Valitse ensiluokkainen mökkiovi

Valitse vain parasta suosikkipaikkaasi. Tiivi-ovet ovat ensiluokkainen valinta mökille, huvilalle tai vapaa-ajan asunnolle

Suomalaisille mökki on usein äärimmäisen tärkeä paikka. Tärkeä paikka ansaitseekin toimivat ja tyylikkäät ovet. Tiivin ulko-ovet sopivat erinomaisesti mökkioviksi ja terassi-ovet ovat varma valinta myös mökille.

Oikeanlainen mökkiovi istuu hyvin mökkiin ja maisemaan

Mökkiovi kannattaa valita sopimaan paikan henkeen. Tiivin Klassikko-malliston ulko-ovet sopivat erityisen hyvin perinteisiin kohteisiin, kun taas Loft-malliston nykyaikaiset ovet kohottavat modernin vapaa-ajan asunnon ilmettä. City-mallistosta löydät valinnanvaraa esimerkiksi hirsimökkeihin ja puuverhoiltuihin huviloihin. Puusepän käsityönä valmistamat puupaneeliovet ovat puolestaan erinomainen ja maanläheinen valinta mökkioveksi.

VillaMyssyn upea kokolasinen terassiovi avaa lomailijoille idyllisen peltomaiseman.

Oikeanlainen mökkiovi antaa myös kunniaa ovesta aukeaville maisemille. Erityisesti terassi- tai parveke-ovi on mökillä syytä valita maisemaa kunnioittaen. Suuria lasipintoja hyödyntämällä voi vaikkapa tuoda järvimaiseman sisätiloihin. Upeassa VillaMyssyssä taas Tiivin terassiovet avaavat näkymän rauhoittavaan peltomaisemaan, jotta vapaa-aikaa huvilalla viettävät voivat nauttia luonnon rauhasta niin sisältä kuin ulkoakin.

Valitse mukavuutta ja energiatehokkuutta lisäävä mökkiovi

Tiivin ovi mökille on paitsi tyylikäs myös käytännöllinen ratkaisu. Tiivin kotimaiset ovet ovat suunniteltu suomalaiset olosuhteet mielessä pitäen. Tiivin mökkiovi tuo säästöjä energiakustannuksiin ja parantaa mökin äänieristystä. Kun ostat mökkioven Tiiviltä voit olla varma, että mökkiovessasi on erinomainen lämmöneristävyys, säänkestävä pintamateriaali ja innovatiivinen tuplatiivistys.

Lisäksi oikeilla lisävarusteilla lisäät mökin mukavuutta. Esimerkiksi Tiivin innovatiivinen ja huomaamaton oviverkko on lähes välttämätön valinta Suomen kesään. Oviverkko pitää hyttyset ja muut ötökät asianmukaisesti ulkona, sallien samalla mökin tuulettamisen kovillakin helteillä.

Ensiluokkainen mökkiovi edistää mökin turvallisuutta

Mökkiovea valitessa on syytä huomioida myös turvallisuus. Varsinkin jos mökki on tyhjillään useita kuukausia vuodesta, kannattaa panostaa mökkioven lukitukseen ja murtosuojaan. Tiivi-oviin voit valita erinomaiset lukot, joiden avulla mökki on turvassa ympäri vuoden. Lisäksi Tiivin ulko-oviin on saatavana lisävarusteena murtosuojausta parantavat piilosaranat.

mökkiovi

Valitse siis mökille tai vapaa-ajan asunnollesi ensiluokkaiset Tiivi-ovet.

Pyydä mökkiovitarjous

Mietitkö, mikä on mökkioven hinta? Mökkioven hinta selviää helpoiten pyytämällä tarjous.