Kulmaikkuna – kiinteä ikkuna

Klas1 valmistama kulmaikkuna eli nurkkaikkuna on kiinteä maisemaikkuna, jonka energiatehokkuuden takaa kaksin- tai kolminkertainen eristyslasielementti. Ikkunan kulmassa ei ole lainkaan karmia, joten valoaukko on maksimaalisen suuri ja tyylikkään vähäeleinen.

Kulmaikkuna on näyttävä ja erityinen valinta

Ainutlaatuiset kohteet vaativat ainutlaatuisia ratkaisuja myös ikkunoiden osalta. Kulmaikkuna kruunaa erityisen kotisi tai vapaa-ajan kohteesi sen arvoisella tavalla.

  • Valikoidusta puuaineksesta valmistettu
  • Yhteensopiva muiden Tiivi-ikkunoiden kanssa
  • Näyttävä ja mieleenpainuva lopputulos
  • Monipuoliset värivaihtoehdot
  • Kattavat lisävarusteet

Tiivi Kulmaikkunan värit kruunaavat julkisivun ja sisustuksen

Monipuoliset värivaihtoehdot varmistavat, että kulmaikkuna sopii sisustukseesi ja kotisi julkisivuun. Värivalinnoilla voit luoda kontrastia ja saat kruunattua kotisi julkisivun ja sisustuksen.

ALUMIINIOSIEN
VÄRI

Vakiovärien lisäksi voit valita minkä tahansa värin RAL- ja RR-värikartoista.

SISÄPUOLEN
PUUOSIEN VÄRI

Puuosien vakioväri Valkoinen NCS S 0502-Y kiiltoaste 20. Lisäksi voit valita minkä tahansa värin Teknos tai RAL-värikartasta. Kuultovärit Teknos Woodex värikartasta.

LASIVAIHTOEHDOT

Lasivalinnoilla voidaan lisätä asumismukavuutta monella tapaa. Monipuoliset lasivaihtoehtomme vastaavat vaativan rakentajan ja remontoijan tarpeisiin

Tiivi tarjoaa ikkunoiden lasitukseen esimerkiksi auringonsuojalasin ja antennilasin kaltaisia innovatiivisia vaihtoehtoja.

LISÄVARUSTEET

Kaipaatko tyylikkäitä yksityiskohtia vai lisää toiminnallisuuksia? Oikeilla lisävarusteilla saat ikkunasta parhaimman hyödyn irti.

Tiivin lisävarustevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi sisäilman laatua parantavat raitisilmaventtiilit ja erilaiset kaihtimet, kun turvalliset ja tyylikkäät vekkikaihtimet.

Tiivi Kulmaikkuna pähkinänkuoressa

Kulmaikkunassa on kolminkertainen eristyslasielementti. Tekniset tiedot on laskettu 4 mm paksuisilla laseilla. Arvot kuvaavat tuotteen saatavilla olevia vähimmäis- ja enimmäisarvoja.

Tuotteen lopullisiin arvoihin vaikuttavat karmisyvyys, lasien määrä ja lasivalinnat (esim. auringonsuojalasi, huurtumaton lasi). Tarkempia lisätietoja sisältävän tuotekortin löydät materiaalipankistamme.

Mitat

Ikkunan leveys ja korkeus ilmoitetaan karmin ulkoreunasta ulkoreunaan. Leveyden ja korkeuden voi valita 10 mm välein.

Leveys ja korkeus:
290–4990 mm
290–4990 mm

Karmin pinta-ala max:
9,5 m²

Karmisyvyys

Karmisyvyys tarkoittaa ikkunan karmin sisä- ja ulkoreunan välistä mittaa.

Kapea karmisyvyys:
130 mm

Normaali karmisyvyys:
170 mm

Leveä karmisyvyys:
210 mm

Tekniset tiedot

Lämmönläpäisykerroin
U-arvo
0,94–0,66

Ilmanpitävyys
4

Sateenpitävyys
E1200

VAIN PARASTA KOTIISI

TUOTTEET PALVELU ASIANTUNTIJUUS

Ikkunat ja ovet vaikuttavat kotiin vuosikymmeniä. Tiiviltä saat ylivertaisten tuotteiden lisäksi kattavimmat palvelut ja alan osaavimmat asiantuntijat käyttöösi suunnittelusta asennukseen.