Tiivi Siitepölyverkko

Suodata siitepölyt ja heitä hyvästit hyttysille

Tiivin Siitepölyverkko auttaa pitämään siitepölyn ulkona. Millimetrintarkasti valmistettu verkko estää siitepölyn pääsyn huoneeseen ja pitää huonetilat raikkaana. Siitepölyverkolla varustettu tuuletusikkuna mahdollistaa siitepölyallergikoille turvallisen sisäilman siitepölyaikana ilman, että huoneen tuuletuksesta pitäisi luopua. Samalla siitepölyverkko suojaa myös hyönteisiltä.

Tiivin Siitepölyverkko vähentää siitepölyn pääsyä sisätiloihin ja suojaa samalla hyönteisiltä

Tiivin siitepölyverkko on suunniteltu siitepölyallergiasta kärsiville. Tuuletusikkunaan asennettava hyönteispuite voidaan varustaa erikoisverkolla, joka suodattaa siitepölyn erittäin tehokkaasti. Samalla siitepölyverkko suojaa myös hyönteisiltä. Tehokkaasta suodatuksesta huolimatta siitepölyverkko päästää erittäin hyvin raikasta ilmaa ja valoa huonetiloihin.

Näin siitepölyverkko toimii

Siitepölyltä suojaava verkko tarjoaa sisätiloihin luotettavan suojan siitepölyltä ilman, että tuuletuksesta pitäisi luopua. Tiivin Siitepölyverkko on valmistettu polyesterikankaasta. Siitepöly tarttuu polyesterikankaassa olevaan erikoispinnoitteeseen ja pysähtyy siihen, mutta ilman ja valon verkko päästää läpi.

Helppo käyttää

Siitepölyverkko on helppo asentaa ikkunaan ilman työkaluja. Siitepölyverkko on kiinnitetty alumiinikehään, joka asennetaan ikkunan ulkoverhoukseen kätevillä kiinnikkeillä. Siitepölyverkko soveltuu ympärivuotiseen käyttöön, mutta on helposti irrotettavissa talven ajaksi. Verkko kannattaa puhdistaa tarvittaessa imuroimalla ja pesemällä.

Valmistetaan mittojen mukaan

Siitepölyverkon väri on musta, kehän väri määräytyy ikkunan ulkoverhouksen värin mukaan. Kehä on saatavilla myös ristikollisena. Siitepölyverkko valmistetaan aina mittojen mukaan, tuuletusikkunaan sopivaksi ja tuuletusikkunan minimi/maksimi-kokojen mukaan. Siitepölyverkko on saatavilla Tiivin Kristalli-ikkunoihin.

Testattu ja turvallinen

Tiivin Siitepölyverkko on testattu turvalliseksi ja luotettavaksi allergiatuotteeksi eurooppalaisessa ECARF allergiatutkimuslaitoksessa.

Miksi valita Tiivin Siitepölyverkko

  • Pitää siitepölyn ja hyönteiset ulkona
  • Tutkitusti toimiva ja turvallinen
  • Suodattaa 99% koivun ja heinän siitepölystä
  • Helppo irrottaa ja kiinnittää
  • Kätevä puhdistaa imuroimalla tai pesemällä

Siitepölyallergia on yleinen vaiva

Siitepölyallergia

Siitepölyallergiasta kärsii noin 20 % suomalaisista. Kevätkesällä oireita aiheuttavat lehtipuut, keskikesällä heinäkasvit ja loppukesällä pujo.

Siitepölyallergiaa on sekä lapsilla että aikuisilla. Suurin osa saa oireita lehtipuiden ja heinien siitepölystä, osa pujosta. Nämä siitepölyt aiheuttavat pääasiassa allergista nuhaa, mutta myös yskää ja hengenahdistusta. Aivastelu, ihon ja silmien kutina sekä nenän tukkoisuus ovat monelle tuttuja mutta ikäviä vaivoja keväästä syksyyn.

Siitepölyaika

Ilmaston lämpeneminen on pidentänyt siitepölykautta noin kahdella viikolla. Samalla lehtipuiden määrä on lisääntynyt, mikä on kasvattanut siitepölyn määrää entisestään.

Ilmassa on vähiten siitepölyä aamuisin, iltaisin ja kostealla säällä. Tuulisella ja aurinkoisella ilmalla siitepölyä on ilmassa paljon etenkin aamupäivällä. Lehtipuiden kukinnan huippu kestää 2 – 3 viikkoa ja silloin siitepölyä voi olla ilmassa öiseenkin aikaan. Heinien kukinta-aika on pitempi kuin lehtipuiden kestäen kesäkuusta elokuuhun.