Voita 10 000 €:lla ikkunoita ja ovia -arvonnan säännöt

1. Kilpailun järjestäjä: Tiivi, Pihla Group Oy, Äyritie 16, 01510 Vantaa 

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita eikä rakennusliikkeitä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Pihla Group Oy:n tytäryhtiöiden, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät tai heidän kanssa samassa taloudessa asuvat henkilöt eivät voi osallistua kilpailuun. Arvonta ei myöskään koske taloyhtiöitä, talotehtaita eikä rakennusliikkeitä.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 1.1.–30.6.2024 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.  

4. Palkinnot: Tiivi arpoo kilpailuaikana 1.1.–30.6.2024 kilpailuun osallistuneiden kesken Tiivi-ikkunaremontin. Palkinto sisältää tuotteita tai tuotteita ja palveluita, kuten asennus, kierrätys ja kuljetus, kuitenkin enintään 10 000 euroa (sis. alv. 24 %). Palkinto tulee lunastaa kokonaisuudessaan 31.12.2024 mennessä.

5. Arpajaisvero: Tiivi maksaa arpajaisveron. 

6. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailu on käynnissä osoitteessa www.tiivi.fi
Voit rekisteröityä kisaan vain yhden kerran. 

7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän sivustoilla (mm. Tiivin internet- ja Facebook-sivut) ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta. 

8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta: Mikäli voittaja on hankkinut kilpailuaikana 1.1.–30.6.2024 Tiivin tuotteita tai palveluita, hyvitetään voittajalle 10 000 € (sis alv 24 %).

Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Tiivin tuotteisiin. Osallistujien tiedot lisätään Tiivin uusasiakashankinnan asiakasrekisteriin (tietosuojaseloste). Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

Voittaja sitoutuu remontti- tai rakennuskohteen esittelyyn Tiivin verkkosivuilla. Kohde-esittelyn toteutustavasta (artikkeli, valokuvaus, videot) sovitaan yhdessä voittajan kanssa. 

Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.