Innovatiiviset ja tyylikkäät tuotteet lisäävät asumismukavuutta

Mielestämme jokainen koti ansaitsee vain parasta: laatua, mukavuutta ja ripauksen ylellisyyttä.

Innovatiiviset tuotteet nostavat kotisi asumismukavuuden uusiin sfääreihin

Tiivin odotukset ylittävillä tuotteilla säästetään lämmityskustannuksissa ja varmistetaan, että oleskelu kotona on mukavaa myös ikkunoiden ja ovien läheisyydessä. Käyttökokemuksen maksimoimiseksi Tiivin tuotteisiin on saatavilla kattava valikoima lisävarusteita, joilla ikkunoiden ja ovien käyttäminen arjessa on mahdollisimman mukavaa.

Laadukas työnjälki on pitkien takuiden arvoista

Tiivin tuotteiden kehitystyön ja valmistamisen alkumetreiltä saakka tehdään valintoja tuotteiden pitkän elinkaaren varmistamiseksi. Tuotteille myönnettävät pitkät takuut ovat takeena sille, että valitessasi Tiivin, ikkunat ja ovet eivät vaadi jatkuvaa uusimista

Tuotekehitys ja -testaus

Tiivin tuotteiden laatu luodaan huolellisella kehitystyöllä ja tuotteiden jatkuvalla testaamisella. Lähtökohtana on aina ollut asiakastarpeisiin vastaaminen ja uusien innovaatioiden tuominen markkinoille. 

Materiaalit

Valmistamme ikkunat ja ovet valikoiduista materiaaleista ja seuraamme materiaalien laatua jatkuvasti yhdessä tavarantoimittajien kanssa. Käytämme tuotteidemme valmistukseen kotimaisesta sertifioitua puuta.

Kotimaisuus

Tiivin ikkunat ja ovet ovat suomalaista käsityötä. Kaikki tuotteemme valmistetaan yhä keskellä Suomea, Haapajärvellä. Kaikilla Tiivin tuotteilla onkin luonnollisesti Avainlippumerkki.

Ammattitaito

Suomen laadukkaimpien ikkunoiden ja ovien takana työskentelee joukko eri alojen ammattilaisia tuotekehityksestä asennukseen saakka. Ammattitaito jokaisessa vaiheessa on meille suuri ylpeyden aihe ja tällä varmistammekin ylivertaiset tuotteet asiakkaillemme.

Perinteet

Tiivin tarina alkoi vuonna 1977 Haapajärvellä ja vielä tänäkin päivänä kaikki tuotteemme valmistetaan siellä monen kymmenen vuoden kokemuksella. Tiivi-ikkunat ja -ovet ovat olleet osa suomalaisia koteja jo 40 vuoden ajan.

Sertifikaatit

Eri toiminnoillemme myönnetyt sertifikaatit toimivat vakuutena toimintaperiaatteistamme. Esimerkiksi asennustyömme on saavuttanut ainoana Suomessa ISO 9001-2015 laatusertifikaatin, jolla pystymme tarjoamaan asennustyöllemme 10 vuoden takuuajan.

Huolellinen laadunvarmistus takaa markkinoiden parhaimmat ovet ja ikkunat

Ylivertainen käyttökokemus ja toiminnallisuus tekevät arjesta luksusta

Ulkonäöllisesti kauniit ja sisustukseen sulautuvat ikkunat ja ovet voivat ehdottomasti olla myös käyttömukavuudeltaan ylivertaisia. Ikkunoiden ja ovien sulava avaaminen, sälekaihtimien vaivaton säätäminen ja ikkunoiden mahdollisimman yksinkertainen peseminen ovat asioita, jotka vaikuttavat jokapäiväiseen elämäämme.

Ikkuna- ja ovituotteet osana sisustusta

Teknisten ominaisuuksien, energiatehokkuuden ja käytännöllisyyden lisäksi, ikkunoiden ja ovien ulkonäkö on tärkeä osa jokaisen kodin sisustusta ja vaikuttavat merkittävästi sekä talon julkisivuun, että sisätilojen tunnelmaan.

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta?

Vai haluatko lisätietoja teknisistä ominaisuuksista, lisävarusteista, mitoituksesta, hinnoittelusta tai räätälöitävyydestä? Voit kääntyä puoleemme kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Lähin
Tiivi-asiantuntija

Oman alueesi Tiivi-asiantuntijoilta saat apua remonttikohteen, uudiskohteen ja taloyhtiön ikkuna- ja oviasioissa.

Maksuton
suunnitteluapu

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Pyydä meiltä
tarjous

Olitpa sitten rakentamassa tai remontoimassa, meiltä löytyvät aina sopivat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä.