Dörrar

Tiivis ytterdörrar handlar om kvalitet och utseende. Alla ytterdörrar i våra kollektioner är alltid måttbeställda enligt dina önskemål. Dessutom är ytterdörrarna mycket anpassningsbara när det gäller färg och tillbehör.

Alla hem förtjänar en perfekt dörr

Enastående värmeisolering, väderbeständiga ytmaterial och en stark konstruktion gör Tiivi-dörren till ett pålitligt val för en ytterdörr. En tät ytterdörr ger energibesparingar och förbättrar boendekomforten.

Vi ger våra ytterdörrar en komponentgaranti på 5 år och en rakhetsgaranti på 15 år, vilket är de längsta garantierna på marknaden.

Tillbehör till dörrar

Med ett brett utbud av extra tillbehör kan du göra din ytterdörr mer hållbar, snygg och säker.

Färger på dörrar

Du kan få dörrarnas ut- och insida i den kulör du själv väljer. Utöver de sex standardfärgerna finns ett brett utbud av specialfärger.

Klassikko dörrar


City dörrar


Loft dörrar


ECO trädörrar

Tiivis nya träpaneldörrar kombinerar traditionerna inom träbyggande, ekologisk struktur och elegant design. Våra paneldörrar av trä måttbeställs för hand av snickare.


Tiivi-experter till din tjänst

Behöver du mer information om våra produkter eller hjälp med att välja fönster eller dörrar? Eller kanske en mer exakt prisuppskattning? Våra experter kan hjälpa dig med alla frågor som rör fönster och dörrar.