3 skäl att välja Tiivi

Tiivis fönster och dörrar är tillverkade i Finland och har varit en del av de finska hemmen i över 40 år.

1. UTMÄRKTA PRODUKTER

☆☆☆☆☆

Vi anser att varje hem bara förtjänar det bästa: kvalitet, komfort och en touch av lyx. Tiivi överträffar dina förväntningar med Finlands mest innovativa och eleganta produkter som minskar uppvärmningskostnaderna och ökar boendekomforten.

Tiivi är mer än ett fönster

Fönster och dörrar av högsta kvalitet har lång livslängd och med god skötsel håller de från generation till generation och behöver inte bytas ut hela tiden. Våra professionellt tillverkade fönster och dörrar levereras med upp till 10 års produktgaranti och 5 års teknisk strukturgaranti.

UNIKA
INNOVATIONER

Tiivi är känt för sina avancerade fönster- och dörrlösningar med unika funktioner som förbättrar energieffektiviteten i ditt hem och gör vardagen enklare på många sätt.Tiivi är känt för sina avancerade fönster- och dörrlösningar med unika funktioner som förbättrar energieffektiviteten i ditt hem och gör vardagen enklare på många sätt.

GARANTERAD
KVALITET

Kvaliteten på Tiivi-produkterna bygger på långsiktig produktutveckling, kontinuerliga tester och årtionden av erfarenhet.

2. OMFATTANDE TJÄNSTER

☆☆☆☆☆

Vi hjälper till att identifiera behovet av fönsterrenovering och hjälper byggare och renoverare att välja produkternas tekniska specifikationer och tillbehör. Den enda certifierade installationen på marknaden garanterar ett perfekt resultat. Tiivi finns där för dig från planering till utförande.

Tiivi är en fullservicepartner för fönster och dörrar

Lokala Tiivi-experter finns till hands för att hjälpa dig med alla dina fönster- och dörrbehov. Vår styrka är ett fullservicepaket med överlägsna produkter, den mest omfattande servicen i branschen och våra experters expertis.

CERTIFIERAD
INSTALLATION

Vår utmärkta installation är den enda i Finland som har tilldelats kvalitetscertifikatet ISO 9001-2015. Därför kan du vara säker på att Tiivis fullservicefönsterinstallation är en investering för framtiden.

HJÄLP FÖR
PLANERINGEN

Tiivi Suunnitteluapu är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig med alla dina fönster- och dörrbehov, oavsett om det gäller storlek, tekniska egenskaper, stil eller tillbehör.

3. KUNNIGA EXPERTER

☆☆☆☆☆

Årtionden av erfarenhet har gett Tiivis experter en omfattande och detaljerad kunskap om vad man ska fokusera på i projekt och produktutveckling.

Tiivi är din pålitliga expert

Att förbättra befintliga produkter, utveckla helt nya innovationer och ge den bästa servicen är bra exempel på vad som kan åstadkommas genom kontinuerlig kompetensutveckling.

INNOVATIV
ANTENNGLASS

De energieffektiva byggteknikerna i nybyggnadsobjekt dämpar mobilsignalen, vilket märks som dålig samtalsmottagning och en opålitlig internetförbindelse. Lösningen på problemet är nya Tiivi Connect Antennglas som säkerställer samtalsmottagningen och datatrafiken.

FAST FÖNSTER,
SOM KAN ÖPPNAS?

Det nya Tiivi Maisema-fönstret erbjuds även med ett öppningsbart Kippi-fönster med enkel båge som sätts in i samma karm. Den innovativa kombinationslösningen ger alla fördelarna med ett öppningsbart vädringsfönster, utan att man går miste om de goda egenskaperna hos ett fast fönster.

Tiivi-experter till din tjänst

Behöver du mer information om våra produkter eller hjälp med att välja fönster eller dörrar? Eller kanske en mer exakt prisuppskattning? Våra experter kan hjälpa dig med alla frågor som rör fönster och dörrar.