Hyödynnä jopa 3000 €:n etu ikkunaremonttiin!

Varaamalla ikkunaremontin marraskuun aikana, saat ulko-oven kaupan päälle*!

Etu on voimassa 1.–30.11.2023 varattuihin ikkunaremontteihin, joihin sisältyy vähintään 6 Tiivi-tuotetta.

Talvi tulee, laita lämmityskulut kuriin Tiivi-ikkunoilla

Tiivin ikkunaremontti on vaivaton tapa parantaa omakotitalon energiatehokkuutta ja asumismukavuutta. Ammattitaitoiset ja kokeneet asiantuntijamme sekä sertifioitu asennus varmistavat onnistuneen ikkunaremontin.

Ikkunaremontin kannalta talvi on erittäin hyvää aikaa, sillä kuiva talvi-ilma suojelee talon rakenteita kosteudelta.

Asennuspäällikkö Hannu Kari 

Pyydä tarjous ja hyödynnä jopa 3000 € etu!

Jätä yhteystietosi, niin paikallinen Tiivi-asiantuntija sopii kanssasi kotisi ikkunoiden ja ovien mittauksesta, jonka pohjalta saat tarjouksen ikkunaremontista.

Tarjouksen pyytäminen ei velvoita sinua tilaamaan ikkunaremonttia.

  • Yhteystiedot

    • Hidden
  • Tietoa kohteesta

    • Hidden

    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

*)KAMPANJAN EHDOT

Kampanja-aika 1.−30.11.2023
Ostaessasi 6 Tiivin ikkunaa tai ovea sisältävän remontin, saat ulko-oven kaupan päälle. Kaupan päälle tuleva ulko-ovi on vapaavalintainen ulko-ovi Tiivin ulko-ovimallistosta. Valitun oven tulee olla yksilehtinen Klassikko-, City- tai Loft-ovi, ei pariovi. Lisävarusteet ja erikoisvärit eivät sisälly kaupanpäälliseen. Etua ei voi yhdistää eikä sitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Etu koskee vain uusia kampanja-aikana tehtyjä ikkunaremonttitilauksia Tiivin kotimyynnissä. Kampanja ei koske uudiskohteita, rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä eikä talotehtaita. Ikkunaremontin toteutus ja ulko-oven toimitus tulee tapahtua helmikuun 2024 loppuun mennessä.