Tiivi Siitepölyverkko – Suodata siitepölyt ja heitä hyvästit hyttysille

Tiivin Kristalli-ikkunoihin on saatavilla millimetrintarkasti valmistettu verkko, joka estää siitepölyn pääsyn huoneeseen ja pitää huonetilat raikkaana.

Tiivin Siitepölyverkko vähentää siitepölyn pääsyä sisätiloihin ja suojaa samalla hyönteisiltä

Tiivin siitepölyverkko on suunniteltu siitepölyallergiasta kärsiville. Tuuletusikkunaan asennettava hyönteispuite voidaan varustaa erikoisverkolla, joka suodattaa siitepölyn erittäin tehokkaasti. Samalla siitepölyverkko suojaa myös hyönteisiltä.

Siitepölyltä suojaava verkko tarjoaa sisätiloihin luotettavan suojan siitepölyltä ilman, että tuuletuksesta pitäisi luopua. Tiivin Siitepölyverkko on valmistettu polyesterikankaasta. Siitepöly tarttuu polyesterikankaassa olevaan erikoispinnoitteeseen ja pysähtyy siihen, mutta ilman ja valon verkko päästää läpi.

Miksi valita Tiivin Siitepölyverkko?

  • Pitää siitepölyn ja hyönteiset ulkona
  • Tutkitusti toimiva ja turvallinen
  • Suodattaa 99 % koivun ja heinän siitepölystä
  • Helppo irrottaa ja kiinnittää ja pestä

Testattu ja turvallinen

Tiivin Siitepölyverkko on testattu turvalliseksi ja luotettavaksi allergiatuotteeksi eurooppalaisessa ECARF allergiatutkimuslaitoksessa.

Yksinkertainen asennus

Siitepölyverkko on kiinnitetty alumiinikehään, joka asennetaan ikkunan ulkoverhoukseen kätevillä kiinnikkeillä. Asennus ei vaadi työkaluja.

Aina oikea koko ja väri

Siitepölyverkko valmistetaan aina tuuletusikkunan mittojen mukaan. Verkko on musta ja kehän väri määräytyy ikkunan ulkoverhouksen värin mukaan.

Haluatko Siitepölyverkon ikkunatilauksen yhteydessä?

Voit tilata uudet ikkunasi niihin sopivilla Tiivin Siitepölyverkoilla. Puitteiden asentaminen on yksinkertaista ja onnistuu kätevästi ilman työkaluja mukana toimitettavien kiinnikkeiden ohjeiden avulla. Kysy lisää myyjältä ja varaa tarjous!

Lähin
Tiivi-asiantuntija

Oman alueesi Tiivi-asiantuntijoilta saat apua remonttikohteen, uudiskohteen ja taloyhtiön ikkuna- ja oviasioissa.

Maksuton
suunnitteluapu

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Pyydä meiltä
tarjous

Olitpa sitten rakentamassa tai remontoimassa, meiltä löytyvät aina sopivat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä.