Lisävarusteet nostavat asumismukavuuden uudelle tasolle

Tiivin ikkunat ovat laadukkuutensa vuoksi hyvin pitkäikäisiä. Varaosilla pitkäikäisten Tiivin valmistamien tuotteiden käyttöikää saa jatkettua entistäkin pidemmäksi, ja lisävarusteiden avulla voi lisätä näiden käyttömukavuutta.

Lisävarusteet ikkuna- ja ovitilauksen yhteydessä tai jälkikäteen

Ikkunoihin on saatavilla lisävarusteeksi esimerkiksi tuuletusikkunavarustus, hyttyspuitteet, raitisilmaventtiili ja erilaiset kaihtimet. Vaikka lisävarusteetkin valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja niiden toimivuus testataan huolella, sisältävät nämäkin kuluvia osia, jotka on syytä vaihtaa ajan saatossa toimivuuden varmistamiseksi. Tiivin verkkokaupasta on tilattavissa alkuperäisiä varaosia tuuletusikkunavarustuksen eri osiin, hyttyspuitteiden kiinnikkeitä, sekä vaihtoverkkoa, raitisilmaventtiilien vaihtosuodattimia ja muita osia, sekä sälekaihdinten käytössä kuluvia osia kuten narunpidikkeitä.

Mikäli hyönteispuitteita ei tullut hankittua ikkunatilauksen yhteydessä, ovat nämä tilattavissa myös jälkikäteen Tiivin verkkokaupasta. Hyönteispuitteiden tilaaminen on on vaivatonta ja tilaamiseksi tarvitsee tietää vain ikkunan ulkopuolen alumiiniosien väri, ikkunatilauksen tilausnumero, ikkunan rivinumero ja ikkunatilauksen päivämäärä. Sopivat kiinnikkeet toimitetaan automaattisesti ikkunatilauksen tietojen perusteella hyönteispuitteen mukana.

Oviin voi valita lisävarusteeksi painikkeen jo tilauksen yhteydessä, mutta mikäli painike jää tilaamatta voi tämän hankkia myös jälkikäteen. Koko Tiivin oviin saatavilla oleva painikevalikoima on tilattavissa erikseen verkkokaupasta. Tiivin oviin voi valita myös pimeitä iltoja valaisemaan Tiivi Kotivalon, joka on suunnattavalla liiketunnistimella varustettu ladattava akkukäyttöinen LED-valolista.

Säännöllinen huoltaminen tuo pitkän aikavälin säästöjä

Laadukkaimmatkin ikkuna- ja ovituotteet kaipaavat säännöllistä huolenpitoa säilyttääkseen parhaan lämmöneristävyytensä ja yleisen toimivuutensa. Ikkunoiden ja ovien tiivisteet on hyvä vaihtaa säännöllisin väliajoin, viimeistään silloin kun huomaa näiden irtoilevan tai halkeilevan. Tiivin verkkokaupasta on tilattavissa tiivisteitä myös ikkunoiden ja ovien vanhemmalle tuotannolle, sillä tuotteiden mahdollisimman pitkän eliniän varmistaminen on ympäristön näkökulmastakin tärkeää.

Ikkunoiden puitteiden välissä karmia suojaamassa ovat puiteliu’ut, jotka vuosien saatossa altistuvat ikkunapuitteen mekaaniselle rasitukselle ja sääolosuhteille ja tulee tämän vuoksi vaihtaa ajoittain. Puiteliukuja löytyy eri karmisyvyyksille ja näitä voi tämän lisäksi myös katkaista sopivaan pituuteen. Puiteliukujen väri ovat valittavissa ikkunoiden vakiovärien mukaan.

Ikkunoiden sisäpuolen puuosat ja ulko-oven pinta voivat saada käytössä kolhuja, kun eläminen jättää oman jälkensä. Tiivin verkkokaupasta on tilattavissa korjausmaaleja ikkunan puuosille ja ulko-oviin. Korjausmaali on pienessä pullossa ja sivellin on kynsilakkasiveltimen kaltainen, jolla on helppo maalata pienet kolhut. Korjausmaalien värit ovat yhteneväisiä Tiivin ikkunoiden vakiovärien ja ulko-ovien vakiovärien kanssa.

Tutustu asiakastarinoihin

UUDISKOHDE

Moderniin kivitaloon tehtiin valintoja laatukriteerit edellä. Ikkunatoimittajaksi valikoitui innovatiivisimmat tuotteet, laajimmat takuut sekä kattavinta palvelua tarjonnut Tiivi.

TALOYHTIÖ

Vantaalainen taloyhtiö päätti toteuttaa ikkuna- ja oviremontin, minkä ansiosta asuntojen energiatehokkuus ja asumismukavuus paranivat aivan uudelle tasolle.

IKKUNAREMONTTI

Tiivin Kristalli-ikkunat koristavat suuren omakotitalon seiniä. Uudet ikkunat ovat raikastaneet kodin ilmeen ja talon isäntä on oikein tyytyväinen lopputulokseen.