Maksuton Suunnitteluapu nyt käytettävissäsi!

Rakennatko omakotitaloa tai harkitsetko ikkunaremonttia? Tiivi Suunnitteluapu tarjoaa asiantuntijamme käyttöösi veloituksetta.

Tiivi Suunnitteluapu on maksuton palvelu, joka auttaa kaikissa ikkunoita ja ovia koskevissa kysymyksissä olipa kyse sitten mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista.

Hyödynnä siis Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Tiivi Suunnitteluapu pähkinänkuoressa

Nykyaikaisia ikkunoita valittaessa on koon, tyylin ja energiatehokkuuden lisäksi tärkeää ottaa huomioon myös esimerkiksi ilmansuunnat, auringonsuojaus, kännyköiden kuuluvuus ja tietysti turvallisuus.

Ikkunaremonttikohteissa Tiivi Suunnitteluapu sisältää tapaamisen, jonka aikana oman alueesi kokenut Tiivi-asiantuntija tutustuu huolellisesti kohteeseen. Näin voimme aidosti auttaa sinua valitsemaan kotiisi sopivat ikkuna- ja ovimallit sekä tarvittavat lisävarusteet nimenomaan edellä mainitut tekijät huomioiden. Remonttikohteissa palveluun kuuluu aina myös asiantuntijan suorittama kuntoarvio nykyisille ikkunoille ja oville. Tapaamisen yhteydessä suoritamme myös ovien ja ikkunoiden mittaukset, jolloin olemme luonnollisesti vastuussa mittojen oikeellisuudesta.

Uutta omakotitaloa rakentavat voivat hyödyntää Tiivi Suunnitteluapua joustavasti etätapaamisen välityksellä.

Maksuttoman Suunnitteluavun käyttäminen ei velvoita sinua mihinkään.

“Suunnitteluapu oli minusta erinomainen palvelu. Tiivin asiantuntija vastasi kaikkiin kysymyksiin, esitti ratkaisuja sekä kertoi selkeästi, mihin Tiivin tuotteilla voidaan ja mihin ei voida päästä. Ja mikä minusta parasta niin hän ei väkisin pyrkinyt myymään, vaan keskittyi tunnistamaan vain todelliset parannusta vaativat kohteet.”

Näin hyödynnät Tiivi Suunnitteluavun:

 1. Täytä lomakkeelle yhteystietosi sekä kohteen tiedot.
 2. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä varmistaakseen tapaamisen ajankohdan ja muut yksityiskohdat.
  • Hidden
   Max. file size: 200 MB.
  • Drop files here or
   Max. file size: 200 MB.
  • Hidden
   MM slash DD slash YYYY
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt:

  • Hidden

  Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Tiivin ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

  “Suunnitteluapu-palvelusta jäi todella hyvä mieli, ja kunhan saan rakennusluvan, teen tilauksen.”