IOUA-K_2L_RAL 9010 Sisältä

Tiivi Terassi Alu Kuulto

Terassi Alu Kuulto on oikea valinta silloin, kun kodin sisätiloihin halutaan luonnollisen lämmin ja arvokas tunnelma: kuultovärjätty parvekeovi tuo puun kauniin ja luonnollisen pintakuvion eloisasti esiin. Kuulto-parvekeovi on verhoiltu ulkopuolelta sään kestävällä alumiinilla, sisältä ovi on puupintainen. Se sopii hyvin sekä parvekeoveksi että pientalon terassi- tai pihaoveksi.

Tiivi Terassi Alu Kuulto on ajaton ja kestävä parvekeovi. Tiivin Parvekeovet ovat pitkäikäisiä ja mittatarkkuutensa säilyttäviä vaikeissakin olosuhteissa. Rakenne kestää tavanomaista parvekeovea paremmin suuria ilman kosteuden muutoksia.

Ovi on varustettu sen tiiviisti sulkevalla pitkäsulkijalla. Mekanismiin kuuluu aina aukipitolaite, joka kahvaa kääntämällä lukitsee avatun oven haluttuun kohtaan ja estää tuulta riepottelemasta ovea. Mikäli ovi on tarpeen lukita myös ulkopuolelta, on lisävarusteena saatavana DORMA tai Abloy lukkorunko.

Yksityiskohdat kotisi tyylin mukaan

Terassiovemme ovat räätälöitävissä monipuolisesti. Voit valita kotiisi sopivan värin ja muut yksityiskohdat. Myös valoaukon koko voidaan määritellä täysin vapaasti, jolloin oven lasiaukon alareuna voidaan määritellä samalle tasolle esimerkiksi vieressä olevan ikkunan kanssa.

VÄRIT

Valitse alumiiniosien värityksen lisäksi puuosiin kuultovärjäys tai peittovärjäys.

LASIVAIHTOEHDOT

Valitse kirkas lasi tai näkösuojalasi ja erikoislasitus tarpeesi mukaan.

Ovien lisäominaisuudet ja lisävarusteet

Viimeistele ovestasi entistä kestävämpi, tyylikkäämpi ja turvallisempi juuri kotisi tarpeita vastaavilla ominaisuuksilla ja lisävarusteilla.

Tiivi Terassi ALU KUULTO pähkinänkuoressa

Oven arvoihin vaikuttavat karmisyvyys, mahdollisten lasien määrä ja lasivalinnat (esim. auringonsuojalasi, huurtumaton lasi). Tuotekortin löydät materiaalipankistamme.

Mitat

Leveys ja korkeus ilmoitetaan millimetreinä karmin ulkoreunasta ulkoreunaan.Leveyden ja korkeuden voi valita 10 mm välein.

Leveys:
620–1090 mm

Korkeus:
1780–2390 mm

Parioven maksimikoko:
1990 mm x 2390 mm

Karmisyvyys

Karmisyvyys tarkoittaa oven karmin paksuutta eli sisä- ja ulkoreunan välistä mittaa. Mittaamalla löydät ovellesi parhaimman, seinän paksuuteen sopivan karmisyvyyden.

Kapea karmisyvyys:
130 mm

Normaali karmisyvyys:
170 mm

Leveä karmisyvyys:
210 mm

Tekniset tiedot

Lämmönläpäisykerroin
U-arvo
1,0 – 0,79

Äänenvaimennus
dB – Rw+Ctr
29–39

Rakenne

Ovilehti
Kehärakenteinen, sisäpuolen puuosat mäntyä
Ulkopinnassa ja karmissa alumiiniverhoilu
Ovilevyn paksuus 82 mm

Karmi
Karmin vahvuus 54 mm
Kaksinkertainen silikonitiivistys

Lasitus
Kolminkertainen eristyslasielementti
Vakiona selektiivilasi

VAIN PARASTA KOTIISI

TUOTTEET PALVELU ASIANTUNTIJUUS

Ikkunat ja ovet vaikuttavat kotiin vuosikymmeniä. Tiiviltä saat ylivertaisten tuotteiden lisäksi kattavimmat palvelut ja alan osaavimmat asiantuntijat käyttöösi suunnittelusta asennukseen.