Ikkunat - Laadukkaat kotimaiset ikkunat Tiiviltä

Fönster

Vi på Tiivi erbjuder dig premiumfönster av högsta kvalitet samt installationstjänster som är skräddarsydda efter dina behov och krav. Vi erbjuder individualitet, stil, värde och en bättre livskvalitet. Tiivi har varit en integrerad del av de finska hemmen i över 40 år.

Tiivi Kristalli – En fönster vackert som en tavla

Tiivi Kristalli är den mest avancerade fönsterlösningen i branschen som har ett flertal unika egenskaper. Fönstren i ditt hem ser inte bara bra ut, de är också oöverträffligt bekväma att använda. En investering i Tiivi Kristalli-fönster är en investering i högklassigt boende. Genom ett långt utvecklings- och kvalitetskontrollarbete har vi kunnat ta fram Tiivi Kristalli-kollektionen, vars material och egenskaper tillgodoser de höga kvalitetskrav som renoveraren ställer

Tiivi Maisema – Maximal utsikt och maximalt ljusinsläpp

Panoramafönstret Tiivi Maisema är ett fast fönster som ger en vacker övergång mellan huset och den omgivande naturen. De högklassiga, funktionella och energieffektiva panoramafönstren är konstruerade för finländska förhållanden. Det stora Tiivi Maisema XL-fönstret ger möjlighet att sätta in enhetliga, upp till fyra meter höga eller breda glasytor. Fönsterglaset kan vara upp till 10 m² stort.

Tiivi BLACK – Ett avskalat och elegant val

Tiivi BLACK är ett helsvart, öppningsbart trä-aluminiumfönster med dubbla bågar och
dubbla isolerglaselement i båda bågarna. Tiivi BLACK är helsvart både invändigt och utvändigt.
Glaspartierna, som är speciellt konstruerade för svarta fönster, skyddar konstruktionen mot
överhettning på grund av solsken.

Tiivi är en investering i kvalitetsboende

Tiivi-fönster har varit en del av de finska hemmen i mer än 40 år. Tiivi är ett pålitligt och finansiellt sunt företag och tack vare vårt moderna produktionssystem tillverkas fönstren i tid och levereras till dig på avtalad dag.

Tiivi-experter till din tjänst

Behöver du mer information om våra produkter eller hjälp med att välja fönster eller dörrar? Eller kanske en mer exakt prisuppskattning? Våra experter kan hjälpa dig med alla frågor som rör fönster och dörrar.

Långa garantier

Våra produkter har upp till 10 års produktgaranti och 5 års teknisk strukturgaranti.

Även genom avbetalning

Du kan också betala Tiivi-fönsterrenoveringen i rater, i en månadsrat som passar dig.

Certifierad installation

Tiivis installationstjänst är den enda i Finland som är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001.