Ikkunat ja ovet asennettuna

Ikkunoiden ja ovien huolellinen ja oikeellinen asennus vaikuttaa merkittävästi käyttöikään ja toimivuuteen. Hankkiessanne ikkunat ja ovet kauttamme voitte jättää asennuksen huoletta käsiimme. Asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatin. Sen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikille asennustöillemme 10 vuoden takuun.

Miten saan ikkunat ja ovet asennettuna?

Tiivin asiantuntijoiden kautta uudet ikkunat ja ovet saa hankittua vaivattomasti kotiin. Asiantuntijamme auttavat ikkuna- ja ovisuunnittelussa, mittaavat ikkunat ja ovet puolestanne, tilaavat ikkunat ja ovet tarpeidenne ja toiveidenne mukaan, sekä huolehtivat ammattitaitoisen asennuksen.

1. Kartoituskäynti
Maksuttomalla arviokäynnillä vanhojen ikkunoidesi ja oviesi kunto käydään huolellisesti läpi tiiveyden, pintojen ja toimivuuden osalta.

2. Ominaisuuksien ja lisävarusteiden, sekä remontin toteutuksen suunnittelu
Tiivin asiantuntija esittelee Tiivin valikoimasta erilaisia tuoteratkaisuja, joilla voidaan toteuttaa tarpeidenne ja toiveidenne mukaiset ikkunat ja ovet. Valikoimastamme löytyy useita eri ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, joilla asumismukavuus ja arjen helppous voidaan nostaa täysin uudelle tasolle.

3. Mittaaminen ja vastuu mitoista
Tiivin asiantuntija mittaa ikkuna- ja oviaukot suunnitelman luomiseksi. Teidän ei tarvitse kantaa huolta mitoista, sillä asiantuntijamme mittaavat ikkuna- ja oviaukot huolellisesti ja kantavat vastuun mittojen oikeellisuudesta.

4. Läpinäkyvä tarjous tuotteista ja palveluista
Asiantuntijamme voi heti kartoituskäynnin päätteeksi esitellä tarjouksen tarpeidenne ja toiveidenne mukaisilla ikkuna- ja oviratkaisuilla, sekä haluamillanne palveluilla eli toimitus, asennus ja kierrätyspalvelumme huomioiden.

5. Aikataulu
Saatte selkeän aikataulun ja huolehdimme tuotteiden tilaamisen, toimituksen ja asennuksen sovitusti.

6. Sertifioitu asennustyö pitkällä takuulla
Sertifioitu asennustyömme on takuuvarmasti oikeellinen ja laadukas. Myönnämme sertifioidulle asennustyöllemme 10 vuoden takuun.

7. Remonttijätteen kierrätys
Tarjoamme osana ikkuna- ja oviremonttikokonaisuutta kierrätyspalvelua yhdessä kierrätyskumppanimme kanssa. Kierrätyspalvelumme kierrättää 100% syntyneestä työmaajätteestä.

Löydä lähin Tiivi-asiantuntijasi

Asiantuntijoiltamme saat lisätietoa tuotteidemme ominaisuuksista ja lisävarusteista sekä apua kustannusten arviointiin.

Miksi valita Tiivi?

Tarjoamamme ikkuna- ja oviratkaisut ovat ensiluokkaisia niin tyyliltään, energiatehokkuudeltaan kuin käytettävyydeltäänkin.

Kaiken kattava asiantuntijapalvelumme on apuna heti remontin suunnitteluvaiheesta lähtien.

Olemme olleet osana suomalaisten koteja jo vuosikymmenten ajan, joten kokemuksemme tuoma asiantuntijuus varmistaa jokaiseen kotiin parhaiten sopivat ikkuna- ja oviratkaisut vuosikymmeniksi.

Tiivi asiantuntijat ovat käytettävissä maanlaajuisesti

Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa ympäri Suomen ja maksuton Suunnitteluapu on käytettävissäsi paikkakunnasta riippumatta.

Ole rohkeasti yhteydessä alueelliseen asiantuntijaasi, jos ikkuna- ja oviremontti on suunnitelmissa tai ikkuna- ja oviasiat muuten mietityttävät!

Tutustu asiakaskokemuksiimme