Ovien lisäominaisuudet

Entistä enemmän kestävyyttä, tyyliä ja turvallisuutta.

Tiivi-oviin on saatavilla lisäominaisuuksia, joiden avulla saat ovestasi juuri sellaisen kuin tarvitset. Lisäominaisuuksien saatavuus vaihtelee malleittain. Tarkempaa tietoa saat tuotekorteista tai lähimmältä Tiivi-asiantuntijaltasi.

Piilosaranat lisävarusteena

Piilosaranointi on ainutlaatuinen lisävarusteominaisuus Tiivin ulko-ovissa. Oven rakenteen sisään upotetut saranat tukevat ovea juuri oikeista kohdista. Sen vuoksi piilosaranointi ei vaadi kuin kaksi saranaa kannattelemaan tukevasti koko oven.

Piilosaranoinnin ansiosta ulko-ovesi pysyy ryhdikkäästi paikallaan. Saranoita on tarvittaessa helppo säätää, joten ulko-ovi istuu juuri sopivasti paikalleen. Ovi on aina kevyt ja vaivaton avata sekä sulkea. Oven ulkopuolelle ei jää saranasta mitään näkyviin, sillä koko mekanismi on piilossa oven sisässä. Tyylikkyyden lisäksi piilosaranat parantavat oven murtosuojausta, tuoden lisää turvaa kotiisi. Piilosaranat on saatavana Tiivin ulko-oviin, poislukien palo-, varaston-, äänieristys-, parveke- ja terassinovet.


Äänieristys

Tiivin ulko-ovet on mahdollista saada hyvin korkealla ääneneristyksellä. Äänieristysovet saavuttavat jopa melualueilla yleisenä rajana olevan yli 35 dB:n (tieliikennemelu) ääneneristyksen. dB-ovirakenne ei muuta oven ulkonäköä – voit valita laajasta mallistosta sinun kohteeseesi sopivan ovimallin.


Palonkestävyys

Kaikki Tiivin ulko-ovimalliston umpiovet ja useat lasiaukolliset ovet voidaan valmistaa myös palo-ovina. Kysy lisää, mikäli haluat ulko-ovesi paloluokiteltuna (EI30) versiona.


Pitkävedin

Pitkävedin tuo tyyliä ovesi avaukseen ja ulkonäköön. Ovi aukeaa avaimella kääntämällä tehden oven käyttämisestä kevyttä ja vaivatonta. Pitkävetimen korkeus on 1800 mm, ulkopuolella vääntönuppi, sisäpuolella painike Stockholm F1.


Varastonovi

Osa Tiivin ulko-ovista on saatavilla myös varastonovina, joita voidaan käyttää sekä lämpimien että kylmien varastotilojen ovina. Varastonovi on rakenteeltaan ulko-ovea hieman kevyempi ovilehden paksuuden ollessa 50 mm ja karmisyvyyden 112 mm.