Ylivertaiset tuotteet ja palvelu perustuvat asiantuntijuuteen

Vuosikymmenten saatossa hankittu kokemus on Tiivin asiantuntijoiden pohja yksityiskohtaiselle ja kattavalle tietämykselle, mihin projekteissa ja tuotekehityksessä tulee kiinnittää erityisesti huomiota.

Kokemus takaa onnistuneet projektit ja korkealaatuiset tuotteet

Tiivin tarina alkoi vuonna 1977 mittatilaustyön ollessa siihen aikaan kilpailuvaltti. Ikkunamallistomme on muotoutunut tuotekehityksen ja pitkän kokemuksen tuloksena eli Tiivi-ikkunat ovatkin koristaneet jo useita koteja yli 40 vuoden ajan. Korkealaatuisten Tiivi-ikkunoiden ja -ovien taustalla ovat perinteikkäät käsityöläistaidot ja suomalainen osaaminen.

Kotimaisuus

Tiivin juuret ovat tiukasti Pohjanmaalla, Haapajärvellä. Tiivin tarjooma on sisältänyt alusta alkaen korkealaatuisia tuotteita, sekä kokonaisvaltaista palvelua.

Perustaja Eero Niskasen muistelema tapa toimia Tiivin alkutaipaleelta, ”Kehitimme ideoitamme ennakkoluuloitta” pätee Tiiviin yhä edelleen.

Asiantuntemus

Kokemus ja asiantuntijuus alkavat materiaalihankinnoista eli tarkasta tavarantoimittajien valinnasta. Tuotekehitys ja testaus varmistavat innovaatiot ja kestävät tuotteet. Tarkkaan hiotut tehtaan prosessit ja laadunvalvonta varmistavat tuotteiden sujuvan tuotannon. Koulutetut myyjät huolehtivat asiakkaalle parhaiten sopivista ratkaisuista ja sertifioidut asentajat asennuksen oikeellisuudesta.

Tuotteille myönnettävät erinomaiset takuut toimivat laadun takeena ja mahdollisen huollon tarpeessa alkuperäisiä varaosia on saatavilla.

Koulutus ja kehitys

Tiivin korkealaatuisten ja vastuullisten tuotteiden, sekä palveluiden tarjoaminen edellyttää henkilöstön osallistamista, kehittämistä ja kouluttautumisen mahdollistamista. Henkilöstön kouluttaminen ja valmentaminen, laadukas esihenkilötyö ja hyvinvoiva henkilökunta toimivat pohjana onnistuneille asiakasprojekteille ja jatkuvasti kehittyvälle innovatiiviselle tuotevalikoimalle.

Asiantuntevin tuotekehitys varmistaa ikkunoiden ja ovien kehityksen

Tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti kehittääkseen entistäkin energiatehokkaampia ja kestävämpiä tuotteita uusilla innovaatioilla varustettuina, jotka palvelevat nykyajan tarpeita ja vastaavat ajankohtaisesti esiintyviin haasteisiin. Tiivi on ikkuna- ja ovialan edelläkävijä ja pyrimme tuomaan asumismukavuutta lisääviä ja arjen sujuvuutta edistäviä innovaatioita markkinoille säännöllisesti.

Ikkunaremontin asiantuntijat kohteesta ja vuodenajasta riippumatta

  • Maksuton asiantuntijan Suunnitteluapu apuna heti suunnitteluvaiheessa sopivimpien tuoteratkaisujen löytämiseksi vaativimpiinkin kohteisiin
  • Asiatuntijat vastaavat projektin sujumisesta alusta loppuun saakka ja sertifioitu asennus takaa onnistuneen lopputuloksen
  • Korkealaatuiset, tyylikkäät, energiatehokkaat ja pitkäikäiset tuotteet ovat pitkän kokemuksen ja asiantuntijuuteen pohjautuvan tuotekehityksen tuotos
  • Asiantunteva osaaminen toteuttaa ikkunaremontti myös talviaikaan

Korkealaatuisten ikkunoiden ja ovien laatu varmistetaan huolellisesti

Haapajärven tehtaamme on valmistanut ominaisuuksiltaan ensiluokkaisia ikkunoita ja ovia jo yli 40 vuoden ajan. Laatu toimii kaiken pohjana niin tuotteiden elinkaarelle, käytettävyydelle ja ulkonäölle kuin remonttiprojektin aikataulutuksellekin. Tehtaallamme on kiinnitetty erityistä huomiota laadunvalvontaan ja laadunvalvonnassa keskityttäviä osa-alueita voidaan muuttaa ketterästi tarpeen mukaan.

Laadunvalvonta on olennainen osa kaikkea toimintaamme koko ikkunoiden ja ovien elinkaaren ajan. Materiaalihankinnat tehdään harkiten ja tavarantoimittajilta saapuvat materiaalit tarkistetaan huolellisesti. Tuotekehityksemme kehittää tuotteita entistäkin kestävämmäksi jatkuvasti pidemmän käyttöiän takaamiseksi. Tuotannon laatua valvotaan ja tuotteet pakataan huolellisesti kuljetusta varten. Asennuksemme on sertifioitu, joka takaa aina tasalaatuisen asennuksen jokaiselle kohteelle.

Lue alta miten vaivattomia ikkunaremontit Tiivin asiantuntijoiden kanssa ovat

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta?

Vai haluatko lisätietoja teknisistä ominaisuuksista, lisävarusteista, mitoituksesta, hinnoittelusta tai räätälöitävyydestä? Voit kääntyä puoleemme kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Lähin
Tiivi-asiantuntija

Oman alueesi Tiivi-asiantuntijoilta saat apua remonttikohteen, uudiskohteen ja taloyhtiön ikkuna- ja oviasioissa.

Maksuton
suunnitteluapu

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Pyydä meiltä
tarjous

Olitpa sitten rakentamassa tai remontoimassa, meiltä löytyvät aina sopivat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä.