UUTUUS! Tiivi Flow –
Tuloilmaikkuna taloyhtiöille

Suomessa kehitetty ja valmistettu patentoitu ratkaisu sisäilmaongelmiin ja niiden ennaltaehkäisyyn. Varmista taloyhtiön terveellinen sisäilma ikkunaremontin yhteydessä helposti ja kustannustehokkaasti.

Tiivi Flow -tuloilmaikkuna ratkaisee sisäilmaongelmat uudella tavalla

Tiivi Flow -tuloilmaikkuna on Suomessa kehitetty ja valmistettu patentoitu ratkaisu, joka kykenee ikkunaan integroidun tuloilmalaitteen ansiosta huolehtimaan jatkuvasta, tasaisesta ja miellyttävästä ilmanvaihdosta ympäri vuoden ja rakennuksessa käytössä olevasta ilmanvaihtoratkaisuista huolimatta.

Tiivi Flow -tuloilmaikkunan ainutlaatuinen sisäilman kierrätys sekoittaa tuloilman runsaaseen määrään sisäilmaa poistaen näin tulevan ilmavirran tavallisesti aiheuttavan vedontunteen.

Huono sisäilma on riski sekä asukkaille että rakennuksille

Huonosti toimiva ilmanvaihto saattaa tuntua esimerkiksi päänsärkynä, tukkoisuutena tai yskänä sekä pahentaa astmasta tai allergioista kärsivien oireita. Terveyshaittojen lisäksi huono sisäilma voi aiheuttaa monenlaisia ongelmia myös rakennukselle. Puutteellinen korvausilma aiheuttaa kosteuden kertymistä pinnoille sekä rakenteisiin luoden otollisen kasvualustan erilaisille mikrobeille ja homeille.

TALOYHTIÖN IKKUNAREMONTISSA ON AINA KYSE MYÖS ILMANVAIHDOSTA

Siinä missä vanhat ja huonokuntoiset ikkunat ovat usein kylmät ja vetoisat, tekee ikkunaremontti rakennuksesta aina tiiviimmän.

UUDET IKKUNAT ESTÄVÄN VEDON TUNTEEN, MUTTA MYÖS ILMAN VAIHTUMISEN

Mikäli ilmanvaihtoa ei huomioida ikkunoiden uusimisen yhteydessä millään tavalla, saattaa lopputulos olla sisäilman kannalta jopa aiempaa huonompi.

TAVANOMAISET IKKUNAVENTTIILIT EIVÄT AINA RATKAISE TILANNETTA

Riippuen talon ilmanvaihdon tyypistä ja voimakkuudesta korvausilma saattaa olla riittämätöntä, epämukavan kylmää tai aiheuttaa vedon tunnetta.

Rakennukseen ohjattavan korjausilman puhtaus on ensisijaisen tärkeää

Erityisesti painovoimaisen ilmanvaihdon teho riippuu merkittävästi ulkolämpötilasta, jonka ollessa sama kuin sisällä, ilma ei vaihdu. Kovalla pakkasella ilmanvaihtuvuus on taas liiankin suurta ja aiheuttaa vedontunnetta ja lisälämmittämistä. Pahimmassa tapauksessa asukkaat sulkevat korvausilmaventtiilit ja ilmanvaihto loppuu.

Tiivi Flow -tuloilmaikkuna toimii niin painovoimaista ilmanvaihtoa, koneellista poistoilmanvaihtoa kuin koneellista tulo- ja poistoilmanvaihtoa hyödyntävissä rakennuksissa.

Tiivi Flow -tuloilmaikkunan suodattimet varmistavat raikkaan lopputuloksen puhdistamalla korvausilman lisäksi myös rakennuksen sisäilmaa. Lopputuloksena sisätiloissa on aina puhdasta ja raikasta ilmaa sekä tasainen lämpötila.

Miksi valita Flow -tuloilmaikkuna?

  • Ei kallista ilmanvaihtoremonttia
  • Ei erillisiä seinäventtiilejä
  • Ilmanvaihtoratkaisusta riippumaton
  • Puhdistaa korvaus- ja sisäilman
  • Nostaa korvausilman lämpötilaa
  • Suomalainen innovaatio
  • Patentoitu ratkaisu
  • Helposti vaihdettavat suodattimet
  • Sähkönkulutus vain noin 9 kWh/vuosi
  • Lähes äänetön, sopii makuuhuoneisiin

Rivitaloasunnon puutteellinen ilmanvaihto parani Tiivin Flow-tuloilmalaitteella

Espoolaisessa 70-luvulla rakennetussa rivitaloyhtiössä asuva perhe toivoi parannusta aikakauden rakennuksille tyypilliseen puutteelliseen ilmanvaihtoon.

Lue kuinka Laurilan perheen sisäilman laatu parani Tiivi Flow -tuloilmalaitteen asennuksen myötä.

Kiinnostuitko?
Varaa Tiivi Taloyhtiö -etätapaaminen kuullaksesi lisää!

Haluatko kuulla tarkemmin, miten Tiivi Flow soveltuisi taloyhtiöönne? Tai kaipaatko asiantuntijaa kertomaan ikkunaremontin ja ilmanvaihdon yhteydestä taloyhtiön kokoukseen?

Hyödynnä maksuton Tiivi Taloyhtiö -palvelu ja varaa ensimmäinen etätapaaminen ikkuna-asiantuntijamme kanssa täyttämällä oheinen lomake. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sopiakseen tarkemmista yksityiskohdista, kuten käytettävästä etäkanavasta ja aikatauluista.