terassin_parvekeovi_pitkasuljin_tummanharmaa_rr23

Tiivi Terassi Alu

Tiivi Terassi Alu on ulosaukeava, lasiaukollinen parvekeovi. Se sopii mainiosti sekä kerrostalon parvekeoveksi että pientalon terassioveksi. Ulkopuolen alumiiniverhoilu tekee ovesta kestävän ja helppohoitoisen vaativissakin olosuhteissa.

Alumiinilevyillä ja kertopuurungolla vahvistetun rakenteen ansiosta ovilevy on luja ja pysyy varmasti suorana. Oven U-arvo on valitusta lasituksesta riippuen 0,8–0,9 W/m²K.

Valoaukon koko voidaan määritellä täysin vapaasti aina kokolasiseen oveen asti. Tällöin ikkunan alareuna on vain 118 mm korkeudessa kynnyksen alareunasta. Tyylikkään ja huolitelllun vaikutelman aikaansaamiseksi voidaan esimerkiksi oven lasiaukon alareuna sijoittaa samalle tasolle vieressä olevan ikkunan kanssa.  

Parvekeoven vakiovarustukseen kuuluu oven tiiviisti useammalla teljellä sulkeva pitkäsulkija. Pitkäsulkijaan kuuluu aina aukipitolaite, joka lukitsee avatun oven haluttuun asentoon kahvaa kääntämällä. Lisävarusteena oveen voi valita Abloyn tai DORMAn lukkorungon. 

Mikäli ovi asennetaan usein käytettäväksi takaoveksi, sen voi vaihtoehtoisesti varustaa ulko-ovissa käytettävällä keskilukolla. Keskilukon mukana tulee DORMA-lukkorunko ja säädettävä vastarauta. Vaihtoehtona on saatavilla myös Abloyn lukkorunko sekä ovijarru, jonka ansiosta tuuli ei pääse riepottelemaan avattua ovea. 

Tiivi Terassi Alu on saatavana myös pariovena ja levikkeellisenä ovena. Lasiaukkoon on saatavilla irrotettava koristeristikko. 

Oven sisäpuoli on maalattu valkoiseksi (värisävy puolihimmeä NCS S 0502-Y), ulkopuolen alumiiniprofiilien vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010, tummanharmaa RR23 ja tummanruskea RR32. Kynnys on kestävää ja tyylikästä tammea ja suojattu lisäksi alumiiniprofiililla.

Yksityiskohdat kotisi tyylin mukaan

Terassiovemme ovat räätälöitävissä monipuolisesti. Voit valita kotiisi sopivan värin ja muut yksityiskohdat. Myös valoaukon koko voidaan määritellä täysin vapaasti, jolloin oven lasiaukon alareuna voidaan määritellä samalle tasolle esimerkiksi vieressä olevan ikkunan kanssa.

VÄRIT

Valitse sekä puuosien että alumiiniosien väritys kotiisi sopivaksi.

LASIVAIHTOEHDOT

Valitse kirkas lasi tai näkösuojalasi ja erikoislasitus tarpeesi mukaan.

Ovien lisäominaisuudet ja lisävarusteet

Viimeistele ovestasi entistä kestävämpi, tyylikkäämpi ja turvallisempi juuri kotisi tarpeita vastaavilla ominaisuuksilla ja lisävarusteilla.

Tiivi Terassi ALU pähkinänkuoressa

Oven arvoihin vaikuttavat karmisyvyys, mahdollisten lasien määrä ja lasivalinnat (esim. auringonsuojalasi, huurtumaton lasi). Tuotekortin löydät materiaalipankistamme.

Tiivi Terassi ALU on saatavilla myös EI30 luokiteltuna paloparvekeovena. Tiivi ALU EI30 valmistetaan kokolasisena ja umpiosallisena mallina. Kirkkaan vakiolasin lisäksi oveen voi valita ilmettä ja näkösuojaa tarjoavan koristelasin.

Mitat

Leveys ja korkeus ilmoitetaan millimetreinä karmin ulkoreunasta ulkoreunaan.Leveyden ja korkeuden voi valita 10 mm välein.

Leveys:
620–1090 mm

Korkeus:
1780–2390 mm

Parioven maksimikoko:
1990 mm x 2390 mm

Karmisyvyys

Karmisyvyys tarkoittaa oven karmin paksuutta eli sisä- ja ulkoreunan välistä mittaa. Mittaamalla löydät ovellesi parhaimman, seinän paksuuteen sopivan karmisyvyyden.

Kapea karmisyvyys:
130 mm

Normaali karmisyvyys:
170 mm

Leveä karmisyvyys:
210 mm

Tekniset tiedot

Lämmönläpäisykerroin
U-arvo
1,0 – 0,79

Äänenvaimennus
dB – Rw+Ctr
29–39

Rakenne

Ovilehti
Alumiinipintainen ulkopuoli
Alumiinijäykistetty
Umpiosan eristeenä erikoiskova polystyreeni
Ovilevyn paksuus 82 mm

Karmi
Karmin vahvuus 54 mm
Kaksinkertainen silikonitiivistys

Lasitus
Kolminkertainen eristyslasielementti
Vakiona selektiivilasi

VAIN PARASTA KOTIISI

TUOTTEET PALVELU ASIANTUNTIJUUS

Ikkunat ja ovet vaikuttavat kotiin vuosikymmeniä. Tiiviltä saat ylivertaisten tuotteiden lisäksi kattavimmat palvelut ja alan osaavimmat asiantuntijat käyttöösi suunnittelusta asennukseen.