Tiivi Kristalli muuttaa käsityksesi ikkunoista

Markkinoiden edistyksellisin ikkuna on täynnä tyyliä ja toiminnallisuuksia.

Kotimaiset Tiivi Kristalli -ikkunat sisältävät lukuisia ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita ei ole ennen nähty suomalaisessa ikkunateollisuudessa.

Tutustu Tiivi Kristalliin ja hyödynnä maksuton Tiivi Suunnitteluapu saadaksesi ominaisuuksiltaan ja tyyliltään juuri kotiisi sopivat ikkunat.

Tiivi Suunnitteluapu nyt maksutta käytettävissäsi!

Rakennatko omakotitaloa? Tai remontoitko nykyistä? Tiivi Suunnitteluapu tarjoaa asiantuntijamme käyttöösi veloituksetta kaikissa ikkunoiden ominaisuuksia, mitoituksia ja valitsemista koskevissa kysymyksissä.

Varaa maksuton tapaaminen ja hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttaa kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan.

Tiivi Kristalli on sijoitus laadukkaaseen asumiseen

Tarkkaan harkitut ominaisuudet ja erinomainen energiatehokkuus takaavat, että Tiivi Kristalli -ikkunat ovat paras valinta kotiisi.

Kristalli-ikkunan tekniset arvot sekä tarkempia tietoja rakenteesta, lasituksesta, värivaihtoehdoista ja lisävarusteista löydät tuotekortista.

AINUTLAATUINEN LUKITUSMEKANISMI

Ainutlaatuinen EasyLock -lukitusmekanismi takaa helpon, nopean ja tiiviin ikkunan avaamisen sekä sulkemisen yhdellä painikkeella.

VIIMEISTELLYT RAKENNERATKAISUT

Ulkopuolen alumiiniverhoilu on käynyt läpi tiukan testauksen ja ikkunan kaikki pinnat ovat sileät ja huolellisesti viimeistellyn näköiset jiiriliitoksia myöden. Tiivi-ikkunoiden maalipinnoilla on 10 vuoden takuu.

LAADUKKAIMMAT PIILOSARANAT

Tiivi Kristalli -malliston ikkunoissa on markkinoiden laadukkaimmat ja vahvimmat piilosaranat. Kestävän rakenteensa ansiosta suuretkaan ikkunat eivät tarvitse avattaessa lisätukea.

Taulumaisen kaunis Tiivi Kristalli erottuu edukseen

Käyttömukavuudeltaan ja teknisiltä ominaisuuksiltaan omaa luokaansa oleva Tiivi Kristalli myös näyttää hyvältä. Edistyksellisen maalaustekniikan ansiosta Kristalli-ikkunan puuosien pinnat ovat viimeistellyt ja korkealaatuiset. Voit valita itse ikkunoidesi värin, jotta kokonaisuus on juuri kotiisi sopiva.

Miksi asiakkaamme valitsivat Tiivi Kristallin?

Tiivi Kristalli -ikkunoilla on merkittävä rooli näissä asiakastarinoissa, jotka kertovat remontoitavasta 70-luvun omakotitalosta sekä sisustussuunnittelija Helena Karihtalan ja hänen miehensä vastikään valmistuneesta kodista.