Tiivi-Kristalli-Ikkunaovi

Tiivi Kristalli Ikkunaovi

Sisäänpäin aukeava Tiivi Kristalli ikkunaovi täydentää laadukkaan Kristalli -ikkunamalliston. Modernilla puitemuotoilulla varustellun oven voi valita joko kokolasisena, vaakajaolla tai umpinaisella alaosalla. Piilosaranat tekevät ovesta tyylikkään, kestävän ja helppokäyttöisen, ja mahdollistavat oven vaivattoman säädön vielä vuosienkin päästä. Oven painikkeessa on vakiona portaaton tuulijarru, jolla oven voi lukita haluamaansa tuuletusasentoon.

Tiivi Kristalli -mallisto on premium-laatuinen valinta niin teknisten ominaisuuksien, käyttömukavuuden kuin ulkonäkönsäkin puolesta. 

UUTUUS! Kristalli Ikkunaovi on myös saatavilla kohtaavapuitteisena pariovena eli ilman välikarmia.
Pariovellinen Kristalli Ikkunaovi mahdollistaa suuren kulkuaukon ilman ovien välissä olevaa pystyvälikarmia. Ikkunaovessa on normaalista ikkunasta poiketen matala tammikynnys, jonka yli on mukava astua. Sen ansiosta ovi soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi pienikokoisen parvekkeen tai terassin oveksi. Muihin parvekeoviin verrattuna Kristalli Ikkunaovella on ilmiömäinen äänieristys sen 1+2 lasituksen ansiosta. 

Yksityiskohdat kotisi tyylin mukaan

VÄRIT

Valitse sekä puuosien että alumiiniosien väritys kotiisi sopivaksi.

LASIVAIHTOEHDOT

Valitse kirkas lasi tai näkösuojalasi ja erikoislasitus tarpeesi mukaan.

Ovien lisäominaisuudet ja lisävarusteet

Viimeistele ovestasi entistä kestävämpi, tyylikkäämpi ja turvallisempi juuri kotisi tarpeita vastaavilla ominaisuuksilla ja lisävarusteilla.

Tiivi Kristalli Ikkunaovi pähkinänkuoressa

Oven arvoihin vaikuttavat karmisyvyys, mahdollisten lasien määrä ja lasivalinnat (esim. auringonsuojalasi, huurtumaton lasi). Tuotekortin löydät materiaalipankistamme.

Mitat

Leveys ja korkeus ilmoitetaan millimetreinä karmin ulkoreunasta ulkoreunaan.Leveyden ja korkeuden voi valita 10 mm välein.

Leveys:
690–1090 mm

Korkeus:
1690–2390 mm

Parioven leveys:
970–1790 mm

Karmisyvyys

Karmisyvyys tarkoittaa oven karmin paksuutta eli sisä- ja ulkoreunan välistä mittaa. Mittaamalla löydät ovellesi parhaimman, seinän paksuuteen sopivan karmisyvyyden.

Kapea karmisyvyys:
130 mm

Normaali karmisyvyys:
170 mm

Leveä karmisyvyys:
210 mm

Tekniset tiedot


Lämmöneristävyys
U-arvo:
1,0-0,78

Äänenvaimennus
dB Rw+Ctr:
37–45

Rakenne

Karmi mäntyä
Karmin vahvuus 40 mm
Ulkopuitteessa tasolasi
Sisäpuitteessa kaksinkertainen eristyslasi

Mallit
Kokolasinen
Kokolasinen vaakajaolla
Alaosa umpinainen, lasin korkeus vapaasti määriteltävissä
Vastaavat mallit myös pariovena ilman välikarmia

VAIN PARASTA KOTIISI

TUOTTEET PALVELU ASIANTUNTIJUUS

Ikkunat ja ovet vaikuttavat kotiin vuosikymmeniä. Tiiviltä saat ylivertaisten tuotteiden lisäksi kattavimmat palvelut ja alan osaavimmat asiantuntijat käyttöösi suunnittelusta asennukseen.