Rakennatko tai remontoitko?

Tiivi Suunnitteluapu tarjoaa ikkuna-asiantuntijan käyttöösi veloituksetta. Ota yhteyttä ja anna meidän ylittää odotuksesi Suomen ylivertaisimmilla tuotteilla, kattavimmilla palveluilla ja osaavimmilla asiantuntijoilla.

Tiivi Suunnitteluapu helpottaa valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi vuosikymmeniä

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta? Tiivi Suunnitteluapu on maksuton palvelu, joka auttaa kaikissa ikkunoita ja ovia koskevissa kysymyksissä olipa kyse sitten mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista.

Hyödynnä siis Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Tiivi Suunnitteluapu pähkinänkuoressa

Nykyaikaisia ikkunoita valittaessa on koon, tyylin ja energiatehokkuuden lisäksi tärkeää ottaa huomioon myös esimerkiksi ilmansuunnat, auringonsuojaus, kännyköiden kuuluvuus ja tietysti turvallisuus. Tiivi Suunnitteluapu varmistaa, että voimme aidosti auttaa sinua valitsemaan kotiisi sopivat ikkuna- ja ovimallit sekä tarvittavat lisävarusteet sinun ja kotisi yksilölliset tarpeesi huomioiden.

Suunnitteluapu ikkunaremonttiin

Ikkunaremonttikohteissa Tiivi Suunnitteluapu sisältää tapaamisen, jonka aikana oman alueesi kokenut Tiivi-asiantuntija tutustuu huolellisesti kohteeseen. Remonttikohteissa palveluun kuuluu aina myös asiantuntijan suorittama kuntoarvio nykyisille ikkunoille ja oville. Tapaamisen yhteydessä suoritamme myös ovien ja ikkunoiden mittaukset, jolloin olemme luonnollisesti vastuussa mittojen oikeellisuudesta.

Suunnitteluapu uudiskohteisiin

Uutta omakotitaloa rakentavat voivat hyödyntää Tiivi Suunnitteluapua joustavasti etätapaamisen välityksellä. Asiantuntijamme johdattavat teidät juuri tulevaan kotiinne sopivien tuotteiden pariin. Ottamalla yhteyttä meihin voitte olla varmoja, että rakennusprojektinne etenee ikkunoiden ja ovien osalta teille vaivattomasti ja sovituissa raameissa. 

Varaa Tiivi Suunnitteluapu käyttöösi!

Täytä lomake ja asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä varmistaakseen tapaamisen ajankohdan ja muut yksityiskohdat. Maksuttoman Suunnitteluavun käyttäminen ei velvoita sinua mihinkään.

  • Hidden
   Max. file size: 128 MB.
  • Drop files here or
   Max. file size: 128 MB.
  • Hidden
   MM slash DD slash YYYY
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt:

  • Hidden

  “Suunnitteluapu oli minusta erinomainen palvelu. Tiivin asiantuntija vastasi kaikkiin kysymyksiin, esitti ratkaisuja sekä kertoi selkeästi, mihin Tiivin tuotteilla voidaan ja mihin ei voida päästä.

  “Käyttämästäni Tiivin Suunnitteluapu-palvelusta jäi todella hyvä mieli, ja kunhan saan rakennusluvan, teen tilauksen.”

  Minusta parasta oli, että Tiivin asiantuntija ei väkisin pyrkinyt myymään, vaan keskittyi tunnistamaan vain todelliset parannusta vaativat kohteet.”