Entistä parempi ikkuna vastaa kehittyviin tarpeisiin

Ikkunamallistomme on syntynyt pitkän kokemuksen ja tuotekehityksen tuloksena ja Tiivi-ikkunat ovatkin olleet osa suomalaisia koteja jo yli 40 vuoden ajan.

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä, jotta voimme vastata paremmin asiakkaidemme sekä rakennusteollisuuden kehittyviin tarpeisiin ja täten luoda entistä parempia tuoteratkaisuja. Nyt olemmekin uudistaneet avattavan puu-alumiini-ikkunamme.

Tavoitteenamme on parantaa sisäilman laatua sekä turvallisuutta ja tarjota parempaa asumista asiakkaillemme. Tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat ja innovatiivisimmat ikkunat ja ovet juuri sinulle. Tiivin tuotteiden pitkät takuuajat perustuvat laatuun, joka on saatu aikaan huolellisella kehitystyöllä ja tuotteiden pitkäjänteisellä testaamisella. Voimme olla varmoja, että tarjoamme vain parasta ja tuotteemme kestävät käytössäsi vuosikymmeniä.

Parannuksia ikkunan teknisiin ominaisuuksiin

Uudistetun avattavan puu-alumiini-ikkunamme parannukset ovat lähes huomaamattomia, mutta sitäkin merkittävämpiä. Uudistettu ikkuna mahdollistaa entistä paremman ilmanoton raitisilmaventtileille ja siten raikkaamman ilman sisätiloihin. Ulkopuitteen uudistettu muoto on kestävämpi ja suojaa siten paremmin ikkunan karmia ja alumiiniverhous mahdollistaa kondenssiveden poiston aiempaa paremmin. Myös ikkunan käytettävyys on kevyempi kuin koskaan.

Muutoksien yhteydessä ikkunan liikennemelun ääneneristävyys parani tavallisessa 1+2 ikkunatyypissä laminoiduilla laseilla jopa arvoon 49 dB Rw+Ctr. Uusi ikkuna on aina vanhaa tiiviimpi sekä energiatehokkaampi, mikä vähentää talon energiakustannuksia sekä hiilidioksidipäästöjä.

Avattavat Tiivi -ikkunat saivat jälleen sää- ja olosuhdetesteissä parhaan E1200 -sateenpitävyysluokan, joten ne sopivat edelleen vaativimpiinkin kohteisiin.

Teknisten parannusten lisäksi olemme tehneet muutoksia myös liittyen ikkunan värivalintoihin. Trendikäs musta väri (RAL 9005) kuuluu nyt Tiivin alumiinivakioväreihin.