Taloyhtiön ikkunaremontti

Tiivin ikkuna- ja oviremontti ylittää korkeimmatkin odotukset.

Olemme parantaneet satojentuhansien suomalaisten asumismukavuutta remontoimalla taloyhtiöitä miljoonilla ympäristöystävällisillä ja Suomen olosuhteisiin valmistetuilla ikkunoilla ja ovilla.

Tyytyväisten asiakkaiden ansiosta meistä on tullut suurin ja vakavaraisin toimija, jonka vastuullinen toiminta määrittää koko alan standardin.

Tutkitusti paras asennus ja projektinhoito

Asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatin. 

Edistyksellisimmät tuotteet

Kerros- ja rivitalojen ikkunaremonttien vahvana ammattilaisena meiltä löytyy aina tarvetta vastaavat ratkaisut.

Luotettavin ja ammattitaitoisin kumppani

Ikkunaremonttimme on tehty isännöitsijälle, taloyhtiölle ja asukkaille vaivattomaksi.

Tietoa taloyhtiöille

Täältä löydät tietoa ikkuna- ja oviremontin hyödyistä sekä käytännön asioista kuten kestosta ja vaikutuksesta asumiseen.

Suunnitteluapua ammattilaisille

Tänne olemme koonneet isännöitsijöiden, suunnittelijoiden ja muiden ammattilaisten työtä helpottavaa tietoa ikkunaremonteista.

10 myyttiä taloyhtiön ikkunaremontista

Onko taloyhtiön ikkunaremontti putkiremonttiin verrattava ponnistus? Millainen on taloyhtiön ikkunaremontin aikataulu ja budjetti? Mihin kaikkeen ikkunavalinnat vaikuttavat? Miten ottaa ympäristöasiat huomioon taloyhtiön ikkunaremontissa?

Taloyhtiön ikkunaremontti herättää kysymyksiä taloyhtiön asukkaissa, päättäjissäkin sekä isännöitsijöissä ja suunnittelijoissa. Siksi keräsimmekin asiantuntijamme vastaamaan kymmeneen kysymykseen taloyhtiön ikkunaremonttia koskien.

Hyödynnä Tiivin asiantuntija-uutiskirje!

Isännöitsijöille, taloyhtiöiden hallituksille ja suunnittelu-alan ammattilaisille suunnattu tietopaketti on vaivaton tapa pitää oma ikkunoihin ja oviin liittyvät tietämys ajan tasalla.

  • Ajankohtaisia artikkeleita
  • Innovaatioiden ja uusien ominaisuuksien esittelyjä
  • Ikkunaremonttien haasteita ja ratkaisuja
  • Asiantuntijoiden haastatteluita

Paras vaihtoehto kaikenkokoisille taloyhtiöille

Katso alla olevalta videolta, kuinka Tiivin ikkunaremontti sujuu turvallisesti, siististi ja sovitussa aikataulussa talon elämä huomioiden.

Hyödynnä maksuton Tiivi Taloyhtiö -asiantuntijapalvelu

Tiivi Taloyhtiö -palvelu on tukenasi, kun harkinnassa tai suunnitelmassa on asunto-osakeyhtiön ikkunaremontti. Sen avulla taloyhtiöiden hallitukset, isännöitsijät ja suunnittelualan ammattilaiset voivat hyödyntää asiantuntijoidemme ammattitaitoa jo paljon ennen varsinaista ikkunaremonttia.

Mikäli kaipaat lisätieoa ikkunaremonttiin liittyen, varaa etätapaaminen lomakkeella tai soita myyntipalveluumme 0800 184 484

Edustatko taloyhtiötä?

Ota yhteyttä oman alueesi Tiivi-asiantuntijaan.

Edustatko rakennusliikettä?

Ota yhteyttä julkisivusaneerauksiin erikoistuneisiin ammattilaisiimme.

Kattava tuotevalikoima taloyhtiöiden tarpeisiin

Taloyhtiöiden ikkunaremontteihin tarjoamme laadukkaita Suomessa valmistettuja ikkunoita. Pihla Group Oy:n tuotemerkkejä ovat Tiivi ja Pihla. Kerros- ja rivitalojen ikkunaremonttien vahvana ammattilaisena voimme taata, että meiltä löytyy aina asiakkaan tarvetta vastaavat ratkaisut.

Edelläkävijä, jonka innovatiiviset ratkaisut tekevät asumisesta mukavampaa, helpompaa ja turvallisempaa. Paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten helppokäyttöinen EasyLock-lukitusmekanismi, vahvat piilosaranat ja älykkäät Tiivi Connect -ratkaisut.

Suomen suosituin ikkunaperhe jo yli 2,5 miljoonalla ikkunalla ja ovella. Varmat, testatut tuoteratkaisut, helppous ja hyvä hinta-laatusuhde yhdessä.

Lue lisää osoitteessa pihla.fi »  

OminaisuusTiiviPihla
Huippulaadukkaat ikkunat ja ovetxx
Sertifioitu asennuspalvelu, takuu 10 vuottaxx
Testatut komponentitxx
Signaalia läpäisevä antennilasixx
Tuotetakuu 10 vuottax
Komponenttitakuu 5 vuotta (Pihla 2 v.)x
Piilosaranoitu Kristalli-ikkunax
Tiivi Connect -älyominaisuudetx

Tervetuloa Tiivi Showroomeihin!

Vierailu Tiivi Showroomissa on helppo tapa tutustua tarkemmin Tiivi-ikkunoiden ja -ovien laatuun ja monipuolisiin ominaisuuksiin. Asiantuntijoiltamme saat myös apua tarpeitasi vastaavien tuotteiden, ominaisuuksien ja lisävarusteiden valintaan sekä kustannusten arviointiin.