Taloyhtiön ikkunaremontti helposti ja riskittömästi

Tuhansien kohteiden kokemuksella voimme taata, että ikkunaremonttimme on sujuva kokonaisuus kaikille osapuolille.

Laadukkaiden ikkunoiden lisäksi Tiivi toteuttaa taloyhtiön todellisten tarpeiden pohjalta tehdyn ja ammattitaitoisesti johdetun ikkunaremontin, joka pysyy budjetissa ja aikataulussa.

Asiantuntijoiltamme saat kattavasti apua ja lisätietoa ikkunaremontin suunnittelun ja toteutuksen jokaisessa vaiheessa.

Tiivin ikkunaremontti on helppo perustella

Toisinaan taloyhtiön on vaikea tehdä päätöstä ikkunaremontista. Tiivin ikkunaremontissa on tekijöitä, jotka helpottavat valintaa. Isännöitsijän kannalta puolestaan päätös ikkunaremontista tarkoittaa esimerkiksi vähemmän yhteydenottoja nykyisten, vanhojen ikkunoiden ongelmista

Laadukkaat tuotteet

Tiivin tuotteiden pitkät takuuajat perustuvat laatuun, joka luodaan huolellisella kehitystyöllä ja tuotteiden jatkuvalla testaamisella.

Luotettava kumppani

Tiivi on luotettava ja taloudellisesti vakavarainen yritys. Modernin tuotantojärjestelmämme ansiosta tuotteet valmistuvat aikataulussaan.

Tyytyväiset asiakkaat

Asennuksen sujuvuus ja tuotteiden tarjoama parannus asumismukavuuteen ja energiatehokkuuteen ovat vahva käyntikortti Tiiville.

Näin kilpailutat ikkunaremontin

Kokosimme tuhansien ikkunaremonttien kokemuksella yksiin kansiin ne asiat, jotka taloyhtiön ikkunaremontissa on syytä ottaa huomioon jo kilpailutusvaiheessa.

Tiivillä projektisi on hyvissä käsissä

Kokeneet ja koulutetut projektipäällikkömme pitävät huolen ikkunaremontin etenemisestä turvallisesti, siististi ja sovitussa aikataulussa. Sertifioitu asennuksemme takaa, että remontti toteutuu luotettavasti ja joustavasti talon elämä huomioiden.

Edustatko taloyhtiötä?

Ota yhteyttä oman alueesi Tiivi-asiantuntijaan.

Edustatko rakennusliikettä?

Ota yhteyttä julkisivusaneerauksiin erikoistuneisiin ammattilaisiimme.

Näin Tiivin ikkunaremontti etenee

Olemme tehneet ikkunaremontista kokonaisvaltaisen prosessin, jotta jokainen kohde voidaan toteuttaa yksilöllisesti tarpeiden ja olosuhteiden asettamien vaatimusten mukaisesti.

Kokemuksia Tiivin ikkunaremonteista

Tutustu asiakastarinoihin ja lue millaisia kokemuksia muilla taloyhtiöillä on Tiivin toteuttamista ikkunaremonteista.