Auringonsuojalasi vähentää sisätilojen lämpenemistä

Lämmittääkö aurinko kotiasi liiaksi? Vai oletko vasta rakentamassa uutta kotia? Tiivi aurinkosuojalasi vähentää ikkunan läpi tulevaa ylilämpöä.

Hankkimalla Tiivin auringonsuojalasilla varustetut ikkunat, nautit mukavammasta ja energiatehokkaammasta asumisesta ympäri vuoden. 

Auringonsuojalasi on tehokas ja monipuolinen ratkaisu

Perinteisesti ikkunoista tulevan auringon säteilyn aiheuttamaa lämpötilan nousua on pyritty torjumaan erilaisin verhoin, kaihtimin ja markiisein. Suuret ikkunapinnat jatkavat suosiotaan niin uudisrakentaisen kuin remontoinninkin nykytrendeinä. Sisälle halutaan mahdollisimman paljon luonnonvaloa ja siten myös luonto osaksi sisustusta. Suuret ikkunat ovat nostaneet esille myös sisätilojen suojaamisen auringolta, mikä on perinteisesti tehty sälekaihtimien avulla.

Nyt yhä useamman kodin ikkunoihin valitaan varta vasten auringon säteilyä torjumaan suunniteltu auringonsuojalasi, jota on aikaisemmin totuttu pitämään lähinnä toimistojen ja muiden julkisten rakennusten käyttämänä ratkaisuna. Auringonsuojalasi mahdollistaa miellyttävät olosuhteet suurien ikkunoidenkin äärellä aurinkoisella keleillä, ilman että ikkunat tarvitsee peittää sälekaihtimilla tai markiiseillä. Täten upeista maisemista voi nauttia ilman paahtavaa kuumuutta sisällä.

Auringonsuojalaseja suositellaan kodissa niihin tiloihin, jotka ovat suurimman osan päivästä auringonpaisteessa. Auringonsuojalasi estää sisätilojen lämpenemistähäikäisevää valoa ja haitallista UV-säteilyä. Lisäksi auringonsuojalasi parantaa kodin energiatehokkuutta, sillä kesäaikaan viilennyksen tarve vähenee ja talviaikaan puolestaan auringonsuojalasi estää kodin lämpöä karkaamasta ikkunan kautta.

5 syytä valita auringonsuojalasi

  • Koti ei lämpene liikaa helteillä
  • Energiatehokkuus paranee ja tuo säästöjä
  • UV-säteilyn määrä sisätiloissa vähenee
  • Häikäisy sisätiloissa vähenee 
  • Auringonsuojalasi mahdollistaa suuret ikkunapinnat ilman sisätilojen lämpenemistä

Auringonsuoja ei ole kalvo vaan pinta, joka on tehty lasin polttovaiheessa. Pinta on suojassa lämpölasielementin sisällä. Täten erilaiset lasitusvaihtoehdot, kuten auringonsuojalasi, kannattaa ottaa huomioon jo uusia ikkunoita valitessa rakenteilla olevaan kohteeseen tai kun on harkitsemassa ikkunaremonttia.

Ota yhteyttä lähimpään Tiivi-asiantuntijaasi ja pyydä tarjous Tiivin ikkunoista ja ovista !