Voita 10 000 €:lla ikkunoita!

Arvontaan voi osallistua 1.1.–30.6.2024

Järjestämme tänä vuonna jo perinteeksi muodostuneen ja valtavan suosion saavuttaneen ikkuna- ja oviarvonnan kahteen otteeseen! Ensimmäinen voittaja selviää jo kesällä!

Täytä arvontalomake tästä

Ikkunat vaikuttavat kotiin vuosikymmeniä. Tiivi on kumppanisi suunnittelusta toteutukseen.

 • Yhteystiedot

  • Tietoa kohteesta

 • Hidden
   • Hidden
   • Hidden

   • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaseloste

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Arvonnan säännöt »

  Ylivertaiset tuotteet ja asiantunteva palvelu tekevät Tiivistä enemmän kuin ikkunan

  Tiivi tunnetaan edistyksellisistä tuotteista, kaiken suunnittelusta toteutukseen kattavista palveluista sekä vuosikymmenten kokemukseen perustuvasta asiantuntijuudesta.

  Tiivi tarjoaa rakentajille ja remontoijille ikkuna- ja oviratkaisuja, joiden ainutlaatuiset ominaisuudet parantavat kodin energiatehokkuutta ja helpottavat arkea vuosikymmenten ajan. Huolellinen laadunvarmistus takaa sen, että markkinoiden parhaat ikkunat ja ovet kestävät aikaa ja katseita.

  Lue alta lisää energiatehokkuudesta tai valitse toinen itseäsi kiinnostava aihe!

  ENERGIATEHOKKUUS – Näin pidät lämmityskulut kurissa Tiivi-ikkunoilla

  Tiivi-ikkunat ovat ylivertaisia myös energiatehokkuudessa, jonka osalta ne voivat olla parhaimmillaan jopa 10 kertaa parempia kuin vanhat. Käytännössä tämä näkyy siten, että Tiivi-ikkunat vähentävät lämmityskustannuksia ja lisäävät asumismukavuutta poistamalla vedon tunteen ja parantamalla äänieristystä.

  Aku Ilola, tuotepäällikkö

  Markkinoiden energiatehokkaimmat ikkunat rakentajille ja remontoijille

  Kodin energiatehokkuus riippuu paljon ikkunoista, jotka luokitellaan nykyään kodinkoneista ja energiatodistuksista tutulla asteikolla A++:sta G:hen. Tiivin kaikki ikkunat ovat vähintään A-luokiteltuja energiaikkunoita, joten energiatehokkuuden parantaminen Tiivi-ikkunoilla on helppo ja pitkäkestoinen ratkaisu.

  Energiatehokkuutta mittatilaustyönä

  Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan U-arvoltaan ja muilta teknisiltä ominaisuuksiltaan juuri kotiisi sopivat ikkunat.  Asennuksellemme ainoana Suomessa myönnetty ISO 9001-2015 -laatusertifikaatti puolestaan takaa, että ikkunat toimivat kuten pitääkin.

  LASITUKSET – Näin voit vaikuttaa lasivalinnoilla jopa kännykän kuuluvuuteen

  Tiivin ikkunat ovat ylivertaisia myös asumismukavuuden kannalta, johon erilaiset lasitukset tarjoavat monipuolisesti parannusmahdollisuuksia. Tarjolla on auringonsuojalasin, huurtumattoman lasin ja Connect Antennilasin kaltaisia innovatiivisia vaihtoehtoja.

  Leila Mäenpää, tuotepäällikkö

  Tiivin monipuoliset lasivaihtoehdot vastaavat vaativan rakentajan ja remontoijan tarpeisiin

  Tiivin innovatiivinen Connect Antennilasi parantaa merkittävästi mobiiliverkon toimintaa sisätiloissa. Auringonsuojalasi puolestaan estää sisätilojen lämpenemistä ja haitallista UV-säteilyä. Tiivin ikkunoihin voit valita myös esimerkiksi huurtumattoman lasin tai tyylikkään näkösuojalasin.

  Vinkkejä lasitusten valintaan

  Asiantuntijoiltamme saat neuvoja lasitusten valintaan sekä lisätietoja mahdollisuuksista yhdistää yhteen ikkunaan useita eri ominaisuuksia. Asennuksellemme ainoana Suomessa myönnetty ISO 9001-2015 -laatusertifikaatti puolestaan takaa, että ikkunat toimivat kuten pitääkin.

  SUUNNITTELUAPU – Näin hyödynnät asiantuntijoidemme osaamista maksutta

  Nykyaikaisia ikkunoita valittaessa on koon, tyylin ja teknisten ominaisuuksien lisäksi tärkeää ottaa huomioon myös esimerkiksi ilmansuunnat, auringonsuojaus, kännyköiden kuuluvuus ja turvallisuus. Tiivi Suunnitteluapu varmistaa, että saat ylivertaisista ja innovatiivisista ikkunaratkaisuistamme kaiken mahdollisen hyödyn irti.

  Ville Huuhtanen, Tiivi-asiantuntija

  Tiivi Suunnitteluapu helpottaa valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi vuosikymmeniä

  Tiivi on täyden palvelun kumppani omakotitalon rakentajille ja remontoijille. Tiivi Suunnitteluapu tarjoaa asiantuntijamme käyttöösi veloituksetta, jotta voimme aidosti auttaa sinua valitsemaan kotiisi sopivat ikkunat sekä tarvittavat lisävarusteet.

  Paikalliset asiantuntijat apunasi kaikkialla Suomessa

  Alan osaavimpiin kuuluvat asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä olipa kyse sitten mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista.

  TIIVI KRISTALLI – Näin alansa edistyksellisin ikkunaratkaisu erottuu edukseen

  Tiivi Kristalli on pitkäaikaisen tuotekehityksen lopputulos. Se on premium-laatuinen ikkuna niin teknisten ominaisuuksien, käyttömukavuuden kuin tyylin puolesta. Rakenne on suunniteltu vuosikymmeniä kestäväksi mikä tekee Tiivi Kristallista myös ylivertaisen energiatehokkaan.

  Vesa Vainio, aluemyyntipäällikkö

  Taulumaisen kaunis Tiivi Kristalli muuttaa käsityksesi ikkunoista

  Tyylikäs Tiivi Kristalli on edistyksellisin ikkunamme, jonka ainutlaatuiset ominaisuudet parantavat energiatehokkuutta ja helpottavat arkea monella tapaa.

  Käyttöturvallisuuden takaavat markkinoiden vahvimmat piilosaranat sekä EasyLock -lukitusmekanismi.

  Tiivi Kristalli mittatilaustyönä tarpeidesi mukaan

  Asiantuntijamme auttavat räätälöimään Kristalli-ikkunan tarpeitasi vastaavaksi niin teknisten ominaisuuksien, lasitusten kuin lisävarusteiden osalta. Alan osaavimpiin kuuluvat paikalliset asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kaikkialla Suomessa.

  ULKO-OVET – Näin kruunaat kotisi julkisivun laadukkaalla Tiivi-ovella

  Oviemme ainutlaatuisen vahva rakenne syntyy loppuun saakka hiotuista yksityiskohdista. Tiivin ovet kestävät erinomaisesti Suomen säiden aiheuttamaa rasitusta ja pysyvät suorana haastavissakin kohteissa. Viimeisin uutuus ulko-oviin on entistä paksumpi rakenne. Uusi 92 mm paksuinen rakenne tekee ovista vieläkin energiatehokkaampia, turvallisempia ja paremmin ääntä eristäviä.

  Jani Harja, liiketoimintapäällikkö

  Ovet markkinoiden monipuolisimmasta mallistosta

  Näyttävällä ja kestävällä oven luot ylivertaisen ensivaikutelman kodistasi olipa tyylisi moderni, perinteinen tai jotain siltä väliltä.

  Tiivin ulko-ovilla on markkinoiden pisin, 5 vuoden komponenttitakuu ja 15 vuoden suoranapysymistakuu.

  Aikaa ja katseita kestävä ovet mittatilaustyönä

  Asiantuntijamme auttavat räätälöimään Tiivi-oven tarpeitasi vastaavaksi, halusitpa oveesi sitten älylukon, näkösuojalasin tai vaikkapa hieman persoonallisemaman värin. Alan osaavimpiin kuuluvat paikalliset asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kaikkialla Suomessa.

  IKKUNAREMONTTI – Näin onnistuu täyden palvelun remontti vuodenajasta riippumatta

  Ikkunaremontti on tärkeä invenstointi omaan kotiin, joten se on syytä toteuttaa kokeneen ja luotettavan kumppanin kanssa. Vahvuutemme on täyden palvelun kokonaisuus, joka koostuu ylivertaisista tuotteista, alan kattavimmista palveluista ja asiantuntijoidemme ammattitaidosta.

  Hannu Kari, työpäällikkö

  Avaimet käteen -remontti parantaa energiatehokkuutta ja asumismukavuutta

  Moni ongelma saattaa johtua huonokuntoisista ikkunoista ja ratketa vaihtamalla vanhat ikkunat nykyaikaisiin.

  Tiivi tarjoaa myös joustavan ja turvallisen maksutavan ikkunaremonttiin, sillä voit halutessasi maksaa sen erissä, sinulle sopivalla kuukausierällä.

  Tiivin asiantuntijat ovat apunasi ikkunaremontin suunnittelusta toteutukseen

  Ammattitaitoiset ja kokeneet asiantuntijamme sekä sertifioitu asennus varmistavat onnistuneen ikkunaremontin myös talvella. Kartoitamme ikkunoiden vaihtotarpeen ja autamme tuotteiden teknisten ominaisuuksien ja lisävarusteiden valinnassa. Markkinoiden ainoa sertifioitu asennus takaa täydellisen lopputuloksen.

  Löydä lähin Tiivi-asiantuntijasi

  Omalta paikalliselta Tiivi-asiantuntijaltasi saat lisätietoa ikkunoidemme ja oviemme ominaisuuksista ja lisävarusteista sekä apua ikkunaremontin suunnitteluun ja kustannusten arviointiin.