisätietoja mahdollisuuksista yhdistää yhteen ikkunaan useita eri ominaisuuksia. Asennuksellemme ainoana Suomessa myönnetty ISO 9001-2015 -laatusertifikaatti puolestaan takaa, että ikkunat toimivat kuten pitääkin.

ENERGIATEHOKKUUS – Näin pidät lämmityskulut kurissa Tiivi-ikkunoilla

Tiivi-ikkunat ovat ylivertaisia myös energiatehokkuudessa, jonka osalta ne voivat olla parhaimmillaan jopa 10 kertaa parempia kuin vanhat. Käytännössä tämä näkyy siten, että Tiivi-ikkunat vähentävät lämmityskustannuksia ja lisäävät asumismukavuutta poistamalla vedon tunteen ja parantamalla äänieristystä.

Aku Ilola, tuotepäällikkö

Markkinoiden energiatehokkaimmat ikkunat rakentajille ja remontoijille

Kodin energiatehokkuus riippuu paljon ikkunoista, jotka luokitellaan nykyään kodinkoneista ja energiatodistuksista tutulla asteikolla A++:sta G:hen. Tiivin kaikki ikkunat ovat vähintään A-luokiteltuja energiaikkunoita, joten energiatehokkuuden parantaminen Tiivi-ikkunoilla on helppo ja pitkäkestoinen ratkaisu.

Energiatehokkuutta mittatilaustyönä

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan U-arvoltaan ja muilta teknisiltä ominaisuuksiltaan juuri kotiisi sopivat ikkunat.  Asennuksellemme ainoana Suomessa myönnetty ISO 9001-2015 -laatusertifikaatti puolestaan takaa, että ikkunat toimivat kuten pitääkin.

TIIVI KRISTALLI – Näin alansa edistyksellisin ikkunaratkaisu erottuu edukseen

Tiivi Kristalli on pitkäaikaisen tuotekehityksen lopputulos. Se on premium-laatuinen ikkuna niin teknisten ominaisuuksien, käyttömukavuuden kuin tyylin puolesta. Rakenne on suunniteltu vuosikymmeniä kestäväksi mikä tekee Tiivi Kristallista myös ylivertaisen energiatehokkaan.

Vesa Vainio, aluemyyntipäällikkö

Taulumaisen kaunis Tiivi Kristalli muuttaa käsityksesi ikkunoista

Tyylikäs Tiivi Kristalli on edistyksellisin ikkunamme, jonka ainutlaatuiset ominaisuudet parantavat energiatehokkuutta ja helpottavat arkea monella tapaa.

Käyttöturvallisuuden takaavat markkinoiden vahvimmat piilosaranat sekä EasyLock -lukitusmekanismi.

Tiivi Kristalli mittatilaustyönä tarpeidesi mukaan

Asiantuntijamme auttavat räätälöimään Kristalli-ikkunan tarpeitasi vastaavaksi niin teknisten ominaisuuksien, lasitusten kuin lisävarusteiden osalta. Alan osaavimpiin kuuluvat paikalliset asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kaikkialla Suomessa.

ULKO-OVET – Näin kruunaat kotisi julkisivun laadukkaalla Tiivi-ovella

Oviemme ainutlaatuisen vahva rakenne syntyy loppuun saakka hiotuista yksityiskohdista. Tiivin ovet kestävät erinomaisesti Suomen säiden aiheuttamaa rasitusta ja pysyvät suorana haastavissakin olosuhteissa. Viimeisin uutuus ulko-oviin on entistä paksumpi rakenne. Uusi 92 mm paksuinen rakenne tekee ovista vieläkin energiatehokkaampia, turvallisempia ja paremmin ääntä eristäviä.

Jani Harja, liiketoimintapäällikkö

Ovet markkinoiden monipuolisimmasta mallistosta

Näyttävällä ja kestävällä oven luot ylivertaisen ensivaikutelman kodistasi olipa tyylisi moderni, perinteinen tai jotain siltä väliltä.

Tiivin ulko-ovilla on markkinoiden pisin, 5 vuoden komponenttitakuu ja 15 vuoden suoranapysymistakuu.

Aikaa ja katseita kestävä ovet mittatilaustyönä

Asiantuntijamme auttavat räätälöimään Tiivi-oven tarpeitasi vastaavaksi, halusitpa oveesi sitten älylukon, näkösuojalasin tai vaikkapa hieman persoonallisemaman värin. Alan osaavimpiin kuuluvat paikalliset asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kaikkialla Suomessa.

IKKUNAREMONTTI – Näin onnistuu täyden palvelun remontti vuodenajasta riippumatta

Ikkunaremontti on tärkeä invenstointi omaan kotiin, joten se on syytä toteuttaa kokeneen ja luotettavan kumppanin kanssa. Vahvuutemme on täyden palvelun kokonaisuus, joka koostuu ylivertaisista tuotteista, alan kattavimmista palveluista ja asiantuntijoidemme ammattitaidosta.

Hannu Kari, työpäällikkö

Avaimet käteen -remontti parantaa energiatehokkuutta ja asumismukavuutta

Moni ongelma saattaa johtua huonokuntoisista ikkunoista ja ratketa vaihtamalla vanhat ikkunat nykyaikaisiin.

Tiivi tarjoaa myös joustavan ja turvallisen maksutavan ikkunaremonttiin, sillä voit halutessasi maksaa sen erissä, sinulle sopivalla kuukausierällä.

Tiivin asiantuntijat ovat apunasi ikkunaremontin suunnittelusta toteutukseen

Ammattitaitoiset ja kokeneet asiantuntijamme sekä sertifioitu asennus varmistavat onnistuneen ikkunaremontin myös talvella. Kartoitamme ikkunoiden vaihtotarpeen ja autamme tuotteiden teknisten ominaisuuksien ja lisävarusteiden valinnassa. Markkinoiden ainoa sertifioitu asennus takaa täydellisen lopputuloksen.

Löydä lähin Tiivi-asiantuntijasi

Omalta paikalliselta Tiivi-asiantuntijaltasi saat lisätietoa ikkunoidemme ja oviemme ominaisuuksista ja lisävarusteista sekä apua ikkunaremontin suunnitteluun ja kustannusten arviointiin.