Sälekaihtimet ikkunan väliin

Asentamalla sälekaihtimet ikkunan väliin saadaan ikkunan ilmeestä tyylikäs ja säästytään pölyisiltä kaihtimilta. Avattavassa ikkunassa kaihdin on lasien välisessä tilassa, kiinteässä ikkunassa pinnassa. 

Sälekaihtimet asennetaan ikkunan väliin usein jo tehtaalla

Integroitu kaihdin tarkoittaa kiinteästi ikkunan sisä- ja ulkopuitteiden väliin asennettua sälekaihdinta. Kaihdin kiinnitetään ikkunan välitilaan yläpuoliseen karmiin. Kaihtimen asennusta varten sisäpuitteeseen porataan reikä, jota kautta kaihtimen ohjausmekanismi toimii. Integroidut kaihtimet asennetaan usein valmiiksi jo tehtaalla. 

On monta syytä asentaa sälekaihtimet ikkunan väliin

Kun avattavassa ikkunassa asennettaan sälekaihtimet ikkunan väliin, ovat ne suojassa sekä kolhuilta että pölyltä. Lisäksi ikkunan väliin asennettu kaihdin toimii myös lämmöneristeenä. Kiinteissä, ei avattavissa ikkunoissa se asennetaan pinta-asennuksena joko katto- tai seinäkannakkeilla.

Ikkunan väliin asennettavien kahtimien materiaalina käytetään yleisimmin alumiinia, joka kestää suuriakin lämpötialn vaihteluita. Ikkunan pintaan asennettavat kaihtimet voivat olla myös puuta tai kangasta. Alumiinikaihtimista on saatavilla lukuisia eri värejä, jolloin kaihtimet on helppo sovittaa kodin muuhun sisustukseen sopiviksi.

 

Sälekaihtimet Tiivi-ikkunoihin

Sälekaihtimet kannattaa aina hankkia ikkunatoimituksen yhteydessä, sillä näin ikkunoihin toimitetaan varmasti oikeankokoiset sälekaihtimet. Sälekaihdinten hinta määräytyy ikkunan koon mukaan.

Integroitu
sälekaihdin ikkunan väliin

Integroiduissa kaihtimissa kaihtimen asentoa säädetään yhdestä nupista. Mekanismi on siististi puitteen sisällä. Integroituvia kaihtimia on saatavilla myös mekanismilla, joka kelaa kaihtimen narut puitteen sisälle. 

Perinteinen
sälekaihdin

Tiivin perinteinen kaihdin on yksinkertainen asentaa ikkunan asennuksen jälkeen. Saatavilla valkoisena ja hopeisena.

Tyylikäs
vekkikaihdin

Visor-vekkikaihtimen saa Tiivin kiinteisiin ja avattaviin ikkunoihin sekä yksilehtisiin parvekeoviin. Saatavana kolme tiheysvaihtoehtoa ja useita värivaihtoehtoja.

Askarruttaako ikkunoiden valinta? Hyödynnä maksuton Suunnitteluapu!

Tiivi Suunnitteluapu on maksuton palvelu, joka auttaa rakentajia ja remontoijia kaikissa ikkunoita ja ovia koskevissa kysymyksissä.

Hyödynnä siis Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!