Arvonta on päättynyt!

Voita ammattilaisen sisustuskonsultaatio

Hei uudisrakentaja! Pyydä tarjous Tiivin ikkunoista ja ovista ja voit voittaa sisustuskonsultaation uuteen kotiisi Helena Karihtalan kanssa.

Arvomme Tiivin uudiskohdemyynnissä Tiivin ikkuna- ja ovitarjouksen pyytäneiden kesken sisustussuunnittelija Helena Karihtalan sisustuskonsultaation.

Sisustuskonsultaatio pitää sisällään Helenan ja asiakkaan yhteisen 1,5h suunnittelupalaverin Helenan toimistolla Helsingissä sekä Helenan ennakkoon tekemän pohjatyön. Arvonnan voittajalle tullaan ilmoittamaan henkilökohtaisesti. Arvonta suoritetaan 1.4.2020.

Pyydä tarjous ja osallistu arvontaan täyttämällä alla oleva lomake!


Lisätietoja sisustuskonsultaatiosta:

Sisustuskonsultaation aikana paneudutaan asiakkaan toivomiin sisustuksen, rakentamisen tai remontoinnin onglemakohtiin sekä etsitään yhdessä ratkaisua keskustellen ja asiakkaan toiveita läpikäyden. Konsultaatio tapahtuu arkipäivänä Helenan toimistolla Helsingissä ja sen kesto on 1,5 tuntia.

Ennen konsultaatiota asiakkaan olisi hyvä laittaa Helenalle tietoa kohteesta sähköpostitse. Sähköpostissa olisi hyvä olla myös mukana kohteen pohjapiirustus sekä listaus asioista, joita asiakas toivoo konsultaatiossa käsiteltävän, jotta Helena voi ennakkoon perehtyä kohteeseen ja pohtia mahdollisia ratkaisuehdotuksia. Konsultaatiopäivänä asiakaalla olisi hyvä olla mukana mittakaavassa oleva pohjapiirustus (mielellään 1:50) kysessä olevasta tilasta/tiloista, sekä mahdollisesti myös arkkitehdin piirustukset ja muutamia valokuvia kohteesta.

Arvonnan ehdot:
Arvonta-aika 30.1.-31.3.2020. Arvonta koskee tarjouksen pyytäneitä uudisrakentajia Tiivin kuluttajamyynnissä. Arvonta suoritetaan 1.4.2020 ja voittajalle tullaan ilmoittamaan henkilökohtaisesti. Arvonnan voittaja saa palkintona Helena Karihtalan sisustuskonsultaation, joka sisältää asiakkaan ja Helena Karihtalan yhteisen 1,5h suunnittelupalaverin, sekä Helenan ennakkoon tekemän pohjatyön palaveria varten. Suunnittelukonsultaation aikana paneudutaan asiakkaan toivomiin sisustuksen, rakentamisen tai remontoinnin ongelmakohtiin sekä etsitään ratkaisuja yhdessä keskustellen. Konsultaatio tapahtuu arkipäivänä Helsingissä Helena Karihtalan toimistolla. Palkinnon arvo noin 750€. Arvonta ei koske remontoijia eikä taloyhtiöitä.