Kattavimmat palvelut takaavat onnistuneen lopputuloksen

Paikalliset Tiivi-asiantuntijat palvelevat rakentajia ja remontoijia ympäri Suomen ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä. Vahvuutemme on täyden palvelun kokonaisuus, jonka muodostavat kattavimpien palveluiden kanssa ylivertaiset tuotteet, sekä asiantuntijoidemme ammattitaito.

Sertifioitu asennus toimii projektin laadun takeena

Erinomaiselle asennuksellemme on myönnetty ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatti. Näin voit olla varma, että Tiivin täyden palvelun ikkunoiden asennus on investointi pitkälle tulevaisuuteen ja, että ylivertaiset ikkuna- ja ovituotteet toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Ammattitaitoiset asentajamme vaihtavat ikkunat nopeasti ja laadukkaasti vuodenajasta riippumatta. Ikkunoiden asennus onnistuu yhtä lailla kylminä talvikuukausina, kuin lämpiminäkin vuodenaikoina. Ikkunat vaihdetaan yksi aukko kerrallaan, jolloin kukin ikkuna-aukko on auki vain hetken ja tämä hetki vastaa huoneen tuuletusta.

Suunnitteluapu rakentajille ja remontoijille

Ikkunat ja ovet vaikuttavat kotiin merkittävästi vuosikymmeniä. Ikkunoihin ja oviin on nykyään mahdollista valita useita eri ominaisuuksia energiatehokkuuden maksimoinnista, ilmanvaihdon ja mobiilikuuluvuuden parantamiseen ja valintojen teko voikin tuntua aluksi haastavalta. Asian kanssa ei kannata jäädä yksin, vaan hyödyntää rakentajille ja remontoijille tarkoitettu palvelumme Tiivin Suunnitteluapu. Suunnitteluapu on maksuton palvelu, joka auttaa kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä mitoituksesta lisävarusteisiin ja teknisiin ominaisuuksiin.

Hyödyntämällä Tiivin Suunnitteluavun varmistat yhdessä asiantuntijoidemme kanssa, että rakennus- tai remontointiprojektinne sujuu ikkunoiden ja ovien osalta parhaalla mahdollisella tavalla ja lopputulos vastaa toivottua.

Kuntokartoituksen avulla selviää vaihdon tarve

Ikkuna- ja oviremontin tarve voi mietityttää ja sen oikea ajankohta voi olla haastavaa tunnistaa. Moni kodissa ilmenevä ongelma ja haaste voi johtua ikkunoista ja ovista ja näin ollen ratketa helposti ikkunoiden ja ovien vaihdolla. Asiantuntijoidemme suorittama kuntokartoitus on maksuton palvelu, jossa selvitetään perusteellisesti ikkunoiden ja ovien kunto, sekä arvio vaihdon tarpeesta. Mikäli ikkunat ja/tai ovet osoittautuvat olevansa vaihdon tarpeessa pystyy asiantuntija tekemään heti suositukset ikkunoihin ja oviin valittavista ominaisuuksista.

Asiantuntijamme tekemän kuntokartoituksen ja arvion perusteella voit tehdä päätöksen ikkunaremontista ja tarvittaessa lähteä suunnittelemaan saman asiantuntijan kanssa sopivimpia ikkuna- ja oviratkaisuja kotiisi.


Ikkunoiden ja ovien huoltaminen luo pitkän ajan säästöjä

Tarjoamme Tiivillä taloyhtiöille ikkunoiden ja ovien huoltopalvelua, joka kattaa kaikkien valmistajien tuotteet. Parhaatkin ikkuna- ja ovituotteet kaipaavat säännöllistä huolenpitoa kestääkseen mahdollisimman pitkään ylivertaisina. Ikkunat ja ovet altistuvat mekaaniselle rasitukselle ja säävaihteluille, joten esimerkiksi tiivisteiden vaihto ajoittain tulee tarpeeseen, jotta ikkunat ja ovet säilyttävät maksimaalisen energiatehokkuutensa. Huoltopalvelun aluksi suoritettavalla kartoituskäynnillä todetaan huollon tarpeessa olevat osat, joten vain oikeasti huoltoa kaipaavat osat voidaan vaihtaa.

Huoltopalvelumme kautta on mahdollista saada taloyhtiön ikkunoihin jälkikäteen myös Antennilasit, mikäli nämä jäivät ikkunaremontin aikana hankkimatta ja mobiilikuuluvuuden kanssa on ongelmaa sisätiloissa. Taloyhtiön on mahdollista varata riskitön ja maksuton kartoituskäynti, jossa selvitetään olisiko jälkiasennettavalla Antennilasilla mahdollista vastata taloyhtiön mobiilikuuluvuuden haasteisiin.

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta?

Vai haluatko lisätietoja teknisistä ominaisuuksista, lisävarusteista, mitoituksesta, hinnoittelusta tai räätälöitävyydestä? Voit kääntyä puoleemme kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Lähin
Tiivi-asiantuntija

Oman alueesi Tiivi-asiantuntijoilta saat apua remonttikohteen, uudiskohteen ja taloyhtiön ikkuna- ja oviasioissa.

Maksuton
suunnitteluapu

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Pyydä meiltä
tarjous

Olitpa sitten rakentamassa tai remontoimassa, meiltä löytyvät aina sopivat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä.