5 syytä valita tiivi

Suomessa valmistetut Tiivi-ikkunat ja -ovet ovat olleet osa suomalaisia koteja jo yli 40 vuoden ajan. Tiivi on luotettava ja taloudellisesti vakavarainen yritys. Modernin tuotantojärjestelmämme ansiosta tilaamasi tuotteet valmistuvat aikataulussaan, ja ne toimitetaan sinulle sovittuna päivänä.

1. Tiivi tarjoaa markkinoiden parhaan takuun

Tiivin tuotteiden pitkät takuuajat perustuvat laatuun, joka luodaan huolellisella kehitystyöllä ja tuotteiden jatkuvalla testaamisella. Alalla tyypillisten vakiotestausten lisäksi varmistamme ikkunoiden ja ovien laadun ylimääräisillä tuotetesteillä sekä laatututkimuksilla.

Myönnämme valmistamillemme ikkunoille ja oville jopa 10 vuoden tuotetakuun ja 5 vuoden teknisen rakennetakuun. Tiivi tarjoaa selvästi paremmat takuuehdot myös ovia ja ikkunoita hankkiville asunto-osakeyhtiöille. Tavanomaisen kahden vuoden takuuajan sijaan myönnämme ikkunoille ja oville viiden vuoden rakennetakuun ja mm. eristyslasielementeille sekä ulko-osien alumiinipinnoille kymmenen vuoden takuun.

Tutustu Tiivin takuuseen
Lue lisää laadunvalvonnasta ja tuotteiden testaamisesta

2. Tiivin tuotteet vähentävät lämmityskustannuksia ja lisäävät asumismukavuutta

Tiivi Kristalli sisältää useita ominaisuuksia, joita ei ole ennen nähty suomalaisessa ikkunateollisuudessa. Puitteen ja karmin väliin piilotetut saranat kantavat vaivatta isonkin ikkunan painon, joten ikkunaa ei tarvitse tukea avattaessa. Ainutlaatuinen EasyLock-lukitusmekanismi varmistaa tiiviin lukituksen ja parantaa ikkunoiden käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Kaikki Tiivi-ikkunat ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja täyttävät A-energialuokan vaatimukset, joten ikkunoiden läheisyydessä ei ilmene vedon tunnetta, sisätilojen lämpö ei karkaa ulos ja äänieristys paranee. Tiivin ikkunoihin voit valita esimerkiksi huurtumattoman lasin tai auringonsuojalasin. Raitis- tai tuloilmaventtiilit ovat hyvä keino parantaa asunnon ilmanvaihtoa.

Tutustu avattavaan Tiivi Kristalli -ikkunaan

3. Tiiviltä saat mittatilaustyönä juuri sellaiset ikkunat ja ovet kuin tarvitset

Voit vaikuttaa tuotteiden ulkonäköön esimerkiksi väri- ja listoitusvalinnoilla. Yksilölliset valinnat viimeistelevät julkisivun ja tukevat kauniisti sisätilojen sisustusta.

Tiivi-ikkunoiden lisävarusteissa on monipuolisesti vaihtoehtoja, joilla voit yksilöidä ikkunasi vastaamaan juuri oman kotisi tarpeita. Valitse esimerkiksi huurtumaton lasi keittiön ikkunaan, ääneneristyslasi makuuhuoneeseen ja kukkalaudat olohuoneeseen.

Lue lisää lasivaihtoehdoista
Lue lisää ikkunoiden värivaihtoehdoista
Lue lisää ikkunoiden lisävarusteista

4. Tiivi on ympäristöystävällinen valinta

Tiivin laadukkailla ikkunoilla ja ovilla on pitkä elinkaari. Hyvällä huolenpidolla ne säilyvät sukupolvelta toiselle eivätkä vaadi jatkuvaa uusimista. Modernin tuotantojärjestelmän ansiosta tuotteemme valmistuvat entistä energiatehokkaammin ilman materiaalihukkaa.

Teemme myös jatkuvaa kehitys- ja tutkimustyötä entistä älykkäämmän, ekologisemman ja energiatehokkaamman rakentamisen ja korjaamisen puolesta. Näin haluamme varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyyden tulevaisuudessakin.

Lue lisää vastuullisuudesta ja kestävästä kehityksestä

5. Tiiviltä saat sertifioidun asennuksen 10 vuoden takuulla

Koulutamme Tiivin asentajia jatkuvasti omassa koulutuskeskuksessamme, ja koko asennusprosessi on harkiten suunniteltu. Tunnustuksena pitkäjänteisestä laadun kehittämistyöstä Tiivin asennuspalvelulle on myönnetty ainoana Suomessa laatusertifikaatti ISO 9001-2015. Asennamme vuosittain lähes 50 000 Tiivi-ikkunaa, ja laatusertifioinnin ansiosta voimme antaa asennustyöllemme Suomen pisimmän, 10 vuoden takuun.

Tutustu sertifioituun asennuspalveluumme

Ikkunat uuteen omakotitaloon

Suunnitteletko uuden omakotitalon rakentamista? Tiiviltä saat mittatilaustyönä juuri sellaiset ikkunat kuin tarvitset.

Apua ikkunaremontin suunnitteluun

Laadukkaat kotimaiset Tiivi-ikkunat parantavat myös energiatehokkuutta ja niiden innovatiiviset ominaisuudet helpottavat arkea ja lisäävät asumismukavuutta.