Ikkunoiden ja ovien takuu

Tiivin pitkät takuuajat tuotteiden ja palvelujen laadun vakuutena.

Myönnämme valmistamillemme ikkunoille ja oville jopa 10 vuoden tuotetakuun ja 5 vuoden teknisen rakennetakuun. Asennustyölle annamme puolestaan Suomen pisimmän, 10 vuoden takuun.

Ikkunoiden ja ovien asennustakuu on Suomen pisin

Koulutamme Tiivin asentajia jatkuvasti omassa koulutuskeskuksessamme, ja koko asennusprosessi on harkiten suunniteltu. Tunnustuksena pitkäjänteisestä laadun kehittämistyöstä Tiivin asennuspalvelulle on myönnetty ainoana Suomessa laatusertifikaatti ISO 9001-2015. Asennamme vuosittain lähes 50 000 Tiivi-ikkunaa, ja laatusertifioinnin ansiosta voimme antaa asennustyöllemme Suomen pisimmän, 10 vuoden takuun.

Kun asioit kanssamme, tiedät kuka vastaa ikkunoidesi asennuksesta. Ammattitaitoisista asentajistamme on saatavilla kuvalliset esittelyt, joissa kerrotaan esimerkiksi asentajan suorittamat koulutukset.

Testaus varmistaa tuotteiden laadun

Tiivin pitkät takuuajat perustuvat siihen, että voimme aidosti luottaa tuotteidemme laatuun. Testaamme tuotteidemme kestävyyttä jatkuvasti. Vakiotestausten lisäksi teemme ylimääräisiä tuotetestejä ja laatututkimuksia, jotka toteutamme yhteistyössä laadukkaiden ja riippumattomien kotimaisten testauslaitosten kanssa. Saamamme tiedon avulla voimme kehittää tuotteidemme laatua aina paremmaksi.

Lue lisää laadunvalvonnasta ja tuotteidemme testauksesta.

Takuuehdot asunto-osakeyhtiöille

Tiivi tarjoaa selvästi paremmat takuuehdot myös ovia ja ikkunoita hankkiville asunto-osakeyhtiöille. Tavanomaisen kahden vuoden takuuajan sijaan myönnämme ikkunoille ja oville viiden vuoden rakennetakuun ja mm. eristyslasielementeille sekä ulko-osien alumiinipinnoille kymmenen vuoden takuun. Kymmenen vuoden takuu koskee myös Tiivin asunto-osakakeyhtiöille suorittamaa asennusta.