Tiivi Kristalli ovi

Ovien lisäominaisuudet

Entistä enemmän kestävyyttä, tyyliä ja turvallisuutta.

Tiivi-oviin on saatavilla lisäominaisuuksia, joiden avulla saat ovestasi juuri sellaisen kuin tarvitset. Lisäominaisuuksien saatavuus vaihtelee malleittain. Tarkempaa tietoa saat tuotekorteista tai lähimmältä Tiivi-asiantuntijaltasi.

Lämpöovi Plus

Tiivin ulko-oviin on valittavissa myös Lämpöovi Plus -rakenne, jonka ansiosta ulko-ovi on vielä noin 30 prosenttia tavallista ovea eristävämpi. Lämpöovi Plus -rakenteen ansiosta ulko-ovi toimii erinomaisesti vaihtelevissa sääolosuhteissa ja voit nauttia kodistasi kaikkina 


Uniikki-oviin saatavilla olevat lisäominaisuudet

Äänieristys

Tiivin ulko-ovet on mahdollista saada hyvin korkealla ääneneristyksellä. Äänieristysovet saavuttavat jopa melualueilla yleisenä rajana olevan yli 35 dB:n (tieliikennemelu) ääneneristyksen. dB-ovirakenne ei muuta oven ulkonäköä – voit valita laajasta mallistosta sinun kohteeseesi sopivan ovimallin.


Palonkestävyys

Kaikki Tiivin ulko-ovimalliston umpiovet ja useat lasiaukolliset ovet voidaan valmistaa myös palo-ovina. Kysy lisää, mikäli haluat ulko-ovesi paloluokiteltuna (EI30) versiona.


Kristalli-oviin saatavilla olevat lisäominaisuudet

Kristalli-ovien lisäominaisuuksien saatavuus vaihtelee ovimalleittain. Tarkista Kristalli-oven tuotekortista kyseiseen malliin saatavilla olevat ominaisuudet. Kaikki tuotekortit löydät materiaalipankista.

Piilosaranointi

Piilosaranointi on ainutlaatuinen ominaisuus Tiivi Kristalli-ovimallistossa. Oven rakenteen sisään upotetut saranat tukevat Kristalli-ovea juuri oikeista kohdista. Sen vuoksi piilosaranointi ei vaadi kuin kaksi saranaa kannattelemaan tukevasti koko oven.

Piilosaranoinnin ansiosta ulko-ovesi pysyy ryhdikkäästi paikallaan. Saranoita on tarvittaessa helppo säätää, joten ulko-ovi istuu juuri sopivasti paikalleen. Ovi on aina kevyt ja vaivaton avata sekä sulkea. Oven ulkopuolelle ei jää saranasta mitään näkyviin, sillä koko mekanismi on piilossa oven sisässä. Tyylikkyyden lisäksi piilosaranat parantavat oven murtosuojausta, tuoden lisää turvaa kotiisi.


Tiivi Kesto

Kristalli-oviin on saatavilla pintamateriaaliksi huippukestävä Tiivi Kesto -pinta, jonka ansiosta ulko-ovi ei esimerkiksi naarmutu tai kerää lommoja pienistä iskuista. Kristalli-ovien lisävarusteena myytävä Kesto kestää paremmin arjessa ja tekee ovesta pitkäikäisen.


Tiivi Kesto Viilu

Tiivi Kesto Viilu-pinta yhdistää puupinnan tyylin ja kestävyyden. Saatavilla tammi tai tiikki.


Design-lasi

Design-lasituksella koristat oveasi kauniisti. Valitse lasituksen taustamaalin väriksi musta tai hopea. Design-lasi tiivistetään suoraan oveen, joten oven sisä- tai ulkopuolella ei ole lasituslistoja.


Pitkävedin

Pitkävedin tuo tyyliä ovesi avaukseen ja ulkonäköön. Ovi aukeaa avaimella kääntämällä tehden oven käyttämisestä kevyttä ja vaivatonta. Pitkävetimen korkeus on 1800 mm, ulkopuolella vääntönuppi, sisäpuolella painike Amsterdam.


Turvapaketti

Nyt saat kotiisi entistä turvallisemman ulko-oven. Tiivi Kristalli-ovia on saatavana myös turvaluokitukset täyttävinä. Turvaluokiteltu ovi on murtosuojaukseltaan parempi kuin perinteinen ulko-ovi. Turvaluokitellussa (RC2-luokka) ovessa on murtosuojasaranointi, kolmipistelukitus sekä ovilehden lisävahvikkeet. Turvaluokitellut ovet käyvät läpi radikaalit murtotestaukset.