Asiantuntijamme suosittelevat ikkunaremonttia – Lue miksi!

Yksi ikkuna- ja oviremontin ikuisuuskysymyksistä liittyy sen ajankohtaan ja moni kuvittelee edelleen, että nimenomaan kesä on paras aika vaihtaa ikkunat.

Asennuspäällikkömme Hannu Kari kertoo, että ikkunaremontti on kuitenkin mahdollista toteuttaa ympäri vuoden. Moni seikka jopa puoltaa talvea otollisimmaksi ajankohdaksi.

Miksi ikkunaremontti kannattaa tehdä talvella?

 • Kuiva talvi-ilma suojelee talon rakenteita kosteudelta
 • Lämpimämpi koti ja pienemmät lämmityskulut jo heti tänä talvena
 • Joustava aikataulu ja nopeimmat toimitusajat

Miten ikkunaremontti sujui talvella?

Vesa Juvonen perheineen päätti toteuttaa ikkunaremontin Tiivin kanssa talvella, vaikka alun perin suunnitelmissa oli toteuttaa remontti kesällä tai syksyllä. Katso videolta, miksi ikkunaremontti talvella oli heille monella tapaa hyvä ratkaisu.

Kolme syytä remontoida ikkunat talven aikana

Moni lykkää ikkunaremonttia kesään aivan suotta. Asennuspäällikkö Hannu Kari Tiiviltä kertoo, että ikkunaremontti on kuitenkin mahdollista toteuttaa ympäri vuoden. Moni seikka jopa puoltaa talvea otollisimmaksi ajankohdaksi!

1
Kuiva talvi-ilma suojelee talon rakenteita kosteudelta

Ikkunaremontin kannalta talvi on erittäin hyvää aikaa, sillä kylmä ulkoilma on erityisen kuivaa.

”Kuiva ilma on tietenkin parempi vaihtoehto talon rakenteille. Ja kun ikkunat vaihtaa uusiin heti, pääsee lämmöstä ja säästöistä lämmityskuluihin nauttimaan jo kuluvan talven aikana.”

Asennuspäällikkö Hannu Kari painottaa, että talvi ei aiheuta mitään käytännön esteitä ikkunaremontille. Tuotteet ja materiaalit kestävät hyvin pakkasta. Ainoastaan eristyksessä käytettävä vaahto on erilaista kuin kesällä.

”Eristevaahdoksi valitaan talviaikaan vaihtoehto, joka soveltuu asennukseen pakkasolosuhteissa”, Kari kertoo.

Kodin rakenteiden lisäksi myös pihapiiri kiittää talviremontista. Ikkunaremontin aikana asentajat työskentelevät talon ympärillä kuljettaen uusia ja vanhoja ikkunoita. Kylmä pakkasilma kovettaa pihapiirin suojellen näin nurmea ikkunaremontin aikana.

2
Lämpimämpi koti ja pienemmät lämmityskulut jo tänä talvena

Uudet ikkunat tekevät kodista välittömästi lämpimämmän ja energiatehokkaamman. Tiivi-asentajat vaihtavat vanhan ikkunan uuteen käden käänteessä, eikä koti ehdi remontin aikana kylmenemään merkittävästi.

Sen sijaan heti remontin jälkeen pääsee nauttimaan lämpimästä kodista ja kustannussäästöistä, joita uudet energiatehokkaat ja tiiviit Tiivi-ikkunat tuovat mukanaan.

3.
Joustava aikataulu ja nopeammat toimitusajat

Asennuspäällikkö Kari toteaa, että talvella on yleensä aikaa laittaa kotia kuntoon. Talven etuna on myös asennustyön parempi saatavuus sekä ikkunoiden ja ovien lyhyempi toimitusaika.

Lopuksi Kari muistuttaa, että talviset olosuhteet on kuitenkin syytä ottaa huomioon jo työjärjestystä suunniteltaessa remontin sujuvuuden varmistamiseksi. Monen vuoden kokemus on osoittanut, että lopputulos riippuu vuodenaikaa enemmän laadukkaista tuotteista ja osaavista tekijöistä.

”Talviasennuksissa kenties tärkeimpään rooliin laadukkaan lopputuloksen kannalta nouseekin tekijöiden ammattitaito.”

Tiivin sertifioitu asennus takaa onnistuneen ikkunaremontin vuodenajasta huolimatta.

Arvioi uusien ikkunoiden tuomat säästöt energialaskurilla

Talon koosta ja lämmitystavasta riippuen uusilla ikkunoilla voi säästää 10 vuodessa kymmeniä tuhansia kilowatteja, mikä korkeilla energian hinnoilla tarkoittaa tuhansia euroja.

Aloita ikkunaremontin suunnittelu varaamalla Tiivin maksuton Suunnitteluapu!

Toteuta ikkunaremontti jo tänä talvena. Täytä lomake ja Tiivi-ammattilainen auttaa sinua kaikissa ikkunoita ja ovia koskevissa kysymyksissä olipa kyse sitten mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista.

  • Hidden
   Max. file size: 128 MB.
  • Drop files here or
   Max. file size: 128 MB.
  • Hidden
   MM slash DD slash YYYY
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt:

  • Hidden