Kevättalven kaihdintarjous: sälekaihtimet remonttikohteisiin kaupan päälle

Tarjoamme helmi–maaliskuussa kuluttaja-asiakkaiden tilaamiin uusiin Kristalli-ikkunoihin integroidut sälekaihtimet kaupan päälle. Edun arvo on jopa tuhat euroa.

Etu on voimassa 31. maaliskuuta mennessä tehdyille uusille tilauksille kuluttaja-asiakkaiden remonttikohteisiin. Etu ei koske uudisrakentamista, taloyhtiöitä eikä muuta yritysten välistä kauppaa. 

Huipputason ikkunamallisto

Kristalli-ikkunat sälekaihtimet

Tiivin uusi Kristalli-ikkunamallisto on huipputason ratkaisu, kun halutaan vuosikymmeniä kestävä ja poikkeuksellisen tyylikäs ratkaisu. Edistyksellisten ominaisuuksien myötä ikkunan ulkonäkö sekä huollon ja käytön helppous on siirtynyt uudelle tasolle.

Kristallissa on kiinnitetty huomiota erityisesti ominaisuuksiin, jotka varmistavat tiiviyden ja toimivuuden vielä vuosienkin päästä. Jykevien karmien lisäksi ikkunoissa on merkittävästi perinteistä tappisaranaa tukevammat piilosaranat, jotka kantavat ilman lisätukea suurenkin ikkunan painon ja joiden säädettävyys on erinomainen verrattuna vanhoihin ratkaisuihin. Tiivi Easy Lock -lukitus puolestaan toimii yhdestä kahvasta ja on käytettävyydeltään ja jykevyydeltään erinomainen. Nämä ominaisuudet vaikuttavat sekä ikkunan tiiviyteen, kestoon että käytettävyyteen.