Liukuovet

Tiivi Liukuovella luot avaruutta ja hyvinvointia uudisrakennuksiin.

Liukuovi luo avaruuden tuntua uudisrakennuksiin. Se tarjoaa suuren näkymän ja tuo luonnon lähemmäs asumista. Liukuovi myös lisää rakennuksen käyttöneliöitä. Yhdessä Tiivi-ikkunoiden kanssa liukuovesta voidaan rakentaa näyttävä lasiseinämäinen kokonaisuus. Erikoisuutena on vaativia suomalaisia olosuhteita kestävä ulkopuolen alumiiniverhous. liukuovet.jpgVerhouksen ansiosta liukuoven ulkopuoli on yhtä helppohoitoinen kuin Tiivi-ikkunatkin. Alumiiniverhouksen lisäksi ovessa on lähes huoltovapaa alumiini-komposiittikynnys.

Tiivi Liukuovi on ns. nostoliukuovi. Kun tukeva painike käännetään alas, ovi nousee herkästi liikkuvien pyörien päälle. Laskettaessa alas ovi painuu napakasti tiiviisti tiivisteitä vasten. Ovi on lukittavissa sisäpuolelta avaimella.

Tiivi Liukuovet valmistetaan parhaista raaka-aineista ja komponenteista, jotka varmistavat sujuvan ja vaivattoman käytön. Käytettävä puuaines valitaan erityisen tarkasti ja kuivataan hellävaraisesti. Ovien viimeistelyyn kiinnitetään aina erityistä huomiota. Tämä näkyy mm. huoliteltuna maalipintana ja silikonisaumojen viimeistelynä. Puuosissa käytetään vähemmän ympäristöä kuormittavia vesiohenteisia pinnoitteita. Ovet valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti mittatilaustyönä.

Liukuovet valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti.

Galleria

Ota yhteyttä
Liukuovi talvella rintamamiestalon olohuoneessa Liukuoven asennus vanhaan omakotitaloon Kuinka saada perinteiseen, pienillä ikkunoilla varustettuun omakotitaloon enemmän valoa, mutta talon henkeä kunnioittaen? remontoitu omakotitalo ikkunaremontti: liukuovi ja ranskalaisen parvekkeen kippiovi

Liukuoven asennus vanhaan omakotitaloon

X

Liukuovi ja ranskalaisen parvekkeen kippiovet toivat valoa vanhaan omakotitaloon

Perinteinen suomalainen puolitoistakerroksinen on käytännöllinen ja terve lähtökohta remontoinnille, rakenteet ovat turvallisia ja puutaloa on helppo korjata. Mutta miten kannattaa menetellä, jos sisälle haluaisi lisää valoa? Hämäläisen metsän reunassa sijaitsevaa taloa avarrettiin rakentamalla alakertaan suuri liukuovi ja yläkertaan kippimekanismilla varustetut ranskalaisen parvekkeen ovet.


Katso lisää
Ilmakuva, ulkokuva – MinunVALO Loft-talon ikkunat Mikkeli Luonnonvalo tulvii MinunVALOn sisätiloihin korkeista Tiivi Kristalli -maisemaikkunoista. Olohuone maisemaikkuna – MinunVALO

Loft-talon ikkunat Mikkeli

X

Saimaan rannalle kohonnut teräsrunkoinen loft-koti, MinunVALO, tulvii nimensä mukaisesti luonnonvaloa. Suuret maisemaikkunat ulottuvat kodin oleskelutilassa aina 4,5 metriin ja tuovat tilaan näyttävyyttä ja selkeyttä. Talon olohuoneen järven puoleinen seinä koostuu neljästä maisemaikkunasta.

Terassille johtava liukuovi on toimiva, helppokäyttöinen ja turvallinen ratkaisu talon olohuoneeseen. Se säästää tilaa ja täydentää talon linjan suurista yhtenäisistä lasipinnoista.

Pienemmissä huoneissa maisemaikkunan rinnalla on samassa karmissa avattavia Tiivi Kristalli Kippi-ikkunoita, jotka avautuvat tarpeen mukaan joko sivulta tai yläreunasta.

Katso lisää
Ilmakuva – Harmaja Saimaa Omakotitalon maisemaikkunat Saimaan rannalla Kookkaat Tiivi Kristalli -maisemaikkunat tuovat Saimaan osaksi sisustusta mikkeliläisessä omakotitalossa. Kiinteä ikkuna kaihtimilla – Talo Harmaja Saimaa

Omakotitalon maisemaikkunat Saimaan rannalla

X

Kun talojen keskikoko pienenee, kodin yhteiset tilat avartuvat huolellisella ikkunasuunnittelulla ja -sijoittelulla. Saimaan rannalla sijaitsevassa reilun 130 neliön omakotitalossa katse pysähtyy oleskelutilan ikkunaseinään, joka kohoaa moneen metriin.

Kookkaat ikkunat tuovat paitsi valoa yhteisiin tilaan, myös luonnon osaksi sisustusta.  Mikkeliläisen perheen kodissa, Harmaja Saimaassa, maisemaikkunat on jaettu kolmeen vaakasuoraan valoaukkoon, joita olohuoneessa on kahdessa kerroksessa.

Katso lisää