Liukuovet

Tiivi Liukuovella luot avaruutta ja hyvinvointia uudisrakennuksiin.

Liukuovi luo avaruuden tuntua uudisrakennuksiin. Se tarjoaa suuren näkymän ja tuo luonnon lähemmäs asumista. Liukuovi myös lisää rakennuksen käyttöneliöitä. Yhdessä Tiivi-ikkunoiden kanssa liukuovesta voidaan rakentaa näyttävä lasiseinämäinen kokonaisuus. Erikoisuutena on vaativia suomalaisia olosuhteita kestävä ulkopuolen alumiiniverhous. liukuovet.jpgVerhouksen ansiosta liukuoven ulkopuoli on yhtä helppohoitoinen kuin Tiivi-ikkunatkin. Alumiiniverhouksen lisäksi ovessa on lähes huoltovapaa alumiini-komposiittikynnys.

Tiivi Liukuovi on ns. nostoliukuovi. Kun tukeva painike käännetään alas, ovi nousee herkästi liikkuvien pyörien päälle. Laskettaessa alas ovi painuu napakasti tiiviisti tiivisteitä vasten. Ovi on lukittavissa sisäpuolelta avaimella.

Tiivi Liukuovet valmistetaan parhaista raaka-aineista ja komponenteista, jotka varmistavat sujuvan ja vaivattoman käytön. Käytettävä puuaines valitaan erityisen tarkasti ja kuivataan hellävaraisesti. Ovien viimeistelyyn kiinnitetään aina erityistä huomiota. Tämä näkyy mm. huoliteltuna maalipintana ja silikonisaumojen viimeistelynä. Puuosissa käytetään vähemmän ympäristöä kuormittavia vesiohenteisia pinnoitteita. Ovet valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti mittatilaustyönä.

Liukuovet valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti.

Galleria

Ota yhteyttä